Wkano

Hvordan møte din kjæreste foreldrene

Møte dine kjærester foreldre er en av de første tingene du kan gjøre i et forhold til å begynne å flytte ting fremover, fra uformell til alvorlig. Imidlertid kan ideen om det noen ganger være nerve wracking, så her er noen måter på hvordan å komme gjennom det hele greit.

Trinn

Hvordan møte din kjæreste foreldrene. Sørg for at du er klar.
Hvordan møte din kjæreste foreldrene. Sørg for at du er klar.
 1. 1
  Sørg for at du er klar. Vær tålmodig, trenger du ikke å møte dem før du er sikker ting er seriøs i forholdet. Vanligvis, etter tre av fire uker for å være sammen, å møte foreldrene er en god måte å flytte forholdet fremover.
 2. 2
  Når du går for å møte dem, ta en liten gave. Prøve og finne ut fra partneren din om hans foreldre har noen favoritt cookies, blomster eller sjokolade, eller hvis du kommer over på middag, en flaske vin. Dette vil starte alt av på en positiv måte.
 3. 3
  Være munter. Ingen liker noen som stønner og hyler. Hold deg unna triste historier, kommentarer om ex-kjærester eller noen argumenter du og kjæresten din har vært å ha, trenger foreldrene ikke ønsker å høre noe av det. Så lenge dere to ser lykkelig, vil de være lykkelige, så hold samtalene på en positiv tone.
 4. 4
  Hold deg rolig og bare være deg selv. Det er ingenting verre enn en forfalskning, og det er helt tydelig hvis du prøver for hardt. Bare roe ned og prøve og nyte deg selv. Hvis du er avslappet og ikke altfor sjenert eller over-opphisset da de vil føle deg mye mer behagelig å være rundt deg og samtalen vil komme mye lettere. Når de spør deg spørsmål, for eksempel om din fremtid eller karriere, bare være sannferdig, men sørg for at du har tillit til din egen plan.
 5. 5
  Vise interesse. Still dem spørsmål om deres sønn, om jobbene sine, sine hobbyer. Dette vil hjelpe deg virkelig bli kjent med dem, og vise at du ikke er selvopptatte. Også, hvis du finner noe til felles så det er en god samtale emne og masse bonuspoeng. Ikke glem å kaste noen (men ikke for mange) komplimenter deres måte også, men ingen lyver, hvis du tror de har en fint hjem, fortelle dem.
 6. 6
  Kle deg for å imponere. Du ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk, så kjole for anledningen. Finn ut nøyaktig hva du skal gjøre, hvis det er en fancy måltid så kle smart, hvis du bare dukker over for en kopp te og en prat så kle uformell, men respektabel. Så lenge du ser ut som du ikke har bare rullet ut av sengen, og du trenger ikke kle seg for avslørande, så du blir fin.
 7. 7
  Husk, de er bare mennesker som deg og meg.
 8. 8
  Det er ingen grunn til å være nervøs. Å sørge for at du har en herlig tid med dem, først spørre kjæresten din om dem. Hva de liker, hva de skal de misliker, sånne ting. Prøv å gjøre opp i hodet tre nye emne linjer dersom samtalen blir slags kjedelig eller ubehagelig. Hvis du ikke vet mye om hva de er interessert i, foreslår jeg at du forskning i et bibliotek eller på nettet mer om det emnet, slik at du kan ha en god samtale uten å måtte smile og nikke på hodet, har ingen anelse om hva de snakker om. Også prøve å ikke bruke de tre nye emne linjer, eller som jeg liker å kalle dem, 'liv linjer ", med mindre du virkelig trenger det. Føler ikke at du trenger å snakke om alt med dem, fordi husk, hvis de ønsker å komme tilbake igjen til middag, må du ha for å lære nye ting de liker og slikt, og gjøre hele prosessen på nytt. Så med mindre samtalen som styrtet i en nedover spiral, ikke bruk opp alle dine 'livet linjer ".
 9. 9
  Lykke til med familien!

Tips

 • Ikke prøv for hardt.
 • Alltid vise din respekt.
 • Når de snakker med sønnen sin, la ham snakke uten chiming i. Selv om det er godt å virke som du er en stor del av livet hans nå, vil foreldrene ikke vil at det skal virke som om du stjeler ham bort.
 • Holde et smil på ansiktet ditt.
 • Prøv og kos deg!
 • Ikke vær redd. Hold deg rolig og samlet.

Advarsler

 • Det er slike ting som prøver for hardt. Bare vær deg selv, kan din personlighet ikke være dårlig hvis du har fått deg en kjæreste.
 • Ikke vær noen andre enn deg selv. Selv om de ikke er så inn i deg, betyr ikke at det ikke er håp for forholdet. Prøve og gjøre ting fungerer, og mest sannsynlig, vil de prøve å gjøre det arbeidet også.
 • Hvis du følger disse tipsene din klar til å hente dem, tiger!
 • Ikke vær så skremt. Foreldrene er sikkert like nervøs som du er.
 • Hvis du kan, prøv og tilbringe kvalitetstid med kjæreste foreldrene. Dette vil gjøre kjæresten din glad og også åpne opp et nytt vindu av muligheter for fremtiden.

Ting du trenger

 • Bakgrunnsinformasjon om dine kjærester foreldre.
 • Litt noe å gi dem.
 • En god stemning.
 • Fine klær.