Wkano

Hvordan ser kjempebra for skolen

Ser flott for skolen er en prioritet for mange tenåringer, som du ønsker å gjøre det beste inntrykk på andre klassekamerater og lærere. Her er hvordan å sikre at du møter opp på skolen ser ditt beste.

Trinn

Hvordan ser kjempebra for skolen. Ta en dusj om morgenen eller kvelden og vaske håret annenhver natt eller morgen (ikke hver kveld, vil det tørke ut håret).
Hvordan ser kjempebra for skolen. Ta en dusj om morgenen eller kvelden og vaske håret annenhver natt eller morgen (ikke hver kveld, vil det tørke ut håret).
 1. 1
  Ta en dusj om morgenen eller kvelden og vaske håret annenhver natt eller morgen (ikke hver kveld, vil det tørke ut håret). Vaske håret om natten slik at det kan lufttørke over natten er foreslått. Hvis du gjør det i morgen, vil du bli tvunget til å bruke varme på det, noe som vil skade den. Dusj er svært viktig fordi det vil gjøre at du føler deg frisk og ren.
 2. 2
  Få en god ansiktsvask, og bruke den når du står opp om morgenen, og før du går til sengs. Men ikke vaske ansiktet for mye, eller det vil tørke opp og forårsake kviser. Finne ut hvilke produkter du trenger for ansiktet ditt. Ulike produkter bidrar til ulike problemstillinger. Jeg foreslå å ha ansikts såpe, snerpende, en god ansiktsskrubb, og en lys ansikts lotion.
 3. 3
  Spis sunt slik at du holde deg i form. Dette vil også øke din Det kan være morsomt å trene. Du trenger bare å finne noe du liker, og sørg for at du endrer den opp hver gang en stund. Sunn mat kan være deilig, med de rette krydder og sånt. For eksempel, ikke grillet kylling dekket i hakket løk lyd appetittvekkende?
 4. 4
  Ta vare på håret ditt. Børste den ut en gang om dagen, og sørg for at du ikke bruker for mye varme av produktet. Hvis du må bruke varme, legge litt conditioning beskyttelse på håret først.
 5. 5
  Sørg for at du pusser tennene hver morgen og kveld, og at du tanntråd om kvelden. Dette vil gjøre tennene fin og pusten frisk.
 6. 6
  Bruk alltid rene klær. Aldri ha samme antrekk to dager på rad, spesielt skjorter. Prøv å ha et godt utvalg av klær. Hvis ikke spice opp utseende, eller vaske de klærne everyday.If slite deg uniformer, kan du bruke dem to dager på rad, hvis uniform er ren. Ingen vil legge merke til.
 7. 7
  Få nok søvn. Still vekkerklokken om en time eller to før du trenger å forlate for skolen. Noen ganger ved en tilfeldighet kan du våkne opp sent så få ting klart kvelden før. Dette betyr å plukke ut antrekk kvelden før, setter lekser i boken din bag, og sette alt du trenger å ta med til skolen på døren.
 8. 8
  Bruk alltid deodorant. Hvis du er en gutt, bruke cologne. Hvis du er jente, bruke god luktende parfyme. Men for mye cologne eller parfyme kan anmassende.
 9. 9
  For jenter: Bruk en liten bit av make-up. Har en tube med lipgloss, og noen concealer i sekken eller vesken. Sett enten en rosa eller brun blush på kinnene og nesen. Sett en liten bit av mascara på øyevippene, topp og bunn (bare toppen gjør øynene ser mindre), men ikke for mye. Hvis du vil, kan du bruke litt eyeliner, gjør det tyngre for kanskje en punk, emo, eller gotisk utseende. Lag en fin linje hvis du ønsker å se konservativ.
 10. 10
  Hvis du har tørr hud, ta på vaselin eller hudkrem og hansker på kalde dager.
 11. 11
  Vær deg selv og din personlighet viser gjennom utseendet ditt.
 12. 12
  Plukk ut klærne kvelden før, og sørge for at de er rynke gratis og sørge for at riktige sko, støvler eller sandaler gå med antrekket.

Advarsler

 • Husk at mennesker med astma har svært dårlige reaksjoner på parfymer, parfyme og noen deodoranter. Vær forsiktig med hvem du spraye dem rundt og ikke drukne deg selv i dem.
 • Bare vær deg selv! Det spiller ingen rolle om du er tynn eller stor, høy eller liten må du være deg selv til å gjøre inntrykk på folk. Husk, første inntrykk sist!
 • Individualitet er viktig - men ikke gå for overbord, to eller tre dristige elementer er nok.
 • Sørg for at du alltid følge kleskode!

Ting du trenger

 • Gode ​​klær, alltid rengjøre
 • Deodorant
 • Cologne, parfyme
 • Munnvann
 • Tannkrem og tannbørste
 • Floss
 • Hårbørste
 • Sjampo og balsam (ikke får den billige ting)
 • Alarm Clock
 • Makeup (valgfritt)