Wkano

Hvordan ser asiatisk (for en spiller, konferansesenter, etc.)

Det er mange grunner til at du kanskje vil se asiatisk: kanskje du spiller en asiatisk person i en skoleforestilling, kanskje du kommer til en anime konvensjon og ønsker å se ut som en viss karakter, kanskje du kle opp for en kostyme fest eller for Halloween, eller kanskje du bare ønsker å endre utseendet for moro skyld, eller for å skjule utseendet ditt å omgå loven. I alle fall vil denne artikkelen kan du (slags) gå fra å se Hvit til jakt Asiatisk, uten mye oppstyr eller pengene som trengs.

Trinn

Hvordan ser asiatisk (for en spiller, konferansesenter, etc.). Endre (eller alter) håret.
Hvordan ser asiatisk (for en spiller, konferansesenter, etc.). Endre (eller alter) håret.
 1. 1
  Endre (eller alter) håret. Dette (bortsett fra øynene) er den mest åpenbare endringen. Gå til Target, Walmart, eller en CVS / Rite Aid / alle apotek nær deg og kjøpe en rettetang jern og en flaske med hårfarge. Gjør håret deretter rette den. Du vil se dramatisk mer asiatisk. Du trenger ikke å farge håret svart, Kyo, for eksempel har rødt hår, og mye av asiatisk kvinne (og menn) farge håret en farge i tillegg til sort (eller mørk brun). Det kan gjøre det litt mer tydelig at du ikke er asiatisk hvis du farge håret svart (eller mørk brun).
 2. 2
  Endre din øyenfarge. Hvis du har blå eller grønne øyne, vil du trenger for å få kontaktlinser som er brun. Avhengig av hvor du bor, eller kan dette ikke kan være en smerte i den bakre enden. Noen stater krever at du går gjennom hele denne omfattende prosess før du får linsene. I andre stater, du bare rulle opp på en øyeglasset sted og kan få fargede, ikke-reseptbelagte linser i en time. Likevel, hvis du ønsker å se overbevisende, få kontakter. MERK: Hvis mulig, hoppe over dette trinnet. Seriøst. Hvis øynene dine er hassel, ikke bry deg, de er nær brun. Og hvis øynene dine er veldig, veldig mørk blå, kan du også trolig unngå hele dyrt rot av kontaktlinser. Også, hvis du er som meg, og kan ikke sette kontaktene i for livet av deg, husk at noen asiater bruke fargede kontaktene, og det kan også være mer tydelig at du later hvis du har øyenfarge og hårfarge.
 3. 3
  Få øyenbrynene vokset. Dette er veldig viktig. Selv gutta bør svelge sin stolthet og gjøre dette. Voksing vil skape en illusjon av at det er mer plass mellom øyet og øyebrynet, dette er et felles kjennetegn i asiatiske ansikter. Stylister har også måter å forme brynet som kan gjøre øyet vises mer skråstilt eller mindre. Også viktigere, mange asiatiske kvinner bærer sine øyenbrynene svært tynne.
 4. 4
  Få en stor flaske med foundation som er minst en nyanse lysere enn din naturlige hudfarge. Sett foundation på kinnbena, og på tuppen av nesen og neseborene. Blande kantene av stiftelsen, slik at du ser mer naturlig. Deretter satte blush rett under kinnbena. Dette vil profilere ansiktet ditt, og du vil se ut som du har en bredere nese, og mer asiatisk benbygning. Du kan også bruke foundation for å dekke opp fregner, som er veldig ikke-asiatisk utseende.
 5. 5
  Arbeidet med øynene. Bruk øyenskygge eller eyeliner for å gi øynene dine en mer asiatisk utseende.
 6. 6
  Gjør ditt øye forme mer asiatisk ved å ta svart øyenskygge eller brow pulver i svart, koksgrå eller veldig mørk brun, og utvide en svært liten linje under din rive duct. Det skal se ut som en forlengelse av den naturlige kurven av øyelokket, og bør ikke være lenger enn 3 mm. Tynt linje resten av øynene som bor på lashline, og gi den en liten vinge oppover på den andre siden. Når det gjøres riktig, ser det ut som øyet er litt foldet mot hjørnet, og kombinert med en svak vingen på den andre siden av lokket, vil øynene dine ser veldig asiatisk.
  • Merk: Det må være flytende eyeliner, ellers vil du ende opp som ser ut som Amy Winehouse. Påfør eyeliner på øverste lokket ONLY. Prøv å gjøre linjen så nær pisken som mulig. Når du kommer til enden av øyelokket ditt, flick eyeliner børste litt oppover, slik at linjen kan vippes opp. Deretter sette på mascara på de øverste vippene bare. Eyeliner vil gi inntrykk av at øynene er skjeve, og vil gjøre det doble lokk mindre merkbare. Mascara gjør deg bare generelt ser bra ut. Det gjør også eyeliner ser nærmere til vippene, og derfor mer naturlig. Ikke gni eyeliner. Det vil gjøre det ser mer naturlig, men mindre asiatiske.
 7. 7
  Arbeid på leppene. Ikke ha leppestift, og dette vil trolig gjøre munnen utseende som asiatisk som det kan være. Nei, jeg sier ikke at asiatene aldri leppestift, mange av dem gjør. Men Hvite munn er formet annerledes enn asiatiske munn, og leppestift vil trekke mer oppmerksomhet til disse forskjellene.
  • Hvis du har en spesielt lang munnen, eller hvis leppene er naturligvis veldig rød, og deretter prøve seg en beige-ish eller svært lys rosa leppestift, for å minimere den. Hvis leppene er svært tynn, prøv å bruke en lip gir fylde til håret leppestift. Du kan kjøpe dem på de fleste apotek eller på makeup steder som Sephora.

Tips

 • I motsetning til det mange tror, ​​en betydelig del av asiater som ikke holder seg til stereotype har doble øyelokk.
 • Hvis du ønsker virkelig overbevisende hårfarge, har en asiatisk venn spør rundt sin familie og finne en eldre tante, bestemor, uansett hvem fargestoffer håret. Det relative kan koble deg opp med asiatiske hårfarger som er spesielt designet for å etterligne naturlig asiatisk hårfarging, og vil se mer levende enn apotek "svart-brun". Hvis du ikke har en asiatisk venn med grånende slektninger, så bare gå til en asiatisk supermarked av deg selv og prøve å finne noe (selv om å advare deg, instruksjonene kan være på kinesisk / japansk / vietnamesisk / kambodsjanske / annen asiatisk språk). En hårfarge som er populær blant asiatiske jenter er Kao Liese Bubble Hårfarge. Du må kanskje bestille dette på nettet hvis du ikke bor i Asia.
 • Hvis håret ditt er veldig motstandsdyktig og er litt bølgete, selv om du rette det hele tiden, kjøpe klipp og klippet ned deler av håret ditt som kanskje stikker ut. Gjør håret ditt helt rett. Men husk at asiater jenter ofte krølle håret, så hvis du har bølgete eller krøllete hår er ikke altfor forferdelig, men du bør perfeksjonere krøllene å gi den en mer "asiatisk" føler (du kan se opp asiatisk hår "hvordan er 'på youtube for hjelp).
 • Hvis du er en fyr og fortsatt ønsker å gå for øyesminke, tenke på å få brun eyeliner i stedet for svart. Dette vil være mindre merkbar.

Advarsler

 • Ikke forvent å se virkelig asiatiske. Avhengig av din etniske bakgrunn og naturlig ansikts struktur, kan de pekere i denne artikkelen gi svært ulike resultater.
 • Du trenger ikke å starte på seg asiatiske tradisjonelle antrekk, men hei, hvis du kan gjøre det riktig (gjør din forskning! For japanske kimono, gå til immortalgeisha.com 's forum).
 • Du kan krølle håret. Krølle det kort bortsett fra to lange stykker på forsiden av håret ditt, som smell. Rett dem, og dette ser også japansk.