Wkano

Hvordan planlegge en romantisk kveld på et budsjett

Å finne noe nytt og interessant å gjøre for daten natten kan være en utfordring. Det er så lett å bli sittende fast i et hjulspor eller for å unngå dato natt helt fordi du tror du trenger å bruke en formue å ha en god tid. Dette er rett og slett ikke sant. Følg denne planen for neste romantisk kveld, og både kjæresten og lommeboken vil takke deg!

Trinn

Hvordan planlegge en romantisk kveld på et budsjett. Begynn kvelden med å tilberede din favoritt måltid sammen.
Hvordan planlegge en romantisk kveld på et budsjett. Begynn kvelden med å tilberede din favoritt måltid sammen.

Planlegger du en romantisk kveld på et budsjett

 1. 1
  Les rådene i hvordan å være romantisk. Selv de mest "romantisk" kvelden vil bli kjedelig og kanskje ubehagelig om du ikke går inn i det med en romantisk holdning.
 2. 2
  Begynn kvelden med å tilberede din favoritt måltid sammen. Gjør det morsomt og lekent. Kanskje koker i bare et forkle? Ta på noe av din favorittmusikk, også. Eller, hvis du ønsker å behandle din betydelige andre som normalt gjør matlaging, følg rådene i. La din kjære lene seg tilbake og slappe av mens du koker - kanskje du kan forberede et bad for ham eller henne til å suge i mens du venter. Skape en romantisk atmosfære med stemningsbelysning, stearinlys, dine beste retter, og utsøkte briller. Deretter lene seg tilbake, slappe av og nyte hverandres selskap og måltidet du opprettet.
 3. 3
  Følg opp middag med en romantisk tur rundt i nabolaget eller gå til en lokal park, strand eller naturreservat. Ta en tur vil gi deg sjansen til å fortsette å nyte hverandre mens du nyter naturen. Og øvelsen vil hjelpe deg å arbeide av middagen.
 4. 4
  Stargaze sammen. Hvis det er kaldt nok ute, ta med noen tepper og en termos med varm drikke på innsiden og se etter konstellasjoner. Hvis du tid det riktig, kan du selv være i stand til å se en meteor dusj.
 5. 5
  Tømme stuegulvet, sette på litt musikk og dans. Du kan bremse dans, eller boogie, burlesk dans, eller selv prøve noen break dans trekk, hvis du føler deg gal!
 6. 6
  Se filmer sammen. Se etter filmer som du vil begge nyte. Få dem på biblioteket, hvor du kan leie dem for gratis eller til lav pris. Kose seg sammen under et koselig teppe og lage varm sjokolade eller te hvis det er kaldt ute. Hvis det er varmt, lage iste eller en spesiell cocktail. Brenne litt røkelse eller duftlys for å forbedre stemningen.
 7. 7
  Spille brett-og kortspill. Litt leken konkurranseevne vil gjøre ting mer moro. Du kan også legge vendinger ved å si "Hvis jeg vinner dette spillet, må du gjøre --- for meg."
 8. 8
  Husk at massasje er avslappende, intimt, og gratis. Alt du egentlig trenger er massasje olje, men i et knipetak kan du alltid bruke fuktighetskrem, bare hendene, eller til og med vegetabilsk olje.

Tips

 • Spørre noen til å ta med barna for denne kvelden er et must. Det kan være vanskelig å komme i stemning når du har barn som løper rundt, potensielt forstyrre på ugunstige øyeblikk. Hvis penger er et problem, tilbud om å bytte barnevakt med et annet par. Hver av dere vil få en kid-fri kveld uten å betale en sitter, og du vil være å hjelpe noen andre får en natt av romantikk også!
 • Hvis dere begge liker camping, kan tilbringe en natt i ørkenen blir ganske romantisk og svært rimelig.
 • Hvis det er gratis fyrverkeri på tilbudet, kan disse være en fin måte å tilbringe en romantisk kveld sammen med en piknik måltid og et behagelig teppe.