Wkano

Hvordan skrive en hemmelig beundrer brev til knuse din

Det er mange måter å koble med jenta du liker. Sant skal sies, til jenter i alle type som føler meg ganske eller elsket en gang i blant, enten de innrømmer det eller ikke. Øke sin tillit med disse tipsene og triksene av handelen.

Trinn

Hvordan skrive en hemmelig beundrer brev til knuse din. Begynn med å skrive en enkel notat.
Hvordan skrive en hemmelig beundrer brev til knuse din. Begynn med å skrive en enkel notat.
 1. 1
  Begynn med å skrive en enkel notat. Men du må være forsiktig for ikke å virke som en stalker. I dag, er at en stor turn-off for noen jente. Ikke gjør det føles "mystisk" eller "freaky" som du ser henne. Prøv enkelt og subtilt forklarer dine følelser, og gjøre et forsøk på å skrive name.For eksempel skrive noe sånt som dette: Hei, (navn her). Du er en av de peneste jentene på skolen. Husk det og ikke tro på noen som sier at du er not.Sincerely, (skriv navn i pennen og skrible ut, eller kanskje slette hvis du er i blyant, å la henne vite at du er ekte og tenkte på å fortelle henne dine følelser og du ' re ikke bare en stalker) Dette er en fin måte å la en jente føler stor. Med denne ene lille tegn på at det er et menneske som er der ute, og er villig til å elske henne og synes hun er pen, vil gi henne smilende i flere dager.
 2. 2
  Finn ut hvor hennes skap er og putt den i det, eller være kreativ og skli i en av hennes bøker, bare være forsiktig med å sette den i et veldig merkelig sted som vil gjøre henne føle ubehag.
 3. 3
  Forlate subtile hint om at det er deg, ikke la henne hengende. Skriv "se deg i kjemi" eller "ser du på bussen" for å forlate henne gjette.
 4. 4
  Prøve å la notene på steder som du er in. Som i en klasse du begge deler, spesielt hvis hun er ved siden av deg. Hvis hun er begeistret for å få en hemmelig beundrer brev og glad noen føler denne måten, vil hun fortelle deg alt, som er et godt tegn. Hvis hun virker irritert, har du sannsynligvis har gått for langt og bør stoppe. Ikke stoppe umiddelbart, eller hun vil få tipset.
 5. 5
  Prøv å se reaksjonen hennes. Hvis hun er fornøyd, tro meg, dette er et godt tegn. Enten hun liker deg eller ikke, vil hun sette pris på de spesielle små skritt du tok for å gjøre henne glad og føle seg elsket. Hvis hun ser irritert, å det er en god idé å stoppe gradvis. Prøv å unnskylde i en av dine siste notater og se reaksjonen hennes mens hun leser den. Hvis hun liker den ekstra oppmerksomheten, vil hun prøver veldig hardt for å finne ut hvem du er, men hvis hun ser lettet, har du gått for langt i tankene hennes, og du bør glemme notene. Hvis hun forteller sine venner med en gang, hun er glad og ønsker å finne ut mer.
 6. 6
  Hvis du ser hun prøver virkelig hardt å finne ut hennes hemmelige beundrer, la henne et notat som sier "møte meg her (da tid og sted)" ikke komme ut og si navnet ditt. Vær forsiktig med å gi den bort. Hvis hun ikke føler det på samme måte som hun vil prøve å ignorere deg eller erte deg og gjøre det gøy. Hvis hun gjør det, vil hun først prøve å se om du er seriøs. En av en jentes største frykt når hun får et notat er hvis "hemmelig beundrer" virkelig liker henne eller ikke, eller om han bare prøver å få henne håp opp bare for å se henne falle.

Tips

 • Ikke si betyr eller støtende ting.
 • Prøv å la notater på et offentlig sted slik at du kan se hennes reaksjoner (forklart ovenfor), og det vil ikke føles rart at du er der. For eksempel hemmelighet putt den i skapet hennes, og når hun åpner skapet for å se notat, åpne din eller snakke med venner i samme gangen. Ikke se rett på henne, eller hun vil få tipset.
 • Det hjelper hvis du er venner med henne. Hvis hun spent, hetta eller allerede ut, vil hun fortelle deg hennes følelser om notatet, og du bør være i stand til å få hint om hvorvidt man skal fortsette eller stoppe.
 • Hvis hun er interessert i deg, vil hun prøve å få mer informasjon ut av deg, som å spørre dine meninger, eller spør deg hvem du tror det er. Ikke gi en straight "ja" eller "nei" svar til en av hennes forslag. Så hun vet det er deg. I stedet sier ja, eller nah spøkefullt. Hvis hun håper det er deg, vil hun ikke spør om det er deg, vil hun spørre om du vet noe, gi henne subtile hint du vet litt noe. Ta en interesse for hennes tanker eller meninger, som hvem hun håper det er. Hvis hun ser på deg som hun ønsker mer, bare se tilbake på henne, subtilt hinter du vet hvem det er, uten å gi det bort. Pass på at du ikke sier noen andre, vil dette blåse sjansene dine for godt. Vær også resolutt til det faktum at du ikke vil fortelle henne hvem det er. Dette vil forlate henne gjette, og hvis hun liker deg, vil hun bli igjen i håp om at det faktisk er deg.

Advarsler

 • Hvis hun ber deg, ikke benekte det. Hvis du virkelig liker henne at du aldri burde skamme seg. Enten du er hennes hemmelige beundrer eller ikke, alltid stå opp for hvem du liker og ikke benekte. Ditt hjerte trumfer alt annet til slutt. Husk at før det er for sent.
 • Høres ikke ut som en stalker.
 • Ikke stå henne opp.
 • Ikke si "ja" eller "nei" hvis hun spør din mening om foreslåtte gutta.
 • Hvis det viser seg at hun ikke liker deg, det er greit. Hold deg rolig og fortsatt la henne vite at du er her om hun trenger en venn. Hvis du fortsatt liker henne, snakke med henne og kompliment hva hun har på seg. Hvis du snakker med henne mer, vil hun bli mer tiltrukket. Hvis hun slår seg på deg og begynner å erte deg, hun var ikke en god fangst i første omgang.