Wkano

Hvordan man skal håndtere noen som virkelig irriterer deg

Kjenner du noen som alltid er irriterende deg? Har du noen gang føler roping på dem? Dette er bare en liten guide for å hjelpe deg neste gang det irriterende person kommer rundt.

Trinn

Hvordan man skal håndtere noen som virkelig irriterer deg. Øv på å snakke til dem i speilet.
Hvordan man skal håndtere noen som virkelig irriterer deg. Øv på å snakke til dem i speilet.
 1. 1
  Øv på å snakke til dem i speilet. Prøv forskjellige måter å fortelle dem at de irritere deg uten å høres altfor harde. Arbeidet med dine ansiktsuttrykk, slik at du ikke ser altfor mener.
 2. 2
  Snakk med en nær venn om det, de kunne roe deg ned hvis du får for dampet.
 3. 3
  Fortell dem pent når de begynner å irritere deg, som du trente. Ikke rope på dem eller si noe du vil angre, bare forklare at deres oppførsel er noen ganger ganske irriterende og du håpe de ikke er fornærmet. Når du først fortelle dem, være hyggelig om det og forhåpentligvis vil de forstå og slutte å være irriterende.
 4. 4
  Hvis de fortsatt ikke stoppe irriterende deg, si noe. Det kan være noe sånt som "Måten du opptrer rundt meg er irriterende meg eller kan du vennligst stoppe det?" Likevel si det pent, men bestemt.
 5. 5
  Sikkerhetskopiere deg opp med en venn som vet om din situasjon. Hvis personen begynner irriterende deg, fortell din venn eller gi dem et tegn, for eksempel rulle øynene, og deretter din venn kunne skape en unnskyldning for dere begge å gå bort fra personen. Ikke gjør det opplagt at du prøver å komme seg bort fra personen, eller de vil tro du er mener, spesielt hvis de ikke mener å irritere deg.
 6. 6
  Hvis alt ovenfor mislykkes, prøv å unngå den personen rundt skolen eller hvor du ser dem. Prøv å unngå å snakke med dem og så kanskje de vil innse at du ikke ønsker å snakke med dem lenger, og de vil stoppe det.
 7. 7
  Prøv å ikke miste besinnelsen med dem. Visualisere et sted rolig og prøve å puste sakte slik at du ikke begynner å rope på dem, spesielt på skolen. Gange unna enhver situasjon hvor du får sint, og hvis de følger deg, fortell dem fast at du ikke ønsker å snakke med dem.
 8. 8
  Husk at de ikke kan være med vilje irriterer deg kan det bare være en av deres egenskaper. Folk kunne finne noen ting som du gjør irriterende, så ikke være for harde til den personen eller du kan støte dem og opprørt dem. Hvis du føler at situasjonen er i ferd med å komme ut av kontroll, hvis de får sinte for eksempel gange eller en kamp kan bryte ut.
 9. 9
  Hvis de ikke får meldingen, og fortsatt irritere deg og dine venner, si at du trenger noen "oss tid". Fortell dem at for en liten stund, vil du tilbringe litt tid med dine andre venner, og foreslår at de ser etter andre venner også. Foreslå det pent skjønt. Du ønsker ikke å høres frekk.

Tips

 • Du sier noen ting som i min skole vil bli vurdert egentlig mener. Legg måter å fortelle dem til å stoppe i stedet for å bare ignorere dem fordi de ikke vet hva de gjorde galt, og vil begynne å ikke liker deg.
 • Husk at, noen ganger, to mennesker bare ikke kommer overens.
 • Når fanget i en samtale med en irriterende person, bare si: "Å, minner som meg om noe jeg trenger å gjøre" og gå bort i et rush.
 • Ikke start en kamp, ​​vil det ha straff og det er unødvendig. Det er aldri noen grunn til å kjempe, med mindre de begynner å angripe deg, og du må ta igjen i selvforsvar.
 • Unngå kontakt med øynene.
 • Prøv å ikke ha et voldsomt temperament.
 • Finne andre folk å snakke med når den irriterende person begynner å komme mot deg. Ikke vær frekk, men ikke anerkjenner dem for mye, og de kan gå videre til noen andre.
 • Hvis den irriterende personen forsøker å snakke med deg når du går forbi pulten hennes, begynne å gå raskere slik hun tror du har viktig arbeid å gjøre.
 • Hvis de er irriterende på alle måter, bare overse dem og gå videre.
 • Fortell deg selv at du er like viktig som dem.
 • Hvis du føler deg selv å bli sint, og deretter prøve å tenke på noe som beroliger deg, som en beroligende innsjø av noe slag.
 • Spør en lærer å flytte klasse eller flytte seter å slutte å sitte ved siden av deg!
 • Prøv å vurdere sine følelser også. Hvis du virkelig ikke kan fordra dem, ordne for dem å møte nye mennesker, slik at du ikke trenger å forholde seg til dem, og de har fortsatt en venn.
 • Sikkerhetskopiere det gjør med dem hvis de ikke stopper.
 • Hold en dagbok og registrere hva de gjorde for å irritere deg, på denne måten kan du begynne å se et mønster og være i stand til å unngå det i fremtiden, for eksempel hvis de irritere deg ved å kommentere på hvordan du spiser rundt dem, så ikke spis rundt dem.

Advarsler

 • Ikke slåss med den personen.
 • Sørg for at de vet at du ingenting å gjøre med dem. Hvis de tror irriterende du er morsom, så de har noe alvorlig galt med dem, og du trenger å fortelle noen.
 • Ikke vær altfor fint om det. Legg ned loven, men ikke for harde regler på første eller det kan skade deg.
 • (For gutta) Pass på at du ikke søtt be dem om å stoppe i en sky, liten stemme. Du vil definitivt bli ledd av og bli kalt en pyse eller homofil eller noe sånt. Hvis du kommer til å be dem om å stoppe pent, sørg for at det er den type person som faktisk vil ta deg på alvor. Lite hyggelig måte har en sjanse til å drepe ditt rykte.
 • Dette kan virke mener, men det faktisk er folk som er bare naturlig irriterende. Alle forakter dem, og de er ofte rett og slett clueless om det. Hvis dette er tilfelle, bare ignorere dem. Sure, vil de prøve å snakke litt, men prøver å avslutte samtalen umiddelbart. Prøv å fortelle dem du har å gå og bare kausjon, eller kanskje si at du må snakke med noen andre for noe viktig og gå til den personen.
 • Vær forsiktig på hvem du dele følelsen av ergrelse med. Sørg for at du forteller dem i et rolig sted hvor ingen vil overhøre. Pass også på at hvis du gjør det, at de ikke er en nær venn av den andre personen, eller du kan ende opp i en krangel med dem i stedet.
 • For gutta - Vær sløv. Fortell noen når de er irriterende. Og for synd skyld, ikke suffikset din mening med "... ikke!" eller "... bare tuller." Denne personen er irriterende deg. Det er ingen ømfintlig følelse "fin måte" å fortelle noen at de er irriterende, bare en ærlig en ikke-ignorable måte. Hvis de protesterer, fortelle dem nøyaktig hvorfor de er irriterende.
 • Unngå å klage på dette irriterende person til en venn som du begge deler (for eksempel "Heather var å være så irriterende i dag er hun alltid søker oppmerksomhet!"). Fordi de kunne fortelle dem alt du har sagt mot denne personen.
 • Ikke prøv å fornærme dem, eller folk vil bare tror du er grusom.