Wkano

Hvordan se en film med kjæresten din

Fikk en film dato fredag ​​eller lørdag med det ekstremt pen 15-år gammel jente? Kanskje dette er din første date med en jente, du er litt redd, eller har du ingen anelse om hva du skal gjøre. Vel for det første denne guiden kan hjelpe!

Trinn

Hvordan se en film med kjæresten din. Vær deg selv, jenter elsker det.
Hvordan se en film med kjæresten din. Vær deg selv, jenter elsker det.
 1. 1
  Vær deg selv, jenter elsker det. De hater gutter som lyver eller prøver å være noen de ikke er å prøve å få dem til å like deg.
 2. 2
  Vet at jenter kan le av alt du sier, selv om det ikke er morsomt. Det er greit å være litt banal og redd, jenter setter pris på det når de vet at du er litt nervøs. De tror det er søt og det roer dem ned mye.
 3. 3
  Ta dem med til en chick flick, eller en skummel film. Jenter elsker skrekkfilmer fordi de kan late til å være veldig redd og kose seg i fanget. Men husk, noen jenter være genuint hetta ut av skumle filmer som kanskje ikke ende godt for deg. Så egentlig, la dem velge hva de ønsker å se. Verste kommer til verst, ser du en kjedelig film med en pen jente ved din side, det er ikke så ille.
 4. 4
  Ikke snakk for mye. Jenter elsker å snakke så du bør la dem og også ta hensyn til hva de sier, seriøst.
  • Finn ut ting om dem, hva slags musikk de liker, hva er deres hobbyer, sånne ting.
 5. 5
  Ha det gøy og være hyggelig. Jenter liker ikke snobbene. Ikke vær for nærtagende.
 6. 6
  Husk: Ikke prøv farten med armen rundt henne, i hvert fall inntil du vet hun er kult med det.

Tips

 • Vær deg selv!
 • Husk å vise litt at du er redd, men også være ekte søt og snill mot dem.
 • Ha det gøy.
 • Jenter vet ting, gi dem kreditt, de kan fortelle når du lyver, falsk, når du liker dem, og en hel haug med andre ting.
 • Når du slippe dem av på huset deres, gå dem til døren, sier "God natt", og hva slags vente i noen sekunder og begynner å forlate. Hvis du er heldig, og hun hadde en god tid, du vet aldri kanskje hun vil gi deg et lite kyss på kinnet. Som trolig ville gjøre dagen din. Du vil være bra derfra.

Advarsler

 • Ikke snakk for mye eller være irriterende, vil hun hater det.