Wkano

Hvordan motstå fristelsen av makeup

Makeup er over alt i disse dager. Ingen ville våge vises på et magasin cover eller TV-program uten lag av ting. Likevel er flere og flere mennesker går uten den, og du kan også. Her er hvordan du kan være deg selv, og gjør opp tankene dine i stedet for ansiktet ditt.

Trinn

Hvordan motstå fristelsen av makeup. Undersøk dine egne grunner for ikke å bruke sminke.
Hvordan motstå fristelsen av makeup. Undersøk dine egne grunner for ikke å bruke sminke.
 1. 1
  Undersøk dine egne grunner for ikke å bruke sminke. Grunner som er personlig for deg vil være viktigere enn noe denne artikkelen kan foreslå. Går det mot dine personlige tro? Hvordan?
 2. 2
  Ikke kjøp sminke eller lagre dine gamle kosmetikk unna. Kostnaden for makeup er svært høy og dyrt. Styr klar av skjønnhet tellere på kjøpesenteret eller apotek prøvene. Også, hvis du allerede kjøpt noen makeup, men ønsker å slutte å bruke det, lagre det bort i et annet rom eller i en eske i kjelleren. Så, ikke gå til det igjen.
 3. 3
  Ta vare på og utseende. Gre håret ditt og holde det kuttet i en stil du liker. Trim og filen din negler. Gjør det til en daglig rutine å vaske ansiktet og påfør en fuktighetskrem før du drar ut, spesielt en med en daglig. Bruk en fargeløs leppepomade hvis luften er tørr. Puss tennene regelmessig. Dette er alt bare bra grooming.
 4. 4
  Utøve. Foruten å være bra for din helse og din figur, vil det bidra til å holde huden klar, og gi deg en naturlig glød ellers kjent som.
 5. 5
  Nyt den rene følelsen av bar hud. Setter pris på at du ikke trenger å bekymre deg for leppestift flekker på kopper eller klær.
 6. 6
  Nyt gratis eller ekstra du gevinst ved ikke å bruke en time hver morgen primping og finpussing før du forlater hjemmet.
 7. 7
  Nyt ledig plass på badet og kofferten, plassen ikke er opptatt av et virvar av flasker og børster og rør.
 8. 8
  Vær stolt å ​​vise verden at øyelokkene er egentlig mørk blå og lepper er egentlig ikke lyse rødt. Vanlig hud er ærlig og ekte. Det er ingenting galt med det.
 9. 9
  Utvid din definisjon av skjønnhet for deg selv og andre. Folk kan være vakker uten å se ut som unaturlig tynne modeller som har blitt gjort opp av profesjonelle makeup artister og deretter digitalt post-behandlet.
 10. 10
  Legg merke til at folk som bruker sminke bruker mye, tid og krefter på å lete "naturlig". Jo enklere måte å se naturlig er å være naturlig.
 11. 11
  Kle deg i en som passer deg og uttrykker din smak. Bruk din favoritt, stiler og tilbehør, hvorvidt de er i ting i år.
 12. 12
  Uttrykke deg på andre måter. Paint,, dans, skrive, snakke, eller gjøre hva du vil. Du vil kommunisere langt mer enn ved å male ansiktet.
 13. 13
  Vær deg selv. Du er langt mer enn et lag av pulver og maling. La den virkelige deg skinne gjennom.
 14. 14
  Smile, har god, og være trygg. Du vil forbedre utseendet kjapt, ingen sminke involvert.

Tips

 • Vær stolt av deg selv og ha mot til å gå mot mengden.
 • ~ Det eneste du trenger for en spesiell anledning er en leppestift eller lipgloss i en rosa eller fersken farge. For dagtid, hold deg (fargeløs) leppepomade. ~ *
 • Det er tider du kanskje ønsker å gjøre unntak. Bestem på forhånd hvor du ønsker å håndtere dem. En makeup-free klovn eller mime på Halloween ville se ganske dumt. Noen dramatiske produksjoner krever makeup, enten for karakteren eller på grunn av scenelys og avstand til publikum. Du kan også være lurt å gjøre unntak for dressy eller spesielle anledninger.