Wkano

Hvordan se og handle som en " klikken " girl

De fleste tror at "The Clique" handler om å være populær, men det handler om folk misunner deg. Følg disse instruksjonene og du vil se og handle som en "Clique 'Girl i løpet av noen uker.

Trinn

Hvordan se og handle som en " klikken " girl. (Ser) Klær og sminke.
Hvordan se og handle som en " klikken " girl. (Ser) Klær og sminke.
 1. 1
  (Ser) Hair. Du må alltid ha søt håret hvis du ønsker å se ut som en "Clique 'Girl. Håret må være noe som folk vil kopiere. Hvis du har hår du misliker, har jeg listet opp måter å fikse håret:
  • Fett hår? Fett hår er skadet hår, og det er ikke søtt. Hvis du har fett hår, deretter vaske håret hver dag. Bruk sjampo som sier at det hindrer fett hår. Også bruke hår majones eller conditioner for håret ditt. Ikke påfør balsam eller mayo nær hodebunnen. Etter du skyller, gre håret og bruke små mengder hår lotion eller serum.
  • Tørt hår? Vask håret og umiddelbart bruke balsam eller majones. Sørg for at sjampo er en fuktighetsgivende shampoo. Kontroller at sjampo har ingen sulfater. Sulfater føre til at håret til å tørke ut raskt. Etter, gjelder hår lotion eller fuktighetskrem serum.
  • African europeisk hår? Vask håret og tilstand. Deretter føn og stil til slik du vil. Du må bruke et flatt jern først! Da kan du krølle eller bølge håret ditt, men du ønsker ikke toppen av hodet ditt til å være frizzy! Alltid flatt jern først! Bare gre håret og deretter bruke flatt jern slik at håret er enda. Dette gjør bedre utretting.
  • Rett hår? Etter vask og blåse tørking, kan du krympe eller krølle håret. Dette vil gi deg en søt, men subtil look.
 2. 2
  (Ser) Hygiene. Dårlig hygiene er ein av innfallsportane til losership. For å unngå dette, pusser tennene to ganger om dagen (eller tre ganger om dagen) og tanntråd etter hvert måltid. Du ønsker ikke å ha ting mellom tennene mens du snakker og du definitivt ikke vil ha dårlig ånde. Også må du vaske ansiktet minst to ganger om dagen for å bli kvitt kviser. Ikke glem å vaske selv. Hvis du har lukt / svette i seng problemer, vaske deg selv to ganger i morgen og deretter bruke body wash. Etter, sette på en parfyme som lukter godt, barbere armhulene hvis nødvendig, og deretter bruke deodorant. PUT ON LOTION. Å være ashy er en av de styggeste tingene noensinne!
 3. 3
  (Ser) Klær og sminke. Klær er enkel. Finn noe søtt at folk vil kopiere etter en stund med å bære den. Hvis nødvendig, jern jeans og bluser for en frisk og ren look. Hvis du trenger hjelp med klær, slå opp en liste med klær som er "in". Hvis familien er rik (og jeg mener RICH) så kan du bruke noen av disse designer stykker. Hvis familien er middelklassen, shoppe på kjøpesentre som Topshop, kjærlighet Kultur, Papaya, Macys, Kohls, eller Gap / Old Navy. Hvis du er på et budsjett, shoppe på Sears, Forever 21 (veldig i stil!) Eller arbeide med det du har. For make-up, gå til MAC eller Sephora. De gir deg gratis makeovers, så lenge du kjøper en av deres produkter. Prøv å kopiere make over de ga deg produkter du har hjemme. Hvis du har sensitiv hud, bruker Neutrogena produkter.
 4. 4
  (Lov) Nå som du har fått utseende, trenger du den holdningen. Hver 'Clique' Girl har sin egen måte å ta noen ned. Du må være trygg og flink. Ikke la folk ta ansvar for deg. Tillit er nøkkelen!
 5. 5
  (Lov) Personlighet er viktig. Hvis du er merkelig, og deretter holde dine tanker i hodet ditt. BARE IKKE VÆRE NORMAL! NORMAL ER KJEDELIG!
 6. 6
  (Lov) Folk vil ikke tro du er noen hvis du ikke tror at du selv er noen. Du må overbevise mennesker du fantastisk. Ser den delen vil bare få deg halvveis. Vandre hallene med hodet holdes høyt og slam tillit. Lag en uttalelse som sier: "Ja. Jeg er alt dette og ikke rotet med meg."
 7. 7
  (Lov) Du trenger comeback. Comeback er viktig. Det vil vise hvem som plager deg at de ikke kan presse deg rundt lenger. Bare IKKE bruke ukvemsord. Det er ikke lady-like på noen måte. En god måte å få comeback er å skrive dem ned og utvikle kreativitet. Også studere ordboken slik at comeback vil fungere bedre.

Tips

 • Holde seg frisk. Tren i tretti minutter for tre ganger i uken. Hvis du er for lat til å gjøre dette, finne noe som dans eller cheerleading som du vil lett bli trener for en og en halv time i uken.
 • Ikke bli en bølle. Bare bruke comeback for mennesker som blir bety for deg eller for personer som er rørt på noen andre.
 • Hvis du har problemer med å bli lagt merke til, runde opp en gruppe med pene jenter og lage en klikk. De vil hjelpe deg å bli lagt merke til. Du vil snart bli 'det' gruppe. Alle vil ønske å være deg.
 • Ikke glem hvem du egentlig er!;)
 • Ikke vær redd for å flørte. Gå av noen du er forelsket i og blunke eller lage et søtt smil mot dem.
 • Hvis du ikke er så sikker på dette, så ikke gjør dette. Hvis du ikke ønsker å ofre McDonalds hamburgere du elsker (Yuck...) for friske salater eller kalkun smørbrød (YUM!) så dette er ikke for deg. Her er noen andre ting å huske på:

Advarsler

 • Hvis du knuse på en gutt, ikke nærme seg dem med klikken din. Det gjør dem føler seg angrepet. Hvis de føler det slik, de vil ikke snakke med deg.
 • Har ikke foreldrene dine finner ut at du kommer til å starte en klikk. De vil prøve å snakke deg ut av det.
 • Hvis du allerede er en gjennomsnittlig jente, så ikke endre det. Bare ikke bli til en gjennomsnittlig jente, men hvis du starter som en hyggelig person.
 • Hvis klikken medlemmer har en hard tid å innse at du er alfa, etablere rekker. [Alpha, Beta, Charlie, Delta (Bruk kun Charlie og Delta for klikkar som er større enn sju)]

Ting du trenger

 • En kul telefon. Du må holde kontakten med folk. Få en Blackberry eller en iPhone 5.
 • Søte tilbehør. Sørg for at de matche antrekket.
 • Hvis du ønsker en kjæreste. Eller forelsket. Knuser er så mye mer interessant, endre de!