Wkano

Hvordan man skal håndtere mennesker som behandler deg som et barn

Har du noen gang snakket med en voksen eller noen som behandler deg som en fem-åring? Her er en guide til hvordan man skal håndtere det.

Trinn

Hvordan man skal håndtere mennesker som behandler deg som et barn. Sørg for å snakke om voksne temaer og fokusere på nåtiden og fremtiden.
Hvordan man skal håndtere mennesker som behandler deg som et barn. Sørg for å snakke om voksne temaer og fokusere på nåtiden og fremtiden.
 1. 1
  Gjennomgå selv. Kanskje du opptrer veldig barnslig og fortjener behandlingen. Selv om ikke hastverk med å vokse opp, vil du angre på det senere.
 2. 2
  Respekter andre. Hvis du behandler noen som er betydelig eldre eller yngre enn deg selv med mangel på respekt, siden han / hun ofte har kunnskap om livet ved å leve og oppleve andre ting enn deg, så vil det trekke negativ oppmerksomhet til deg og din oppførsel. At personen kan behandle deg annerledes fordi han / hun føler behov for å sjekke inn på mangel på respekt å forstå dine problemer.
 3. 3
  Sørg for å snakke om voksne temaer og fokusere på nåtiden og fremtiden. Hvis du finner deg selv i den situasjonen der det kan være lettere å snakke om ting som har skjedd tidligere i livet ditt, prøver alltid å forholde seg til den voksne personen som du er i dag, og på hvilken måte du ikke vedta barnslig oppførsel du vant til. Men ikke overdriv dette! Hvis du gjør det åpenbart, vil folk legge merke til. Igjen, det er alltid lagt merke til hvis noen prøver å handle mer voksen enn de egentlig er, og det vil ha motsatt effekt av hva du prøver å oppnå.
 4. 4
  Aldri får irritert eller sint. Forstår at noen ganger årsaken til at personen behandler deg på denne måten er fordi han / hun føler seg mindreverdig og ikke vet hvordan de skal oppføre seg på en forsvarlig måte. Hvis du reagerer med irritasjon, vil personen føle seg enda mer ukomfortabel med situasjonen og være enda mer ivrig etter å "bevise" at han / hun er ikke dårligere enn deg. En gang i blant, vil du støte på den personen som behandler deg på denne måten fordi han / hun føler seg overlegen. I så fall er det faktisk enda verre å bli sint fordi det vil gjøre at personen føler at han / hun var "rett hele tiden".
 5. 5
  Til slutt, hvis ingenting annet fungerer, ta hver femte punktum personen sier, begynner med "så...", gjenta setningen og legge til "klart vi er?" til slutten av den. Personen er sannsynligvis for uvitende til å legge merke til hva du gjør og før eller senere vil han / hun begynner å føle som om du er på samme nivå.

Tips

 • Si noe virkelig flink nå og da!
 • Opptre med selvtillit
 • Pust dypt, og vær deg selv!
 • I "næringslivet" kjole profesjonelt (folk flest) tar deg mer seriøst.
 • Aldri opptre som om du prøver å skjule barnslig oppførsel.
 • Hvis du blir behandlet som et barn når du er ett, greit nok. Hvis du blir behandlet som et barn som tenåring, trøste deg med å minne deg selv at din mor kan og vil gjøre verre. Hvis du blir behandlet som et barn når du er faktisk 35, re-evaluere hva du gjør på en sosial anledning.