Wkano

Hvordan lage ut på første date

Besluttet at det er alright å på første date? Her er hvordan du sørge for at det skjer.

Trinn

Hvordan lage ut på første date. Bruk noe som vil fange deres øyne.
Hvordan lage ut på første date. Bruk noe som vil fange deres øyne.
 1. 1
  Bruk noe som vil fange deres øyne. Subtilt sexy og komfortabel nok til at du ikke trenger å holde justere den, men fortsatt litt mer provoserende enn vanlig.
 2. 2
  Sminke som vil komme i veien for eksempel virkelig mørke eller klissete leppestifter. Ser varme er bedre uansett.
 3. 3
  Bo i nærheten av ham / henne så mye som mulig uten å være for klengete. Kroppsspråk er viktig.
 4. 4
  Lag øyekontakt, men ikke stirre. Det er bedre hvis du kan fange ham / henne se på deg og deretter smile og se inn i øynene hans. Som om både du vite en hemmelighet som ingen andre kunne forstå. Også, flørte med øynene mens du snakker til ham / henne om noe uviktig.
 5. 5
  Ikke kysse ham / henne. Bare se på ham / henne og lene seg fremover aldri så litt, som om å gi ham tillatelse til å gjøre hans / hennes trekk.
 6. 6
  Kopiere hans / hennes handlinger mens kyssing. Vanligvis åpen munn delen kommer naturlig. Bare sørg for å svare når han prøver å få mer 'varmt og tungt "mens kyssing.
 7. 7
  Endre måten du kysset hver gang på en stund. Kissing tregere kan være like romantisk som kyssing raskt. Også spille med leppene kan være en god måte å blande den opp.
 8. 8
  Legge all din lidenskap til å kysse ham / henne. Prøv å føle hvor mye du liker ham / henne mens kyssing. Det gjør det hele mye bedre.
 9. 9
  Når du endelig føler kysset var lenge nok og du ønsker å avslutte det... sakte og forsiktig trekke leppene away.It er ikke en dårlig ting å la partneren din ønsker mer.
 10. 10
  Få dem en fin dag gjøre dem en tjeneste, ikke prøv å bryte sitt hjerte som ser andre varm person ved siden av deg, bare bare tenke på dem.

Tips

 • Prøv å motstå kniser. Det er irriterende. Med mindre noe går galt, så vil det bidra til å lette stemningen.
 • Det er en god idé å komme nærmere dem hvis du sitter eller noe etter kliner. Sørg for at du er komfortabel skjønt. De vil ikke bli fornærmet hvis du må justere for å være skjev på dem slik du vil. Det hjelper også hvis du kysse igjen
 • Kissing hardt eller fort betyr lidenskap. Kyssing sakte betyr romantikk. Holde oppmerksom på når du bryte ut, se dem i øynene med en trykkende uttrykk som om du fortsatt er i øyeblikket. Det er også ofte godt å gå tilbake for en annen kyss eller to, selv om de er lette. Det gjør dem føler at du vil ha dem mer. At du knapt kan motstå å gå tilbake for mer.
 • Ikke rush til å snakke etter kyssing. Ikke ødelegge øyeblikket.
 • Ikke alltid la dem være en å bryte ut. Du kan virke trengende. Men ikke rush forlater heller. Det bør være naturlig.
 • gi noen av hyggelig og søt ord for dem gjør dem føles bra....

Advarsler

 • Ikke være slurvete. Selv om kyssing bør ikke koreografert, er det godt å ta hensyn til dine handlinger mens kyssing. Pluss en masse spytt er brutto. Så unngå det.
 • Forsikre deg om at personen du kysser føles bra om det. Hvis han / hun rykninger som du er kyssing, betyr det sannsynligvis at han / hun føler seg ukomfortabel kliner.
 • Når, gutter generelt liker å sette sin munn enn din ikke vice-versa. Ikke prøv å manipulere opplevelsen.

Ting du trenger

 • Tillit
 • Et godt inntrykk
 • Good Breath