Wkano

Hvordan ser fabelaktig (når du ikke har noe i skapet)

Ser fabelaktig når skapet ditt har ingenting for den spesielle anledningen - den stygge genser som du fikk i ferien kanskje bare jobbe med den rette planen.

Trinn

Hvordan ser fabelaktig (når du ikke har noe i skapet). Sko - riktig par kan gjøre en forskjell i et ensemble.
Hvordan ser fabelaktig (når du ikke har noe i skapet). Sko - riktig par kan gjøre en forskjell i et ensemble.
 1. 1
  Gi håret ditt stil! Folk vil bli imponert med en nydelig hår stil. Prøv forskjellige stiler i stedet for en normal stil som du gjør hver dag. Gå med fat krøller, eller i stedet for at hestehale, la håret bare svaie i vinden. Kanskje litt glitter eller en fancy opp-do?
 2. 2
  Fokus på make-up. Et vakkert gjort opp ansiktet vil trekke oppmerksomhet til deg. For spesielle anledninger, kan du gå mye mer dramatisk med sminke enn vanlig... så dra nytte av det.
 3. 3
  Gjøre opp neglene! Pass på at du gir deg selv en manikyr og pedikyr! Du kan gjøre dette billig og av deg selv veldig enkelt. Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke leppestift eller makeup, prøve en farge som går sammen med din hudfarge best. En ny farge vil ha alle si at de elsker neglene i stedet for å snakke om hva du har på deg. Du kan aldri gå galt med en fransk manikyr.
 4. 4
  Tilbehør kan dramatisk endre et antrekk.
  • En allsidig tilbehør å bruke er en clutch. Clutcher er flere oppgaver samtidig, de kan brukes til spesielle anledninger, og de kan også brukes for en kveld eller en dag på jobb / skole.
  • Smykker er et annet tilbehør som er et liv-saver. En fin kjede og en dramatisk par øredobber kan gjøre susen hvis satt med riktig antrekk. Ringer kan legge noen vri på et antrekk som du har på deg.
  • Skjerf, belter og pannebånd er også flott tilbehør.
  • Fokusere på ett eller to store, dramatiske stykker. Iført for mange på en gang vil gjøre at du ser over-gjort, klebrig, og rotete.
 5. 5
  Sko - riktig par kan gjøre en forskjell i et ensemble. Hva med cowboystøvler med deg blå jeans? Red leiligheter med dine ellers kjedelige T-skjorte og leggings?
 6. 6
  Gjøre eller endre dine klær. Hvis du har kompetanse, eller tilgang til en praktisk og kreativ person, og litt tid, kan du være i stand til å gjøre noe unikt og fantastisk ut av din samme gamle ting. Selv bare bruker stoff lim med noen sparkly utsmykking, eller stryke på funky flekker på de rippede cargo bukser, eller tie-døende en kjedelig tee skjorte kan live opp et antrekk. Hei, motedesignere starter ofte på denne måten! Noen andre eksempler:
  • Sett noen strass på en kjedelig svart skjorte.
  • Legg litt dramatisk trim til jean skjørt.
  • Ta lengden opp på kanten og skjære av poofy ermene fetteren din gamle prom kjole.
  • Bleach ut at konserten tee for dansen. Lag dine egne funky bukser ut av at lengden av denim.
 7. 7
  Har tillit og en positiv holdning! "Du er aldri fullt påkledd uten et smil" går sangen fra stykket og filmen Annie. Og det er sant. Ser fabelaktig er, i stor grad, erkjenner din egen fabelaktig-ness. Og uansett, er det fine med å ha noe godt å bære aldri over-dressing! Tenk enkelt, stilig og kreativt heller enn trutmunn, "Jeg har ingenting å ha på!"

Tips

 • Ha gode grunnleggende i garderoben din: en "lille sorte", fine chino bukser og rad skjorte, den konstante som gjør at du ser 10 pounds tynnere, hva som fungerer. Du kan kle opp og ned.
 • Når accessorizing en enkel, men kjedelig antrekk, generelt, sparkles, glans, metallic, og fargen vil gjøre en stor forskjell.
 • Pass på at fargen neglelakk du valgte matcher hudfargen din, annet enn rødt, bør folk med blek hud gå med lys farget neglelakk.
 • Også ikke glem å krølle vippene før du påfører mascara.
 • Holde publikum i tankene. Gutter, generelt, ikke vil generelt engang merke til skoene dine, men vil merke en dramatisk frisyre eller gorgeously gjort opp øynene.

Advarsler

 • Ikke over-accessorize. Også er mye bare for mye.
 • Med mindre du er veldig, veldig slu og en utmerket kloakk, ikke forsøk i siste liten endringer.
 • Soling kan forbedre hudens-tone, men er farlig for huden din. En selvstendig garver er et tryggere valg.