Wkano

Hvordan lykkes på første date


Du får bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk. Så når det kommer til din første date, pakk bagasjen din så lett som mulig. Virkelig, trenger du bare fem essensielle elementer.

Trinn

Hvordan lykkes på første date. Mobiltelefon - Nei, ikke slik at du kan få en "krise" vakt i tilfelle du må slå en hastig retrett.
Hvordan lykkes på første date. Mobiltelefon - Nei, ikke slik at du kan få en "krise" vakt i tilfelle du må slå en hastig retrett.
 1. 1
  Mobiltelefon - Nei, ikke slik at du kan få en "krise" vakt i tilfelle du må slå en hastig retrett. Det trikset forut for den roterende telefonen, det er fornærmende og ærlig unødvendig. Hvorfor? Jada, noen første datoene er verdig rask rømming, men det er derfor du har tenkt dem å være kort i første omgang. Bare en drink eller kaffe før neste ting på timeplanen. En første date trenger ikke fortjener en fem-retters måltid eller en middag og en film. Liker du ham, håper du for et sekund, open-ended date, du liker ikke ham, vil du leve gjennom en latte. Vent, så hva er mobiltelefonen for? Å ringe din beste venn med en rapport fra dametoalettet. Uansett hvor datoen går, sjekker inn for en fnise øyeblikk gjør datoen gøy, uansett hva. Og er ikke den slags poenget med dette hele dating ting?
 2. 2
  Texture - Her er en topp spiss fra venn-gutter: ha noe mykt og touchable - en velvet topp, angora genser, silkeaktig bukse. Drives dem nøtter, men la dem vente til Date # 2 før de faktisk kommer til å berøre.
 3. 3
  Pust mints - spesielt de kule, papir-tynne strimler som ser ut som plast, men magisk smelte i munnen. Vinn-vinn-vinn-vinn-situasjon: De er (a) sterk nok til å bekjempe selv de voldsomste hvitløk angrepet, (b) et stort tema for en lagging samtale, (c) en perfekt "samtale stykke" hvis daten din har ånde problemer, og (d) et potensielt sassy flørting trekk ("Jøss, er ikke det en vill følelse på tungen?").
 4. 4
  Diskresjon - Ikke nevn dud datoer, onde exes eller dvelende ensomhet. Ikke ett ord. Positivitet - selv et lite mysterium - er den bedre delen av tapperhet.
 5. 5
  Perspektiv - Selv ha en streng av unappealing datoer kan være iført, er det nesten aldri bortkastet tid. For det første er det verste som kan skje en god historie (se Tips # 1). Og på dette stadiet av dating spillet, bør du være mest interessert i kvantitet, du har å gå på masse første datoene slik at din dømmekraft og perspektiv forblir intakt, slik at du ikke overvurdere noens appell ved å tenke "Han er den ene! når det faktisk er han bare den som ringte! For nå, mengde avler kvalitet. Hver dato, uansett hvor taxing, teller. Så selv de verste første date får du ett skritt nærmere den beste!

Tips

 • Ikke se bort hver gang de ser på deg. Mange mennesker gjør dette fordi de er veldig nervøs og slikt, men ikke gjør dette. Daten din vil se deg som en un-trygg person.
 • Ikke stirr på ham / henne hele tiden. Det blir veldig skumle og irriterende.
 • Floss er en viktig!
 • Ikke handle nervøs selv om du er, vil det gjøre for komfortable stillhet og ikke klosset seg!
 • Vær deg selv. (Ex, hvis du nesten aldri bære formelle klær, det er ingen mening i å bruke dem på første date) Bedre du finner ut at du ikke er kompatible på første date enn seks måneder senere når du har blitt lurt på!

Advarsler

 • Prøver ikke å være klønete og søler noe på en date. Sjansen for at du vil være flau. - Hvis du gjør det likevel (ulykker skjer), le det bort, gjøre narr av deg selv eller situasjonen. Odds er de vil le med deg, og det vil føre til et annet samtaleemne (både nå og ned linjen).
 • Ikke sett deg selv til å tro at han / hun er den eneste for deg og at du aldri vil finne noen andre. Dette kan føre til store problemer hvis du bryter opp.