Wkano

Hvordan møte din kjæreste foreldrene for første gang

Hvis du er redd for å møte din kjæreste foreldrene, bare husk de var på din alder en gang også. Slapp av, og innse at hvis kjæresten din ønsker å bringe deg til å møte hennes familie, betyr det at hun er alvorlig om deg, og ønsker å starte prosessen med å integrere deg med dem. Hvis du føler det samme om henne, vil du ønsker å gjøre et godt inntrykk på dem - og husk, vil du ikke få en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, så gjør det en stor en!

Trinn

Hvordan møte din kjæreste foreldrene for første gang. Bruk respektfull språk.
Hvordan møte din kjæreste foreldrene for første gang. Bruk respektfull språk.
 1. 1
  Kle pent. Hennes familie vil like noen som ser moden og satt sammen. Ikke ha jeans som henger til gulvet. Det ser billig. Selv om det kan høres veldig dumt, gjør håret ditt, fordi ratty hår er uprofesjonelt. Vær deg, men være rent kutt.
 2. 2
  Bruk respektfull språk. Ordene "Sir" og "frue" kan virke utdatert, men de er svært nyttig for å ha utseende av klasse og karisma. Også alltid bruke "Please" og "Thank you". Avhengig av moren, "Miss" kan være mer hensiktsmessig-dens konnotasjoner er yngre og mer livlig.
 3. 3
  Ikke vis overdreven eller standard visning av følelser med sin datter. Hvis du gjør de sannsynligvis ikke vil ønske deg dating deres datter Det er noe som kan være greit i fremtiden, men er ikke respekt å begynne med.
 4. 4
  Fortell sannheten når de stiller spørsmål til deg. De trenger å vite den virkelige deg!
 5. 5
  Ha det gøy. Prøv å ikke være for nervøs. De fleste familier er egentlig ikke gunning for deg - innser de sin datter har følelser for deg, og tro det eller ei, de vil like deg (? Som ønsker å tro deres datter er forelsket i noen simpel), så bare ta et dypt åndedrag og husk at du er der for jenta din.
 6. 6
  Vær deg selv - Bare prøv å opptre normalt. Unngå bruk av slang, og mest spesielt, ikke banne eller bruke fornærmende eller nedsettende språk i deres hjem.
 7. 7
  Smil og tilby hånden for å riste. Når hånden er gripe, gripe hånden hjertelig, for ikke å stramme, og definitivt ikke for slapp. Ser dem rett i øynene og si: "Det er så hyggelig å treffe deg til slutt." Det vil gjøre et godt inntrykk.
 8. 8
  Finn en måte å gi en ærlig kompliment. Det kan være, "dette er et fint hjem," eller "What a beautiful skjerf, Mrs. Cruz."
 9. 9
  Ikke gjespe eller sukk. Tilsvarende vil ikke fortsette å se uret eller telefon for tiden - det siste du ønsker er for dem å tro at du er telle minutter til du kan komme unna.
 10. 10
  Ikke skryte eller skryte. Det er greit å snakke om arbeidet ditt, dine hobbyer, din familie. Men vær ydmyk (uten å bli altfor selvironiske) og viser en interesse i deres aktiviteter og levebrød - hva de sier til deg vil være langt viktigere enn hva du sier til dem hvis de føler at du er interessert i dem. De vil ha en tendens til å like deg bedre hvis du viser interesse for det de er interessert i - akkurat som alle vil.
 11. 11
  Vær deg selv. Selv om dette ble nevnt før, det er en av de viktigste essensielle. Hvis du er en morsom fyr, bland en vits eller to i samtalen. Hvis du er musikalsk stigning, nevner et instrument du spiller, eller en gruppe du tror de ønsker.
 12. 12
  Unn sin datter med respekt. Unn hennes foreldre med respekt. Hvis du respekterer dem, får du på deres gode side. Hvis du respekterer deres datter foran dem, vil de se at du er virkelig en grei kar, og vil like deg mer.
 13. 13
  Finne en felles plattform for å diskutere med dem. Det vil ikke bare vise dem at du har felles med dem, men kjæresten din vil elske det faktum at du og foreldrene har noe til felles. Det vil være noe beroligende, beroligende, og søt.

Tips

 • Smile.
 • Ikke bruke stygt språk.
 • Ha det gøy.
 • Vær deg selv.
 • Kompliment.
 • Hindre deg fra å si noe dumt.
 • Ikke bli for nervøs.

Advarsler

 • De kan ikke akseptere deg. Noen familier kan være ganske "clannish" - med andre ord, de tar lang tid å varme opp til nye mennesker. Vær tålmodig, og akseptere at de ikke kan ta til deg med en gang.
 • Vær forsiktig med hvor mye offentlig visning av hengivenhet du gir kjæresten din foran hennes foreldre. Det kan gjøre henne føler ubehag eller kan gjøre situasjonen vanskelig. Definitivt være mer på reserverte side - det er langt bedre for dem å se deg holde hendene mens du ser på TV enn det er å se dere pakket rundt hverandre, spille mandel hockey.