Wkano

Hvordan se bra ut i en måned

Enten du ønsker å være en modell, imponere det motsatte kjønn, eller bare føle deg bra om deg selv, er dette den eneste guiden du trenger. Beskrevet her er en enkel og praktisk måte å forbedre utseendet på under en måned. Alt som trengs er noen indre styrke og besluttsomhet.

Trinn

Hvordan se bra ut i en måned. Få ut av din boms og vie 15 minutter til en halv time til daglig løpe, eller gå eller sykle hvis du ikke kan kjøre.
Hvordan se bra ut i en måned. Få ut av din boms og vie 15 minutter til en halv time til daglig løpe, eller gå eller sykle hvis du ikke kan kjøre.
 1. 1
  Spis sunn mat. En god vane å komme inn er å lese ernæring etiketter. Hvis det har en høy mettet fett innhold, holde seg borte.
 2. 2
  Få ut av din boms og vie 15 minutter til en halv time til daglig løpe, eller gå eller sykle hvis du ikke kan kjøre. Så lenge du er i bevegelse, er det godt nok. Be noen om å gjøre dette med deg slik at du vil ha noen presser deg gjøre dette.
 3. 3
  Du bør også vurdere å tilbringe litt tid på sminke (men ikke gå over). Bære en kompakt speil, Chapstick / lip gloss, en liten børste, en liten mengde av sminke, og pust mints eller sukkerfri tyggegummi.
 4. 4
  Få rundt åtte timer med søvn i natt.
 5. 5
  Drikk rikelig med vann. Frakte rundt en vannflaske er en god idé. Lær hvordan du drikke mer vann hver dag.
 6. 6
  Kle rent og imponerende. Ikke ha en aftenkjole til parken, eller en tee og jeans til et bryllup. Sørg for at du er fornøyd med hva du har på deg, ikke vær redd for å eksperimentere med nye stiler, og sørg for at klærne er rene. Ikke se lett, men ser ikke ut som prestens datter. Bruk klær som smigrer din figur, men holde seg borte fra den åletrange. Hvis du bule ut toppen av buksa, har de ikke passer! Bruk flatterende farger - som regel de du føler best om seg. Hvis noe ikke ser bra ut på deg, vil du ikke se bra ut uansett hvor trendy dette elementet kan være.
 7. 7
  Ikke glem om tilbehør, smykker og vesker, er en flott måte å få komplimenter, og kan slå et kjedelig antrekk til en hit.
 8. 8
  Smile. Kjøp whitening tannkrem og børste tre ganger om dagen for en god tid, kan dette virke tidkrevende, men du blir så glad du gjorde det.
 9. 9
  Vær trygg. Prøv å innlede samtaler være vennlig, blits som nye lyse smil av deg og ler.
 10. 10
  Komme inn i en rutine. Hver morgen forbedre huden din med anvendelsen av en body lotion på armer, skuldre og ben og en ansikts fuktighetskrem for ansiktet og halsen. Hver kveld, dusj med en kvalitet sjampo og balsam som er bra for håret ditt, samt en loofah og fuktighetsgivende kroppsvask. En gang ut av dusjen, fukte med body lotion.
 11. 11
  Tørk ansiktet med en acne pad gang om dagen hvis du har kviser, før du påfører ansikts lotion. Acne pads er ca 5€ på Wal-Mart i Europa, og ikke mer enn en 10 $ på Tesco i Storbritannia, så få noen. Bruk et rengjøringsmiddel på ansiktet etterfulgt av ansikts fuktighetskrem.
 12. 12
  Føn håret, eller hvis du har tenkt på seg den ned. Ha en god stil plukket ut om morgenen på en måte du kan ha håret opp.
 13. 13
  Be om meninger om utseendet ditt fra noen som kommer til å være ærlig om ting som vil gjøre deg mer attraktiv, som en god venninne eller et familiemedlem annet enn moren din. Vær klar for en ærlig mening, og ikke bli sint hvis du ikke liker det du hører.
 14. 14
  Hold neglene malt og hendene fuktes. Slitasje attraktive og enkle armbånd eller ringer for å legge noe.

Tips

 • Gi opp røyking (har du lyst til å dø før tiden din?), Og hvis du aldri har røykt så klapp deg selv på ryggen! Selvfølgelig, narkotika er forbudt.
 • Istedenfor å bruke et lite beløp på billige klær, ta det du ville ha brukt til å kjøpe tre skjorter, for å få en virkelig kvalitet skjorte som smigrer deg.
 • Bruke meget lite eller ingen lag under denne prosessen. Hvis du spiser sunt det vil vise og lagre den tiden du tilbringer i morgen slathering ansiktet med Maybelline.

Advarsler

 • Holde en sunn vekt. Ikke bli overvektig, men ikke være undervektig. Anoreksi er ikke pen.
 • Hold deg til planen, og det er en 100% garanti for at du vil se bedre ut etter en måned. Ikke forvent resultater hvis du ikke ta affære.