Wkano

Hvordan planlegger å være populær på skolen

Bare å komme inn i ungdomsskolen, videregående skole, eller høyskole? Hei, kan du gjøre det - selv i den andre eller tredje år!

Trinn

Hvordan planlegger å være populær på skolen. Du tiltrekker folk til deg når du er rask og fengende, ikke å dra halen.
Hvordan planlegger å være populær på skolen. Du tiltrekker folk til deg når du er rask og fengende, ikke å dra halen.
 1. 1
  Du tiltrekker folk til deg når du er rask og fengende, ikke å dra halen. Vær positiv, munter og gratis med øynene lyse!
 2. 2
  Gi dem et kompliment! Bare sørg for at det er ekte eller folk vil se med en gang, og tror du er en forfalskning.

Popularitet ranking system

 1. 1
  Møte med en eller to venner. Dette er en god del for brainstorming. Flere venner enn ett eller to vil gjøre det vanskelig å fokusere på diskusjonen på hånden.
 2. 2
  List opp de fem eller ti elever i hver av de følgende gruppekategorier (summer om 50 eller 100) eller flere i hver gruppe som mulig, hoppe tre linjer mellom elementer:
  • Offbeat (clueless) mennesker -
  • Slags stille folk -
  • Folk som folk flest ikke vet -
  • Nesten vanlige folk (okay...) -
  • Det vanlige folk (sympatisk) -
  • Personer som har noen populære venner -
  • Sortering av populære mennesker -
  • Populære mennesker -
  • Veldig populært -
  • Den mest populære -
 3. 3
  Befriend de tilgjengelige mennesker som er minst på likable status og minst litt vennlig. Ikke bli med og / eller danne en klikk eller smal sladder gruppe: de er ikke tilgjengelig eller likable!
  • På dette punktet, må du få ekte venner, ikke falske. Dette er de vennene du kanskje trenger å falle tilbake på hvis du blir avvist av "cool" gruppe.

Vurdere deg selv og din plan

 1. 1
  Nå plukke på "nivå" du er på. Som sier at du og din venn var 4s... det er din vurdering: som et merke eller en karakter i faget, men vær realistisk (og ikke si du er mer populær enn du egentlig var) ellers vil dette ikke fungere... på alvor. Ikke lure deg selv, og du kan ikke lure andre!
 2. 2
  På et annet ark med tittelen "mulige venner" liste den beste tjue fra listen ovenfor. Dette er en liste of tjue Open Tilgang folk hvem du kan jobbe toward, så du vil "være en venn" til hver enkelt i år. Nummer én bør være den enkleste personen å bli venner og nummer tjue som vanskeligst å bli venner. Sørg for at alle av dem er folk du tror er nå populært.
 3. 3
  Nå skriver bindestreker etter hvert navn. For eksempel: 7. Lexi - _____.
  • Lenke hver person til hennes venner som du kan være venner med. For eksempel bør hvis du blir venner med "Lexi" og deretter "Ryan" (venninnen) bli venner med deg som et resultat av å være i med Lexi.
 4. 4
  Få en planlegger / kalender. Sett dine mål. Liste datoene som du vil ha gjort venner med hver person. Jo flere venner du gjør / har, jo mer populær blir du. Du bør starte før skolen starter eller veldig tidlig i skoleåret.

Nå gjør dette på en kalender

 1. 1
  Gå til september 29: Skriv ett nivå høyere enn du er nå... Dette er hva du ønsker å være innen den tid. Så hvis du var en fire nå skrive fem 29. september
 2. 2
  Gå til 31. oktober gjør at et nivå høyere enn du var så hvis du var en fem, skrive seks.
 3. 3
  22 desember - skriv en halv høyere enn du var... Så hvis du var en seks nå din en seks og en halv så skrive at... vanligvis når du flytter opp to nivåer det er vanskelig å flytte opp en tredje.
 4. 4
  Gå hele veien til 24 april... Jeg vet det kan virke langt... men det er vanskelig å gå fra nesten populære til populære.. tro meg jeg vet. Så hvis du var en seks og en halv skrive syv.
 5. 5
  Planlegg dine egne mål for neste sommer fordi hvor mye du kan henge med de populære mennesker er forskjellig for hver person.
 6. 6
  Planlegg hvert klassetrinn samme måte: Hold det realistisk.
 7. 7
  Sjekk hver person av listen som du får tak i dem som venner. hvis du blir venner med de fleste av dem, "FLOTT JOBB!" - Hvis du ikke gjør det... du har fortsatt sommer og neste klasse.

Hvordan det fungerer å være populær

 1. 1
  Først være vennlig med kroppsspråk - ikke engstelig, hold fikle ned til bare litt, men ikke være stiv som en soldat på oppmerksomhet, så ikke flopper heller.
  • Len deg litt fremover fordi du lytter og snakker. Må ikke komme i ansiktene deres eller publikum opp i sin sone, med mindre du hvisker. Trenging er irriterende og kan være skremmende - som ikke vil få mange venner.
  • Slapp av i en levende måte... slappe av eller bre raskt: ta noen dype åndedrag - men dukker opp igjen etter noen få sekunder for å være livlig.
  • Prøv å gå med dem ikke alltid foran eller bak folk når du slapper av og snakker. Ikke vær redd for å jockey for en litt bedre posisjon, men gjør det forsiktig: så, ikke rumpe-in ​​eller horn-in som en geit.
  • Smiler og gir en søt bølge når vennen kommer inn eller går ut av et rom, eller når du møter.
  • Blunke pent, nikke eller gi tommelen opp hvis han / hun får et spørsmål midt i klassen. Gi en "liten" skuldertrekk hvis det er feil svar... som viser empati ikke sympati!
 2. 2
  Være interessert i dem: ikke se forbi dem, rundt, overalt, sukker eller gjesper. Godta ideer og oppfatninger forskjellig fra din egen. Aldri skryte, men fortelle dem hva som fungerer for deg i en rask og munter måte. Snakke på en vennlig måte: spørre om hvordan det går (og høre).
 3. 3
  Introduser deg selv eller hilse folk med øyekontakt og et raskt smil. A "Hei!" og en høy-fem vil gjøre hvis det er gode nyheter.
 4. 4
  Møt opp med en behagelig følelse av humor, men ikke om mennesker. Hvis du ler av andre mennesker, er du venn vil tenke: ". Så snart jeg snur ryggen til han skal klippe meg ned ved siden av" Eller blir det litt klikken for sladder og kutte folk ned. Det vil ikke få deg noen venner!
 5. 5
  Hold løftene til en grense og forklare hvis det ikke er sannsynlig å skje. Ellers vil du bli kjent som trustbuster. Da fortsatt gjøre mer enn det som var forventet av deg, og dine venner vil vite at du har ryggen.
 6. 6
  Snakk nøyaktig, men ikke gå tur. Hold deg i bevegelse fysisk og mentalt, men oppmuntre dem (faktisk, la dem) holder seg verbalt og i hallen Ikke kjør off for fort;. Bare rusler langs og salongen rundt hvis du har tid så du kan ha en hyggelig samtale.
 7. 7
  Husk folks navn. Gå et sted og skrive dem ned, eller selv komme ut planner og si: "La meg få det ned." Lag en andre kopi av planleggeren. Du ønsker å høre navnet ditt, så gjør andre mennesker, ikke sant!
 8. 8
  Gjør dine venner hver følelse som han / hun blir lagt merke til av deg. Wave, si hei / bye, og si navnet sitt mye! Det kalles å ha en karismatisk personlighet; alle populære mennesker har karisma.
 9. 9
  Være entusiastisk, men realistisk om livet. Be om dine venners meninger og lytte til dem!
 10. 10
  Betale oppmerksomhet fordi folk trenger å føle seg viktig, fordi de er! Ikke avbryt for mye, så vil du være mer oppriktig, mer sympatisk, og vise at du ønsker å forstå personen.

Få det rette utseendet

 1. 1
  Planlegg din stil. Vil du være søt? Gothic? Glam? Skriv ned hva stilen din er, hvordan den uttrykker deg, og hvordan du kan oppnå det.
 2. 2
  Butikk for klær som passer din stil. Macys, Walmart, Target, og Forever 21 ville være gode valg.

Tips

 • Aldri noensinne bli mener! Noen tenker kanskje at det å være populær er blitt bety, det er ikke å være slem, men å være der for andre mennesker, spesielt for de som er der for deg! Dette er ikke hvordan du har en klikk eller snobb-sirkel!
 • Jeg kan ikke si dette nok: å være populær er å ha mange venner ved å være hyggelig mot alle. Det er ikke å være en gjennomsnittlig snobb!
 • Du trenger IKKE nessisarily behov for designer merkevare-navnet klær. Det hjelper noen ganger, men skjegg og uformell aldri går ut av stilen.

Advarsler

 • Ikke noen gang noensinne handle dumt å være populære.
 • Ikke la dine gamle venner!
 • Være lett å finne.
 • Ikke skyv eller rykk folk rundt, men gå med flyt og le av deg selv og dine nye venner!
 • Ikke ta banne eller cut-downs bokstavelig, men begrense din reaksjon på noen merkelige morsomhet før du forstår hva det handler om og hva det er ment å bety.
 • Det kan skje at du ikke kan lage dine mål. Ikke bekymre deg. Da jeg var på ungdomsskolen jeg var hyggelig mot folk. IKKE være en dust!
 • Hvis du "handle" irritert sørge for at det er bare et glimt av sinne og så er det over og le og slappe av raskt!

Ting du trenger

 • Paper
 • Pen / Pencil
 • Folk
 • Courage
 • Kalender