Wkano

Hvordan man skal håndtere å bli dumpet når du ønsker å forbli venner

Du delte en fantastisk. Et sted på veien, snudde vennskap til kjærlighet. For en liten stund, var det enda mer fantastisk enn platonisk forhold - for deg. Da hammeren falt og nå er din beste venn ønsker å gå tilbake til platonisk forhold. Hvordan rense du din romantiske vedlegg, men beholde din hengivenhet for din venn i live? Det handler om "Compartmentalization" og "Processing".

Trinn

Hvordan man skal håndtere å bli dumpet når du ønsker å forbli venner. Hold alle bebreidelser og bedende til deg selv.
Hvordan man skal håndtere å bli dumpet når du ønsker å forbli venner. Hold alle bebreidelser og bedende til deg selv.
 1. 1
  Hold alle bebreidelser og bedende til deg selv. La oss innse det: Gjort er gjort. Du visste det var en risiko å bli involvert med din kamerat, men du gikk videre uansett, og nå han / hun har kalde føtter, eller ønsker å gå tilbake til ex før deg, eller hva. Ta nyhetene som grasiøst som du muligens kan. over det hvis du må. Bare ikke kall navn, uttrykke bitter anger, eller trygle og be om en ny sjanse.
 2. 2
  Forstår at det å gjøre denne overgangen ikke vil bli lett. La din vet at du angrer på hans / hennes avgjørelse, men vil respektere det av kjærlighet til vennskap. Fortell ham / henne at du trenger ham / henne til å respektere ditt behov for litt plass for en liten stund.
 3. 3
  Skjær kontakt med din venn for nå. Vis dette som noe som bare må være bestått, som en brukket arm. Tid borte fra din venn vil hjelpe deg å gjøre en linje mellom håp for hva som kunne ha vært, og den virkeligheten som nå må være.
 4. 4
  Innse at du trenger å snakke om det så mye mer enn din familie eller venner kan stå å høre om det. Du vet at du fokuserer for mye, men du kan ikke hjelpe deg, og selv om du ser deres øyne vinduer igjen, er du hjelpeløs å stoppe. Og du legger merke til, etter en stund, at det å snakke om det ikke hjelper virkelig hvertfall. Gjør tillate deg selv å snakke ut om det for de første to eller tre uker, men hvis du fortsatt vondt etter at: Finn en god venn - din søster, bror eller kompis, og snakke med henne / ham fra tid til annen, selv om ikke hver gang du ser dem, hvis du kan hjelpe den. På denne måten vil du tillate deg selv en eller to personer du kan tidvis utløp for, heller enn utmattende alle du kjenner.
 5. 5
  Tillat deg selv minst en halv time hver dag til tapet. Du må gå videre med livet, ellers vil du miste jobben din, stryker ut av skolen, mister alle dine andre venner, eller har andre personlige feil i livet. Å vite at du vil gi deg selv minst en halv time på et tidspunkt i dag for å tenke på tapet vil hjelpe deg å komme gjennom resten av dagen til du kan sitte alene med sorgen.
 6. 6
  Kom opp med det mentale bildet du vil bruke til å boksen opp og til slutt rense. Dette er den compartmentalizing del av øvelsen. Vi kommer til å gi disse følelsene et trygt sted å gå, slik at du kan komme videre med livet som best du kan. For noen kan det være å samle bildene i en boks og kaste dem over bord fra et skip. For vårt eksempel, vil vi bruke en mentalt conjured bål, på en psykisk tryllet strand, som beskrevet like nedenfor. Det er her at du vil tillate deg selv å føle og male på dine følelser om og om igjen for den neste stund. Prøv å begrense ditt sørgende til dette scenariet, mens du går gjennom resten av dagen uten å dvele ved det overdrevet. Her er den mentale bilder prosess for å prøve:
  • Sitte i et rom alene, helst en mørk en, og begynne å bygge et mentalt bilde av å være på en strand om natten. Nå er du alt alene på rommet ditt, i mørket. Du har tid til å bare sitte og behandle din sorg og tap, vekk fra andre, bort fra verden. Tenk deg alle detaljer i den stranden så levende som du muligens kan. Høre bølgene pounding sanden og gråte av måker. Føle sand, fuktig og litt kaldt på bare føtter, la tærne squish ned i den. Se en brann pit foran deg. Høre måker gråt som de flyr over. Tenk deg lukten av saltvann og sand. Føl brisen fra havet. Gjør det virke så ekte og levende som du kan.
  • Bygge et bål. Nå lyse opp bål i brann gropen. Se rødlig oransje glød belyse badevakt stå i nærheten, føle varmen på beina og kroppen som brannen bygger. Hør spraking og popping. Lukter røyk.
  • Mate at brannen nå - bilder av deg og din venn når du var sammen, øyeblikksbilder i sinnet for alle stedene du gikk, alle ting du gjorde som kjærester. Legg artefakter (gaver du ga, eller fikk) mentalt, ser disse tingene gå opp i røyk, brenner bort. Følg med når bildene du mentalt lå på at brannen brenne opp. Sett gaver på bålet, la dem brenne. Favoritt klesplagg. Lukter du forbinder med din venn.
  • La det brenne. La det ut. Gråte hvis du føler for det. La tårene renne mens du ser disse tingene brenne bort. Det er viktig at du "brenne" bare minner som har romantiske vedlegg - ikke de tingene du gjør sammen som venner. Du ønsker å føle kjærlighet og hengivenhet av vennskap når du er gjennom, men ønsker du å kvitte deg med uønskede romantiske vedlegg og foreninger. La ilden til å være like stor som din kjærlighet - la det være enorme. Tross alt, er dette en mental øvelse, kommer du ikke til å fysisk brenne ting (med mindre du virkelig vil - og hvis det er det du ønsker å gjøre, definitivt gjøre det på en eller annen trygt sted).
  • Gjenta så ofte som nødvendig til du føler deg "Burned Out." Det er riktig. Hvis du trenger en uke, er det fint. Hvis du trenger en måned for nattlige 'bål' fine. Eller et år. Du tar den tiden du trenger for å gjenta denne prosessen til du ikke lenger føler behov for å gjøre det. 'Utbrent' er en fin måte å se på det. Dette er den Processing del av øvelsen vår. Mens noen kan vurdere dette en obsessive tilnærming, tillater deg selv å føle dine følelser besatt, om nødvendig, i den grad beskrevet her kan være sunnere enn å holde dem eske opp innvendig, aldri møtt. Den lar deg gi deg selv tillatelse til å behandle din, virkelig føle dem uten å fortrenge eller undertrykke dem, og til symbolsk rense deg selv av dem til slutt, som samtidig gir deg å gå om din hverdag.
  • Når du er ferdig, la brannen dø. Som du skjønner at du ikke lenger føler en "brennende" tvang til å snakke om det, dvele ved den, eller fortsette dine meditasjoner på følelsene dine, vil du vite det er på tide å la det gå. Forestill brannen blir mindre - du har gått tom for drivstoff til å mate den. Tillat deg selv å fortsette å se som ild svinner og blir liten. Det kan være nyttig for deg å nå tenke på stranden begynner å bli opplyst av den kommende daggry - forestille seg et rosa skjær på himmelen, og oppfordrer deg til å føle håp om en ny dag blir født. Når solen stiger over havets horisont, se ilden går ut, og alle glør blir til hvit aske.
  • Send asken til himmelen eller oppover til verdensrommet. Se deg selv nå inn i pit og hente noen aske. Dette er siste gang du kommer til å tillate deg selv å dvele ved dette - du vil vennen din tilbake nå. Ikke som en elsker. Som din venn. Så det er på tide å la det gå. Ta asken i hendene, og gå til surfe. Føler bølgene lapping på anklene, den kjølige vannet mot huden. Forestill vinden forsiktig blåser i ryggen. Hold hendene ut. De inneholder asken - dette representerer What You Leave Behind. Åpne hendene, og la asken begynner å bli blåst. Len deg forover og blåse dem opp mot vinden, i surf, la dem fly til himmelen. La tårene strømme hvis du må - dette er slutten av dette kapittelet i livet ditt. Å gi den en mer endelig føler, tørke tårene bort, fornemme asken mingling i dine tårer. Deretter komme ned i rent vann i havet, og vaske dem av. Sprute litt vann i ansiktet, føler coolness, følelsen av å bli renset, smake salt, lukte lukten av salt. Stå opp, hold hodet opp. Tenk på din venn, og hvordan du elsker ham eller henne. Ikke tillat deg selv å dvele ved noen vonde følelser av vedlegg, bare på din nå vennlig hengivenhet.
  • Gå ut av surf, slå tilbake på din brann gropen, og gange ned til stranden. Dette er det siste, bevisst mentale bildet du vil - du har hatt tid til å sørge. Du har henga ditt sinne, følelse av tap, og trenger å besette av framstille hver eneste detalj, hver minne om at romantikk du noen gang hatt krysser tankene brenne bort i at rensing brann. Nå ser du deg selv å forlate den bak som du går inn i begynnelsen på en ny dag. Bildet ditt hjerte, ikke lenger rå, ikke lenger blødning fra et stort sår. Tenk på det med en liten hvit flekk - et arr, du ble såret, men nå er det healing. La deg selv føle ren og klar til å gå videre. Hvis du trenger litt tid til å akklimatisere seg til denne nye følelsen før du kontakter din venn igjen, ta den tiden du trenger.
 7. 7
  Fra dette punktet, ikke engasjere seg i destruktive minner. Når du føler deg fristet til å huske den mislykkede romantikk, erstatte det minnet med et godt minne av vennen din som en venn. Husker en gang du lo sammen, eller han / hun kom til moren din bursdag fest, eller du fortalte ham eller henne en stor hemmelighet om noen andre forelsket du hadde. Tillat deg selv bare konstruktive tanker om dette forholdet - ikke revidere romantikk igjen. Du er ferdig.
 8. 8
  Ring eller skriv din venn. Fortelle ham eller henne at du er klar til å gjenoppta vennskapet. Det kommer til å føle seg litt vanskelig når du først kommer sammen igjen. Det er å være forventet. Gi det tid. Møt et sted nøytral, og holde det kort for tiden. Har eller pai - kanskje lunsj, så det er ikke åpent. Beholdes de første få besøk kort så du har tid til å re-etablere "normale" med din venn.
  • Plan semi-faste utflukter, slik at du kan venne deg til å være venner igjen.

Skrive et brev

 1. 1
  En annen ting du kan gjøre er å skrive et brev med noen ting du følte har vært usagt. Gjør det så lang og sappy som du vil.
 2. 2
  Når du er ferdig med det, lagre det bort et sted langt. Dette vil la ut noen av dine følelser, og kan hjelpe deg å forstå dem bedre. Når du føler ingen behov for det lenger, brenne den på en peis eller bål. Ikke la spor av en romanse som aldri vil bli igjen bak for å plage deg (eller fornærme deg) senere.

Tips

 • Enhver diskusjon av "Beklager om hvordan det endte, bør vi aldri har gjort det," osv., må avvises umiddelbart, og begge bør ta ansvar (ikke tillate bare en av dere til å ta skylden). Si, "gjort er gjort. Vi begge visste at det var en risiko, tok vi både risiko. Det fungerte ikke ut for oss på den måten, men vi er fortsatt venner. La oss bare erkjenne det og gå videre."
 • Det kan være så vanskelig eller stiv først at din venns skyld kan be ham / henne til å prøve å melde deg ut av vennskapet. Dette kan skje i form av at du er en å ringe hele tiden, han / henne ikke tilbake samtaler, osv. Hvis dette skjer, bare vent en uke eller to, og ringe igjen, og etterlater en fin, elskverdig melding hvis de don ' t svar. Ikke press eller presse, bare la dem vite at du savner dem og ønsker å komme sammen snart.
 • Hvis spenningen er så tykk at du kan klippe den med en kniv, erkjenne det. "Dette kommer til å bli tøft, men jeg er ikke la deg gå. Du har vært en god venn for meg. Du vil være igjen, jeg vet det. Jeg fortsatt er din venn, og jeg er her for deg. La oss bare ikke gi opp. "
 • Ikke utelukke "flo og fjære" av livet. Mange vennskap er nær for en stund, deretter drive bort for en stund i løpet av din levetid. Hvis dette er "fjære tid" ikke tvinge den. Bare la det drive og sende et julekort. Det kan være at vennskap er un-salvageable, og hvis det viser seg å være tilfelle, er det greit å la det gå. Du prøvde.
 • Enhver gremmelse vennen din ikke skal bli møtt med rolig forsikringer av deg. "Jeg føler meg så dårlig, jeg vet du fikk vondt..." Du sier: "Det er greit jeg er smigret du hadde nok følelser for meg å selv prøve den type forhold med meg -. Vi ikke gjøre det, men det er nok for meg hvis vi kan bare være venner."
 • Hvis du og din ex-kjæreste skjønner du både å ha de samme romantiske følelser igjen, tror det gjennom og om hva som skal skje før du hopper inn i noe en gang. Hvis du prøver igjen, og det virker ikke ut, kan det ikke være noen måte å gjenopprette vennskapet igjen.
 • Starte et annet forhold før du prøver å reetablere ditt vennskap. Du vil unngå forstyrrelser fra frisk emosjonell bagasje og langvarig tortur til selvtilliten. Du ex bør respektere denne midlertidige distansering (det var deres avgjørelse tross alt), og kan også komme til å sette deg mer i ditt fravær.

Advarsler

 • Ikke underholde tanken om å være "venner med fordeler." Hvis du var forelsket, og din venn ikke var, dette vil bare ende i tårer, og du vil miste din venn.
 • Ikke bli eiendomspronomen eller aggressive når reetablere ditt vennskap. Dette kommer til å ta tålmodighet for dere begge, og hvis du stresser den, vil du blåse det. Hvis vennen din ser ut til å være "nødlanding" deg til tider, la ham / henne. Akkurat som du trengte tid og rom, kan vennen din trenger litt pusterom også. Bare legge igjen en hyggelig melding, som, "Hei det er meg hadde ikke hørt tilbake fra deg, så jeg gjetter du er opptatt Ingen grunn til bekymring -.. Gi meg en samtale når du har et minutt, og vi vil chatte Kanskje. spise lunsj, uansett. Snakk til deg snart. " Jo mindre eiendomspronomen og engstelig og intens du synes, jo mer din venn vil slappe av og føle seg godt om re-utgir vennskapet.