Wkano

Hvordan ser vakker på stranden

Når det er sommer, du vil føle og se lekre for lange dager på stranden. Begynn tidlig å klare deg selv for stranden!

Trinn

Hvordan ser vakker på stranden. Gå shopping for en pen badedrakt som passer din form.
Hvordan ser vakker på stranden. Gå shopping for en pen badedrakt som passer din form.
 1. 1
  Gå shopping for en pen badedrakt som passer din form. For en stor byste, velger en grime-stil bikini topp med kopper eller indre støtte eller en BH topp med bøyler støtte. For en mage, prøv en tankini, spesielt A-line stil tankinis. Hvis du er bekymret for hoftene / bum, gutt leg shorts ser alltid varmt. For en liten byste, finne en topp med volanger, en bue eller noen tekstur embellishments å understreke. Pastellfarger passer blekere skins, mens lyse farger ser flott ut på solbrun eller mørk hud.
 2. 2
  Sørg for at du fjerner all uønsket kroppshår og gi kroppen en full peeling. Prøv en kroppsskrubb i dusjen. Moisturizing etterlater etterpå huden myk og glatt.
 3. 3
  (Valgfritt:) Påfør en selv-garver for en bronsefarget, strand babe utseende. Dette bør brukes etter du fukte. Husk at blek hud være vakker også (bare ikke glem solkrem!).
 4. 4
  Male neglene og tåneglene en lys sommer farge i en solnedgang tone som en lys gul eller oransje fargetone.
 5. 5
  Spritz en conditioning spray i håret før du forlater huset for å beskytte den mot solens skadelige stråler.
 6. 6
  Påfør en klar solkrem med minst SPF 30 over hele kroppen og ansiktet og spray en frisk, sommer duft for en uimotståelig duft. Noen herlige sommer parfymer inkluderer CK sommer One og Island av Michael Kors. Påfør farget fuktighetskrem, vannfast mascara, myk rosa blush og en leppepomade med noen SPF i det på ansiktet ditt. For de mer vågale, lyse øyeskygger i turkis eller oransje kan se fantastisk.
 7. 7
  Stå rett opp og med tillit mens du er på stranden. Hvis du handle trygg, vil du ser trygg

Tips

 • For en naturlig skjønnhet terapi mens på stranden, kan du gi kroppen din en peeling med sand og skyll med rent havvann.
 • For en mer subtil tan, bland selv-garver med fuktighetskrem for en lysere utstråling.
 • Spray en anti-frizz behandling i håret og deretter la au naturlig. Lite vedlikehold bør være hovedmålet på stranden.
 • Det er alltid bedre å være blek enn solbrent. Hvis du tan naturlig så gå for det, men hvis du er blek da du kanskje ikke ønsker å risikere sunburning selv!

Advarsler

 • Ikke glem å ta en dusj før du hodet til stranden... kroppslukt på en varm sommerdag er en skikkelig turn-off.
 • Peeling og skylling med havvann kan i sin tur gjøre huden mer utsatt for tørrhet og bakterier og mikroorganismer som fyller både sand-og havvann. Pass på å bruke fuktighetskrem og antibakteriell såpe på føttene og resten av kroppen din når du kommer hjem.
 • Barbere før du bruker selv garver eller det vil komme seg i de stedene som du barbert.
 • Exfoliants kan falme eller strek brunfargen, så vær forsiktig.
 • Ikke glem å opprettholde en ukentlig øvelse diett og en sunn spising plan for å sørge for at du ser flott ut i bikini!