Wkano

Hvordan slå opp med en gutt

Bryte opp med en gutt kan være en svært enerverende ting.

Men, noen ganger må du avslutte forholdet, hvis det ikke fungerer for deg.

Her er hvordan å ha en plan for bruddet, slik at den går glattere.

Trinn

Hvordan slå opp med en gutt. Bryte opp med en gutt kan være en svært enerverende ting.
Hvordan slå opp med en gutt. Bryte opp med en gutt kan være en svært enerverende ting.

Bryte opp med en gutt

 1. 1
  Vurdere hvorfor du bryte opp med ham. Hvorfor er du bryte opp med ham? Er det enda en grunn? Pass på at du ikke bryte opp med ham fordi du kjeder deg. Prøv å fikse ting. Hvis du vet at de ikke kan fikses, så er det på tide å la ham gå.
 2. 2
  Slippe hint om at du ikke ønsker å fortsette forholdet. Når han kommer inn for å kysse deg, trekke unna. Når han klemmer deg, ikke klem tilbake eller trekker seg unna raskt. Når han forteller deg at han elsker deg, endre faget. Ikke har dype høre-til-hjerte samtaler med ham.
  • Ikke overdriv dette trinnet. Poenget er ikke å være mener, men heller å gi ham en idé om at ting kommer til en slutt, slik at han er forberedt når du bryter opp med ham.
 3. 3
  Klargjør for diskusjon. Vær følsom. Slå opp med ham ansikt til ansikt (med mindre dere to er lang avstand-da en telefonsamtale eller skype er det nest beste), og sørg for at dere to er alene. Ikke bli bety eller fortelle løgner-fortelle ham rett og slett at du ikke tror at forholdet er trener. Prøv å unngå "la oss bare være venner" eller "det er ikke deg, det er meg", som disse klisjeene vil gjøre det høres ut som du ikke har lagt mye tanke i hans følelser.
  • Hvis du ønsker å bo venner, fortell ham det. Vær sikker på at han vet at du ønsker å gi ham tid til å komme over deg, though. La ham vite at du ikke kommer til å gjøre det første trekket på vennskap, men at når han føler seg klar til å bli venner han skal gi deg en samtale. Dette vil bidra til å gi deg både tid fra hverandre for å komme over forholdet. Følge opp løftet om å være vennlig når han ikke ringer deg.
  • Være streng, men snill. Du ønsker ikke å få suckered tilbake i forholdet fordi han gjør du føler deg dårlig, men du ønsker ikke å skade ham mer enn du må, heller.
 4. 4
  Etter bryte opp, la ham stille spørsmål. Det er sannsynlig at han vil ha en større forklaring, selv om han ikke sier det med en gang. Vær åpen for å snakke med ham. Det vil vise ham at du er åpen for å snakke, og dermed at du skal jobbe for å være en god venn når han er klar. Det vil også gi ham nedleggelsen at han kanskje må gå videre.
 5. 5
  Ikke snakk bak ryggen hans. Bare fordi dere to er brutt opp betyr ikke at du kan gå å spre sine dypeste mørkeste hemmeligheter. Du ville ha ham til å respektere ditt privatliv også, ikke sant?
 6. 6
  Hold publikum trekke opp med andre gutta til et minimum. En breakup er ikke en konkurranse, og du kommer ikke til å vinne ved å trekke opp med flere mennesker enn ex. Hvis du ikke kan unngå å nyte singellivet, holde publisitet til et minimum. Ikke legg ut statuser eller bilder av den på Facebook, og ikke paradere rundt skolen med en ny gutt leketøy dager etter bruddet. Dette vil bare gjøre din ex føler seg verre.

Tips

 • Ikke vær for hard mot deg selv etter bruddet. Det er gitt at det er vanskelig å bli slått opp med, men begge parter er sannsynlig å være trist etter bruddet. Du har lov dager med depresjon. Bare sørg for at du ikke ringe eller tekst ham på de dagene når du føler deg ned. Det siste du ønsker å gjøre er å sende blandede meldinger.
 • Pass på at du virkelig ønsker å slå opp med ham, og sørg for at du er helt kult om det selv om årsaken suger! Bare være hyggelig!
 • Ikke tenke for hardt om det, bare være den du er og si det pent.
 • Vær komfortabel i situasjonen.
 • Ta et dypt pust når du gjør dette. Det er nerve wracking å bryte noens hjerte!

Advarsler

 • Ikke bruk over-brukt bryte opp linjer som "det er ikke deg, det er meg..." Det vil bare gjøre ham til å føle som om du ikke bryr deg om hans følelser.
 • Ikke vær snobbete! Ikke under noen omstendigheter fortelle ham noe sånt som "Vi trenger plass for en stund." Enten slå opp med ham eller ikke.
 • Sørg for at han får poenget tydelig, og ikke la ham manipulere deg til å fortsette en usunn relasjon.
 • Være rasjonelt, selv om du ikke liker ham, betyr det ikke at du trenger å være snobbete. Husk, han har venner, og hvis du tilfeldigvis liker noen av dem, kan denne fyren fortelle dem om deg. Så hvis du er venner med ham etterpå, og ikke en total drama queen, kan han passere på noen fine info. som kan hjelpe deg.
 • Prøv ikke å bryte opp på telefonen (texting eller ringer.) De kommer til å føle seg verre. Prøv å bryte opp i egen person. Viktigste ikke få en venn til å gjøre det. Du gikk ut med dem de fortjener å bli brutt opp i egen person.