Wkano

Hvordan se bra ut i vinter

Trekking av en sommer utseende er enkel: en dyp brunfarge og skimpy klær. Men når været forandrer seg for kulden, dressing minimalt og idrett en mørk brunfarge er upraktisk og dumt. Lær hvordan du kan se bra ut i de kalde månedene, selv når samlet i en figur-skjulested genser!

Trinn

Hvordan se bra ut i vinter. Ta vare på huden din.
Hvordan se bra ut i vinter. Ta vare på huden din.
 1. 1
  Ta vare på huden din. I vinter, med sterke vinder og oppvarming på full blast, vil de fleste hudtyper tørke ut raskt. Drikk rikelig med vann og påfør olje-fri, lett absorberes lette kremer til alle deler av kroppen din. Bruk leppepomade å holde fra lider av sprukne lepper.
 2. 2
  Vedlikeholde håret. Selv om dusjing daglig regnes som god smak, mange har funnet ut at de bør vaske håret med produkter annenhver dag, eller enda mindre! Begrunnelsen for dette er enkel: vaske håret strimler det av det naturlige oljer, forårsaker den til å tørke ut og flisete tupper til skjema - et problem forsterket av vinteren. La på en fuktighetsgivende balsam eller hår maske på de siste 3-5 inches av håret i ca 15 minutter, en gang i uken for å holde det mykt. Også, børste håret fra hodebunnen til tuppene, for å spre de naturlige oljene. Dette gjør ingenting, men styrke håret og gi den en silkeaktig følelse.
 3. 3
  Bruk en annen makeup palett. For ansiktet, lysere eller gi avkall foundation helt, og bruke en rosenrød, varm rosa på kinnene. Blande en liten skur av bronzer med rødme kan være en god manøver, men heller ser nydelig.
 4. 4
  Kontrast varme kinn ved hjelp av en kjøligere leppe og øye ordningen. Vurdere "å gå nakne" i øynene - en rask kullaget mascara på øvre vippene, og ingen eyeliner. Dette tjener til å lysne og forstørre øynene dine. Cream øye-skygger er også gode vinter valg: i motsetning til i løpet av sommeren, vil de ikke "smelter av". Farger i de bleke blues, hvite og grå-blues er herlige måter å justere din makeup til de kjøligere månedene - klatte litt hvitt mot det innerste hjørnet av øyet, og bland utover med en lys blå.
  Alternativt jumbo eye-blyanter i metallic er et annet alternativ. Bruk hvite, gull eller silvers å oppnå en kald skjønnhet med en tapering linjen så vidt over øverste vippene. Lett bruke til bunnen av øyet, deretter, ved hjelp av sidene av pekefingeren, presses oppover inntil det er en tynn linje.
 5. 5
  Bruk chapstick. Bruk chapstick religiøst. Påfør hver ti til tjue minutter, eller etter behov. Sprukne lepper er skjemmende. Enhver form vil nok, i et knipetak, selv vaselin! Softlips er en stor merkevare av chapstick, med SPF inkludert i formelen. Det er lett og etterlater leppene følelsen mye mykere.
 6. 6
  Kle seg i lag. Å kle for vinteren, vil dette får du overraskende langt! En halv-knappen nede skjorte, lagdelte over noen polo, med en jakke på toppen, er alltid en god titt - bare matche lignende krage, slik at bunnen en show og folder over en bit. Jeans er en vinter stift, som er behagelige støvler. Hvis du er ute i kulden, alltid ha en frakk på!
 7. 7
  Naturlig skjønnhet er aldri slått. Svært sjelden gjør noe topp en rask klatte av lip-gloss og et nyvasket ansikt.
 8. 8
  Kle seg godt. Aksje opp på stilige vinterstøvler, Uggs, joggesko, tøfler, joggebukse, jeans, gensere, leggvarmere, gensere, leggings, tights, og hatter!

Tips

 • Prøv å velge en såpe eller dusj gel som tilfører fuktighet samt renser.
 • Gensere trenger ikke å være store for å være varm. Klumpete gensere er greit for å kose seg i når du er snødd inne, men de ofte ser også... vel, klumpete... å bli oppbrukt.
 • Kle tilsvarende for været En knapp ned skjorte og lys jakke er ikke egnet antrekk for en regnstorm eller snøstorm:. Få værmeldinger, ta med riktig utstyr.
 • Sjekk alltid kremer og makeups for noen ingredienser du kan være allergisk mot Allergiske reaksjoner varierer fra elveblest til blødninger:. Ikke risikere det!