Wkano

Hvordan se bra ut i bikini

Å se bra ut i bikini, du definitivt ikke trenger operasjon av noe slag. En sunn livsstil og god selvtillit vil gjøre det bra! Les videre for å finne ut hva du trenger for å se bra ut i en bikini...

Trinn

Hvordan se bra ut i bikini. Finn farger og bikini figurer som flatere din figur.
Hvordan se bra ut i bikini. Finn farger og bikini figurer som flatere din figur.
 1. 1
  Få trener. Du kan gjøre yoga eller du kan alltid begynne å gjøre et par sit-ups om dagen for å tone de abs, eller et par knebøy å stramme at bunnen av deg! Cardio trening er et must hvis du prøver å kaste pounds. Du kan alltid starte en øvelse regime og følg den til å tjene deg en flott kropp. Husk å holde seg til regimet din!
 2. 2
  Spise sunt. Husk... det er ikke bare handler om trening, du trenger å spise et sunt og balansert kosthold for å få riktig mengde næringsstoffer for kroppen din. Med all den gode maten du forbruker, vil det også hjelpe deg å få mer energi og gi deg muligheten til å trene mer hvis du velger å gjøre det.
 3. 3
  Finn farger og bikini figurer som flatere din figur. Stor eller liten, høy eller kort, uansett kroppsbygning kan være, det er en bikini der ute som venter på å bli din!
 4. 4
  Gå til en rekke forskjellige badedrakt butikker og prøve på forskjellige bikinier. Hvis du ikke er komfortabel med passform, ikke vær redd for å spørre en megler for å hjelpe deg å finne riktig størrelse og stil for din kroppstype. Ikke vær flau, og ikke konsentrere seg om tag størrelse, som størrelser varierer fra merke til merke og stil til stil, vil du være takknemlig til slutt når du har en strålende bikini som passer som hånd i hanske.
 5. 5
  Når du har funnet din bikini, gå ut og spankulere sakene dine! Ikke vær redd for å se i speilet med bikini på og si "jeg ser flott ut!" fordi du sannsynligvis gjøre! Gå til stranden for å gi deg selv den perfekte solrik glød, eller ta en dukkert i et lokale bassenget. Husk, er tillit # 1 nøkkel til ser og føler stor i en bikini.

Tips

 • Hvis du prøver å imponere noen, fortsatt gå med en bikini som du føler deg komfortabel i, og som ikke vil fornærme deg i slutten på grunn av noen uhell.
 • Hvis du ikke er komfortabel i bikini, bære noe som du føler deg mer komfortabel i.
 • Ikke la noe komme deg ned! Sette et smil på ansiktet og bære din bikini stolt!
 • Også, kan du starte med en tankini: en bikini, men med en lengre topp, og gå videre til en bikini når du er klar. Lykke til!

Advarsler

 • Når du er på stranden, må du huske å bruke solkrem som passer for din hud. Du vil ha en solrik glød, ikke en tomat farget burn!
 • Prøv å ikke falske magemusklene ved å bruke solpudder eller andre typer sminke på konturene av magen din, den make-up vil bare vaske av hvis du planlegger å ta en svømmetur.
 • Ikke over trening! Over trener kan føre til skader som ingen ønsker.