Wkano

Hvordan slutte å ha en upassende forelskelse

Helt finne deg selv å tenke på den rette... og deretter slapping deg selv som du skjønner det er en forferdelig idé? Kanskje hun er litt for ung eller kanskje han er din underordnede på jobben. Uansett årsak, har forelsket i noen er ikke problemet. Det virkelige problemet er din egen tilbakeholdenhet og.

Trinn

Hvordan slutte å ha en upassende forelskelse. Undersøke hvorfor forelskelsen er en dårlig idé.
Hvordan slutte å ha en upassende forelskelse. Undersøke hvorfor forelskelsen er en dårlig idé.
 1. 1
  Undersøke hvorfor forelskelsen er en dårlig idé. Spør deg selv hvorfor du skulle være så interessert i denne spesielle personen over alle andre. Selvfølgelig, det er primal attraksjon faktor - det er bare visse mennesker vil du finne attraktivt, enten det er hensiktsmessig eller ikke. Men nøkkelen her er å stemme dine innvendinger på en måte som din følelse av anstendighet hører deg. Hvis hun er mye yngre enn du er, eller han er mye eldre enn du er, hvorfor er du interessert i en ung kvinne eller eldre mann som har interesser og prioriteringer vil være svært forskjellig fra din egen? Hvis du er i en fyr som fungerer for deg, er du mer inn i ideen om at du kan ringe skudd enn den faktiske personen? Hvis du er forelsket i din brors kjæreste, er det mer om å få en over på din bror enn faktiske interesse for jenta? Det kan være at for en rekke omstendigheter føler du deg trengende og sårbare, noe som gjør det til et dårlig tidspunkt å gjøre noe.
 2. 2
  Projisere potensielle nedfall. Hvis du skulle bli involvert med denne personen, hvordan ville nedfall påvirke deg? Henne / ham? Venner, familie, kolleger? Tenk som om det var et sjakkspill - visualisere de neste trekk: "Hvis jeg gjør dette, så han / hun vil gjøre det, da min bror skal hate meg, så første gang vi argumenterer jeg vil miste jobben min, så jeg vil dø hjemløse og pengelens og ingen andre, men mine foreldre noen gang vil elske meg. " Vel, kan det egentlig ikke være så dire, men du skjønner poenget. Er potensialet forhold med denne personen verdt alle problemer du vil tåle, og hva er sjansen for forholdet ville overleve alt kaoset som vil følge?
 3. 3
  Tenk på din omdømme. Hva vil andre synes - vil de tenke mer eller mindre av deg? Det er ikke kult å prøve å stjele vennens jente. Du kan ende opp med henne, men du vil miste din venn. Hvis du er eldre, og gutten er mindreårig, vil du bli betraktet som en vugge-røver - og på toppen av det, hvis du faktisk forfølge dette forholdet inn i en seksuell situasjon, kan du se på fengsel. Sex med en mindreårig er verre enn upassende - det er en forbrytelse. Du kan føle varme fuzzies når du ser på det midterste schooler, Mr. High School Sophomore, men hvis du tror du kan ta en 12-åring til skoleball, tenke på hvordan dine kolleger vil se på deg. De vil tro du ikke kunne få noen på din egen alder - du måtte gå for noen mye yngre, ikke så kunnskapsrike, ikke så sofistikert, og ikke som utdannet. Det er ikke en god måte å bli sett på av dine likemenn. Og det er ingenting i forhold til hva de voksne (spesielt hennes foreldre) vil tenke. På baksiden, tenk hvor rart det ville se ut hvis du var den 12 år gamle spørre ut Mr Sophomore.
 4. 4
  Tenk på fremtiden din. Hvis du får involvert med noen upassende, vil du ikke bare være å håndtere problemer nå. Du skal håndtere nedfall langt - kanskje år - inn i fremtiden. La oss si at den personen du er gal om er egentlig en slags... vel... ikke veldig hyggelig person. Hun er fint for deg, men hun er ikke veldig hyggelig til dine venner eller slektninger. Du starter nødlanding dine venner og familie til å tilbringe tid med henne. Hun er super eksentrisk, og du blir flassende, også - gå tilbake på ditt ord fordi hun ikke var villig til å gjøre hva det var du lovet du ville gjøre - og vil ikke la deg gjøre det, heller. Selv etter at du slå opp med henne, vil alle du kjenner fortsatt se deg med mistro. De vil spørre din dom for alltid bli involvert med noen sånn i første omgang.
 5. 5
  Distrahere deg selv. Nå som du har analysert, vurdert, og virkelig meditert over hvor forferdelig denne ideen er, må du stoppe besatt på denne personen. Uansett hvor fristende det er å tenke på ham / henne, fantasere, og få deg alle tingly gjør det, stopp det. Gjør noe annet. I løse psykologiske termer, det heter omdirigere atferd og tankemønstre. Tren deg til å tenke på noe annet hver gang du begynner å tenke på ham / henne - tenk på å være i Disneyland. Tenk å være på et tog med familien. Tenk å være en superhelt. Uansett. Bare tenke på noe annet. Slå på radioen eller TV, og få noen andre tanker som går gjennom hodet ditt. Hvis du fremdeles føler deg gå tilbake til tanker om din forbudte knuse, ringe en venn. Gå se at vennen - komme seg ut av huset og ut av hodet ditt.
 6. 6
  Unngå den personen. Hvis du kan fjerne deg fra den personen så mye som mulig, vil den knuse svekkes. For å opprettholde vår beundring for noen, vi vanligvis trenger å forsterke det ved å se på personen. (Fravær vanligvis ikke gjør at hjertet vokser Fonder, faktisk.) Selvfølgelig, dette er ikke alltid praktisk, men gjør hva du kan for å minimere kontakt med den andre personen.
 7. 7
  Fokus på det negative. Nesten per definisjon, innebærer en knuse en idealisert bilde av noen andre. Men alle er mennesker, og til og med knuse har egenskaper som er sannsynligvis ikke hyggelig. Kanskje han sier stygge ting til folk, eller kanskje hun lytter til musikk som du synes er dumme. Eller kanskje han eller hun ignorerer bare du. Prøv å jobbe opp noen negativ energi om den personen som du kan fokusere på for å svekke knuse.
 8. 8
  Vente det ut. Alle knuser blekne med tiden. Hvis du kan unngå å gjøre noe beklagelig og holde følelsene i sjakk, vil til slutt de sterke følelsene gå sin gang.
 9. 9
  Spør noen andre ut. Det spiller ingen rolle om vedkommende ikke måle seg med din "feil knuse." Hva saken er at du bruker litt tid i hyggelig selskap av noen andre enn den personen. Starte dating andre, og holde et åpent sinn. At personen er av grenser for deg, og du må begynne å re-kabling hjernen din til å tenke på å være med noen andre.
 10. 10
  Gjør det riktig. La oss innse det: noen ganger, kan du ikke overbevise deg selv om at du ikke føler deg slik du føler. Hvis du har prøvd å bekjempe den, alt til ingen nytte, og du fortsatt finne deg selv sukke over ham / henne, så gjør det riktig. Det finnes måter å gjøre en upassende knuse helt riktig - det viktigste å huske på er å gjøre det riktig første - og da, og bare da - å engasjere seg. Og så vinner ekte kjærlighet dagen!
  • Hvis hun er din brors jente, så må man oppføre seg som en galant gentleman, og aldri truffet på henne. Hvis broren din bryter opp med henne, kan du be din bror om han ville tenke deg å spørre henne ut. Kanskje han ikke ville tankene, og det sikkert er presedens for det. Hvis han ikke slå opp med henne, eller om han ikke vil gi deg tillatelse, er du ute av lykken med mindre du er forberedt på å ta konsekvensene - broren din ikke kan snakke til deg.
  • Hvis du er interessert i noen mye yngre, vente på ham / henne. Ikke bli involvert med noen. Bide din tid, fortsatt vennlig, men ikke kommer for nær. Elsker ham eller henne fra avstand før det er hensiktsmessig. For eksempel, er du Mr. High School Sophomore og hun er Miss sjette klasse Middle School. Du må oppgradere fra videregående skole, gå på college, og opprettholde et vennskapelig forhold med lite Miss 6GMS til hun er nær slutten av videregående skole selv. Når du er begge ferdig med High School en 5-års aldersforskjell blir uviktig - men mens hun er mindreårig, kan det være dødelig for din fremtid. Og så, hva godt ville du være med henne?
  • Hvis du er i en underordnet, la ham vite av interesse, men du må være enige om at en av dere må reise til en annen avdeling, eller en av dere må trekke seg (forutsatt at følelsen er gjensidig, selvfølgelig) før du kan handle på dine følelser og utvikle et personlig forhold.

Tips

 • Husk at følelser eller fysiske attraksjoner kan og må kontrolleres for å matche ulike sosiale situasjoner. Bare fordi du har dem betyr ikke at det er greit å handle på dem hele tiden. Tar tid å skape sunne relasjoner gir deg nå en langsiktig måte å utforske alle dine følelser trygt.

Advarsler

 • Hvis du date en annen person til å holde tankene bort knuse din, er du ganske sannsynlig å ha dem piske ut på deg hvis de finner ut at du brukte dem.

Ingen fortjener å være din rebound fyr / gal. Hvis du har sterke følelser for noen du ikke får til å involvere deg med en annen bare for å bryte fri fra det. Du må være ærlig med denne nye personen, la ham / henne vite at alt du trenger akkurat nå er en god venn og ikke noe mer.