Wkano

Hvordan side flette håret

Den siden braid er en søt stil pyntebånd som går over skulderen. Det ser spesielt hyggelig med side-feide smell eller som en romantisk, litt rotete utseende. Til side-flette, kan du prøve en av disse metodene.

Trinn

Hvordan side flette håret. Møte et speil for å sørge for at flettingen er ryddig (valgfritt).
Hvordan side flette håret. Møte et speil for å sørge for at flettingen er ryddig (valgfritt).
 1. 1
  Børst håret grundig. Knuter og floker gjør pyntebånd generelt mye vanskeligere enn det burde være.
 2. 2
  Del håret. Siden side-flette utseende er asymmetrisk, avskjed den til den ene siden er et godt valg. Hvis du går for en romantisk look, la delen å være rotete.
 3. 3
  Møte et speil for å sørge for at flettingen er ryddig (valgfritt). Se speilbildet ditt kan forvirre din følelse for pyntebånd (hvis du er vant til å gjøre det frihånd), så dette er opp til deg.
 4. 4
  Samle alt håret til ene siden. Hvis delen er til en side, sørg for at håret er på siden lengst fra den delen. Sørg for at de korteste brikkene er ikke for kort til å flette.
  • Hvis håret ditt er middels lang og for kort for en side flette, to side fletter (dvs. musefletter) kan fungere bedre.
 5. 5
  Slepebåt noen kortere hårstrå ut av gjengen hvis ønskelig. La noen få tråder ramme inn ansiktet vil myke opp utseendet, så hvis du har lange side-feide smell eller ønsker noen tentakler til å krølle seg rundt halsen, separat ut disse brikkene nå.

Enkel side flette

 1. 1
  Del opp håret i tre seksjoner. Området under øret vil være "anker" punkt for flette din, så ikke flytte flette rundt når du kommer i gang.
 2. 2
  Starter under øret, flette som du normalt ville. Grab en av de ytre deler og krysser den over til midten, så grip den ytre delen på motsatt side og trekk den til midten, gjenta, sykling gjennom alle tre tråder om og om igjen.
 3. 3
  Stopp ved ønsket lengde. Det er best å stoppe før hårstrå din bli så kort at de begynner å falle ut av sidene av flette din.
 4. 4
  Fest enden av fletten med en strikk, arrangere noen dotter av hår som henger ut, og spray med hårspray hvis ønskelig.

Fransk stil side flette

 1. 1
  Start flette under øret på motsatt side av skulderen der du har samlet håret. Målet med denne flette er å vikle side flette rundt bunnen av hodet og over den ene skulderen for en mer romantisk, ferdig utseende. Start med å skille en liten del av håret fra bunnen av feie av håret går over nakken din.
 2. 2
  Splitte denne delen av håret i tre seksjoner og begynne pyntebånd som vanlig. Grab en av de ytre deler og krysser den over til midten, så grip den ytre delen på motsatt side og trekk den til midten. Ikke flett videre ennå.
 3. 3
  Fortsett pyntebånd, denne gangen innlemme mer hår i den øvre halvdelen av flette for en halv fransk flette. Hver gang du går å krysse en av de høye tråder ned i midten av trioen, legge til et avsnitt av løs hår fra håret feier over den andre skulderen før du flytter den til midten. Pass på å legge håret fra rett over den delen av braid slik at håret på baksiden av hodet ditt ikke krysser over seg selv og ødelegge design. Etter den tid (en gang-small) flette når motsatt side av hodet ditt, bør den inneholde all håret, ikke bare den lille delen.
 4. 4
  Når du kommer til motsatt øre, flette resten av håret ditt som en vanlig flette. Når du er ferdig, vil flette starter på den ene skulderen og avslutt hengende ned over den andre.
 5. 5
  Fest enden av fletten med en strikk, arrangere noen dotter av hår som henger ut, og spray med hårspray hvis ønskelig.

Tips

 • Braid pent, men ikke super tight eller flettingen vil være stiv.
 • Bruk hårspray for små hår som stikker opp.
 • Hvis du har lag er det alltid en god ide å bruke en tekstur balsam eller en olje for å holde lagene fra å komme ut av flette.
 • Det er ikke egnet for korte til skulder lengde hår.

Ting du trenger

 • Børste / kam
 • Hår band
 • Hårspray (valgfritt)