Wkano

Hvordan man skal håndtere gjengjeldt kjærlighet

Gjengjeldt kjærlighet er kjærlighet som ikke er returnert. Enten du er en som elsker eller er elsket, kan det være en smertefull opplevelse. Denne artikkelen vil gi noen veiledning for håndtering av gjengjeldt kjærlighet, som har hjemsøkt og inspirert mennesker gjennom historien.

Trinn

Hvordan man skal håndtere gjengjeldt kjærlighet. Godta at romantisk kjærlighet er vanligvis ikke et bevisst valg.
Hvordan man skal håndtere gjengjeldt kjærlighet. Godta at romantisk kjærlighet er vanligvis ikke et bevisst valg.

Dersom du er offer for gjengjeldt kjærlighet

 1. 1
  Godta at romantisk kjærlighet er vanligvis ikke et bevisst valg. Så hvis en person vet at du elsker dem, men ikke føler det samme om deg, ikke se på det som en slags svik eller bevisst tilbakeholdelse. De ønsker kanskje å elske deg, men rett og slett ikke, av grunner de ikke forstår, og kan aldri forstå. Noen ganger er følelsen bare ikke der. Prøv å ikke ta det personlig.
 2. 2
  Utrydde noen følelse av trang. Hvis du føler deg urolig, deprimert, eller bitter, er det sannsynligvis fordi du føler at du trenger det persons kjærlighet for å være lykkelig. Men, sier forskning på lykke at alt du trenger er en god dose optimisme. Du kan også oppleve at det er en følelse av trang (som du kan formidle uten å tenke over det) som er å slå av den personen du elsker, kanskje ved å gjøre dem føler at de er på en pidestall at de ikke ønsker å være på.
 3. 3
  Distansere deg selv. Du vil ikke vil, men holde seg nær til noen du vil, men kan ikke ha bare ikke sunt. Ikke fortell den personen eller noen nær dem hva du gjør, så de kan prøve å overbevise deg om noe annet. Bare prøv å komme bort for en stund. Ikke kall dem, ikke gå steder der du vet at de ofte besøker, og gjøre deg knappe. Hvis du må ha litt kontakt (for eksempel arbeid) svare på meldinger sakte etter noen dager. Bare ringe tilbake når du har en god unnskyldning for å gå av telefonen etter noen minutter. Ta deg tid til å reflektere over din situasjon og lære mer om deg selv.
 4. 4
  Nyter å være singel. Håndteringen av gjengjeldt kjærlighet er mye som å komme over et brudd opp, bortsett fra at du føler en følelse av tap over noe du aldri hadde. Likevel, må du lære hvordan du kan nyte livet uten noen, som kan være vanskelig i vår familie-sentrert samfunnet, men det er gjør-stand.
 5. 5
  Hvis du ønsker å bo venner, følge trinnene i hvordan man skal håndtere å bli dumpet når du ønsker å være venner. Selv om du ikke ble dumpet, ble du avvist, og etter at rådet vil bidra til å bevare vennskapet med denne personen.
 6. 6
  Praktisere betingelsesløs kjærlighet. Hvis du føler at du virkelig, virkelig elsker denne personen, så kanskje du kan elske dem betingelsesløst. Du vet du har nådd det punktet når du kan virkelig føle seg lykkelig for dem, selv om at lykke ikke inkluderer deg. Med ubetinget kjærlighet, er det ingen følelse av tap, fordi det handler om å utlede alle lykke fra loven å gi - ikke fra å motta.

Hvis du er mottaker av gjengjeldt kjærlighet

 1. 1
  Husk at det ikke er et bevisst valg fra deres side. De prøver ikke å få deg til å føle ubehag, og er trolig følelsen enda verre, uansett om du er den nærmeste av venner, de har mer på linjen følelsesmessig enn du gjør.
 2. 2
  Vurder om du blokkerer ut sin kjærlighet. Noen ganger føler vi ufortjente eller mistenkelige på grunn av våre tidligere erfaringer, men hvis du avviser elsker bare fordi du ikke kan stole på noen, du selger deg selv kort. Se om du føler at dette kan være din gåte.
 3. 3
  Hvis du er sikker på at du ikke elsker denne personen, være fast. Ikke la personen tro at du er på gjerdet, at hvis de bare gjør dette, eller at de kan være i stand til å overbevise deg til å elske dem. Jo lenger du venter med å fortelle dem, jo ​​vanskeligere er det å gjøre. En ting du kan si er "Jeg føler ikke det samme om deg som du gjør om meg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er sikker på at det er slik jeg føler, og jeg tror ikke det kommer til å forandre. " De kan være sint, bitter, deprimert, men de vil komme seg raskest hvis du formidle at dette er ikke-omsettelig.
 4. 4
  Reduser kontakt eller hvis grensene ikke kan avklares eller opprettholdes. Hvis personen er tiltrukket av deg som mer enn en venn, og kan ikke synes å sette at tiltrekning til side, er det sannsynligvis best å ta vennskapet ned et hakk. Hold kontakt casual, samtaler kort, og sammenkomster kort. Hvis vennen fortsetter å trykke eller lengter etter et romantisk forhold når du har gjort det klart at du ikke vil ha en, hvis de stadig Trash Talk signifikante andre (uten god grunn), eller hvis de lar sine egne signifikante andre fornedre deg, så kanskje vennskap er ikke verdt å holde, og denne personen skal bare være mer av en vennlig bekjentskap.

Tips

 • Den enkle sannheten er at alle mennesker har kjemiske attraksjoner til hverandre og ikke ofte det er gjensidig. Dette bør ikke gjøre deg motløs... det er mange andre mennesker som vil finne deg attraktiv i alle former, intellektuelt, fysisk, følelsesmessig... faktum er, må du akseptere det og gå videre (uten å være pessimistisk) at han / hun bare ikke var så inn i deg, men det er noen der ute som til slutt vil bli.
 • Prøv å holde fokus på noe annet. Lag en liste over ting du alltid har ønsket å gjøre, og gjøre dem alle!