Wkano

Hvordan se bra ut i ungdomsskolen

Er du taste ungdomsskolen og ønsker å se fint for din første dag? Prøver å holde opp ditt utseende for skolen? Vel, følg tipsene i denne artikkelen for å se fabelaktig i ungdomsskolen.

Trinn

Hvordan se bra ut i ungdomsskolen. Sikt på ca 8 1/2 til 9 timer søvn.
Hvordan se bra ut i ungdomsskolen. Sikt på ca 8 1/2 til 9 timer søvn.

Alle

 1. 1
  Våkn opp minst en time før skolen starter. Dette vil gi deg tid til å bli klar, pakke sekken og spise frokost.
 2. 2
  Sikt på ca 8 1/2 til 9 timer søvn. Dette vil gjøre at du føler deg uthvilt og redusere forekomsten av under øynene sirkler og poser.
 3. 3
  Pensel og tennene. Sørg for å gjøre det i to minutter to ganger om dagen, eller etter hvert måltid. Vurder å bruke en whitening tannkrem hvis tennene er gule.
 4. 4
  Skyll med munnvann. Munnvann vil ytterligere friske pusten og å bekjempe hulrom.
 5. 5
  Ta på klær som flatere kroppen din og er rene. Du trenger ikke å ha de mest trendy eller dyreste klær der ute. Bare sørg for at den passer deg og det er rent. Prøv å unngå iført det samme hver dag.
 6. 6
  Tenk å få en klippe håret før den første dagen av skolen, det er ingenting som en ny hårklipp for å endre utseende.
 7. 7
  Vask ansiktet to ganger om dagen ved hjelp av rengjøringsmiddel. Dette vil rense skitt, sminke, og olje av ansiktet ditt.
 8. 8
  Vær hyggelig mot alle, også folk du ikke liker. Ikke banne, banne eller vende folk bort, ikke engang på forskjellige språk.
 9. 9
  Rydd deg selv! Ta dusjer hver dag, men ikke vaske håret hver dag, vil håret bli fettete og fet. Bruk en god luktende kroppsvask, ta på deodorant. Puss tennene to ganger om dagen (anbefales 3 ganger om dagen hvis du har tannregulering.) Og tanntråd. Sørg for å holde en leppepomade på hånden slik at leppene dine vil være ekstra myk.
 10. 10
  Ha fine klær. Sørg for jeans klem kroppen din, fordi posete de gjør ser du skitten og du ikke ser ditt beste. Slitasje skjorter som passer. Bruk rent undertøy hver dag, og du mest sannsynlig må bruke BH, hvis du er jente. Sørg for at BH passer, når du bøyer deg over det bør ikke henge ut ditt bryst, og det bør ikke kveles brystet heller. Mange av barna i sjette klasse går til butikker som Aeropostale, Justice, European Eagle, og Forever 21.
 11. 11
  Vask ansiktet. Du er veldig sannsynlig starter puberteten eller allerede har, og du vil begynne å få akne. Vaske ansiktet kan holde det blir for ille og bekjempe problemet litt før den starter.
 12. 12
  Hvis du ønsker, kan du starte å bruke sminke. Hvis du ikke er tillatt, hopper du over dette trinnet. Hvis du er, ikke gå over. Bruk mascara, litt øyenskygge, og en lett rødme. Hvis du har akne enn bruk concealer, men ikke gå gale med det, eller du vil se falske. Bare gå naturlig.
 13. 13
  Holde seg frisk. Bli involvert i sport, drikke vann og ikke hoppe over måltider. Dette vil holde deg sunn på innsiden og ut.Også få mye søvn. Det reduserer mørke ringer under øynene, og hvis du ikke får nok søvn enn karakterene dine vil begynne å falle.

Jenter

 1. 1
  Gre håret med en bred tannet kam. Hvis håret ditt er spesielt flokete, bruk en detangler eller permisjon i conditioner. Gjør håret i en søt, skole hensiktsmessig.
 2. 2
  Bruke sminke. Du trenger ikke en hel masse sminke for å se bra ut for skolen. Bare skjule under øynene sirkler og eventuelle urenheter og bruke leppepomade, farget fuktighetskrem, og noen mascara. Sparkly lipgloss er det også fint. Bare holde seg borte fra harde og altfor lyse farger.
 3. 3
  Lag en jente nødssituasjon kit. Dette kan hjelpe deg i en jente nødsituasjon! Det kan inneholde:
  • Tamponger eller pads
  • Sminke
  • Mints
  • En mini hårbørste eller kam
  • Håndkrem
  • Bobby pins
  • Deodorant
 4. 4
  Gå på do for å sjekke om hvordan du ser på skolen. Fikse håret og sminke hvis nødvendig.
 5. 5
  Alltid gå på do før skolen. Hvis du ikke gjør det, må du kanskje gå i timene og gå glipp av viktig informasjon. Hvis det er en nødsituasjon, spør en venn til å ta noen notater for deg.
 6. 6
  Ikke skryte. Det gjør du virker stuck-up og uhøflig.
 7. 7
  Hvis du prøver å imponere en fyr, være deg selv.

Gutter

 1. 1
  Hvis du velger å bære cologne, velger en pulveraktig frisk duft eller noe som folk ville nyte luktende, snarere enn å få dem kvalm. Hvis du bestemmer deg for at du liker parfymen som passer deg, men det er for sterk, spray det en gang eller to, på det meste. En god metode er å spraye det foran deg, så gå inn i "skyen".
 2. 2
  Ikke la buksa henge lavt. Buksa bør ikke utsettes undertøy. Det er ikke attraktivt, og er mest sannsynlig mot skolens kleskode.
 3. 3
  Være hyggelig med jenter om du liker dem. Ikke bli bety for dem hvis du virkelig liker dem. De hater det, irriterer det dem, og det gjør dem ikke tror at du er kul.
 4. 4
  Ikke legg for mye gel på håret. Det gjør ikke du ser kul.
 5. 5
  Ikke noen gang kle seg som en gangster å imponere eller smigre en jente. Det er ikke attraktivt, og du vil se ut som en wannabe.

Tips

 • Ikke overdriv sminken.
 • Kle deg riktig.
 • Hvis du ønsker å være populær så prøve å være hyggelig mot de "populære kids". Hvis de betyr for deg, ikke irritere dem. Bare prøv å finne måter å gjøre dem til å le! Hvis du ikke føler deg komfortabel rundt noen, bør du ikke være venner med dem. Ærlig talt, de slemme populære barna ofte ikke har så mange venner som de beskjedne, vennlig barn (som gjør den vennlige barna mer populær). Bli venner med barn som du liker og som du liker tilbake.
 • Vær hyggelig. Ingen bryr seg om hva du ser som om du ikke er en god person.
 • Husk at mote og komfort er de to nødvendigheter av dine antrekk.
 • Hvis du ikke har lov til å bruke sminke eller ikke vil, er det OK. Bare fordi andre barn ikke betyr at du må. Dine foreldre kan ha en grunn til ikke å la deg bruke sminke.
 • Trenger merkenavn ingen rolle, de er bare klær.
 • Drikk mye vann.
 • Slitasje gensere, shorts, skinny jeans, monterte skjorter, rutete skjorter, Uggs, en high-topper, Converse. Alle disse elementene er søt og passer for din alder!
 • Bruk merker av sjampo og balsam som Dove, og Tresemme. Prøv Herbal Essenser hvis du vil, men det er sagt at Herbal Essenser bare lukter godt, og hjelper ikke håret i uansett.
 • Få en god, ren hårklipp fra en profesjonell før skolen starter.
 • Vær deg selv. Aldri gjøre noe av dette for å imponere noen, gjør det for deg

Advarsler

 • Aldri bruke klær som ikke gjør at du føler deg trygg. Dette vil bare gjøre at du føler deg ukomfortabel, som ingen ønsker å være.
 • Aldri overforbruk sminke. Du ønsker ikke å se ut som du prøver for hardt.
 • Aldri prøve å late som å være noen du ikke er.
 • Ikke snakk om hvor mye klær kostnad. Det er usmakelig. Det viser andre at du vil betale så mye penger å bruke klær du kan få til en billigere pris.
 • Aldri bruke klær som er for stramt eller vise for mye hud.
 • Ikke sette masse sminke på.
 • Ikke sulte deg selv.