Wkano

Hvordan slutte å være gutt sjenert

Er du gutt gal, men super sjenert? Hver gang du kommer inn i din knuser nærvær, begynner du å få nerve angrep og kan ikke engang si hei? Hvis det er deg, det vil ikke være noe problem lenger med disse super nyttige tips.

Trinn

Hvordan slutte å være gutt sjenert. Få hjelp fra venner.
Hvordan slutte å være gutt sjenert. Få hjelp fra venner.
 1. 1
  Bli involvert. Klubber er en flott måte å møte mennesker og å også bli kjent med andre mennesker. Co-ed klubber er veien å gå.
 2. 2
  Få hjelp fra venner. Spør din venn til å gå med deg og snakke med gutten som du liker. Teamwork gjør det enklere og gutter som oppmerksomhet fra mange jenter.
 3. 3
  Vær vennlig til jenter. Prøv og gjøre masse venner med jenter, fordi det kan være lettere for noen av dem å snakke med gutter for deg og de kan hjelpe deg å overvinne dine skyhet hvis de har deres under kontroll.
 4. 4
  Bryte isen på nettet gjennom noe sånt som facebook eller twitter. Chatting på nettet er mye enklere enn i det virkelige liv, fordi du kan tenke på hva du vil si uten pinlig stillhet, og du kan bli kjent med ham bedre.
 5. 5
  Ikke bekymre deg for å si det beste. Hvis en fyr på seg en fin skjorte, kompliment ham på det. Hold det enkelt. Spør hvordan en fyr helg gikk.
 6. 6
  Gjør dem snakke. Gutter liker å snakke om seg selv, så spør mange spørsmål.
 7. 7
  Den fyren du snakker med er trolig like sjenert som du er. Gutter snakker med jenter er generelt en relativt ny opplevelse for begge sider.
 8. 8
  Ikke slå deg opp hvis du tror du søl opp eller sagt feil ting. Den eneste feilen er ikke å snakke i det hele tatt.

Tips

 • Ikke handle over toppen. Vær deg selv!
 • Det er som regel vanskeligere å snakke med en gutt du liker. Start ut ved å lage samtale med noen du er allerede litt komfortabel rundt, så når du føler deg trygg nok, begynne å snakke med andre - til slutt prate med en gang så skremmende gutta vil ikke synes så umulig.
 • Noen gutter kan være utrolig ordknapp. Hvis du ønsker å snakke med dem, må du ta ledelsen. Her er noen forslag til hvordan du kan få en samtale i gang.
 • Berolige deg selv --- du kan gjøre dette!
 • Organisere en stor gruppe (fire eller fem personer) for en film eller annen aktivitet. Personlig invitere gutten til å komme slik at han vil føle seg forpliktet til å delta.
 • Ta opp aktiviteter ofte nytes av gutter, for eksempel, skateboarding. Skate park er et flott sted å møte guttene, og du vil ha mye å snakke om når du ber andre om hjelp og veiledning i en sport av denne typen.

Advarsler

 • Være trygg og være tro mot deg selv. Aldri sette deg selv i en ubehagelig situasjon å bli lagt merke til eller bli mer populært. Du er verdt mer enn det, alltid.
 • Visse ting gutter vil si kan være uvennlig, men prøv å ikke fokusere på det. Generelt sett, de sannsynligvis mener ikke å såre følelsene dine, de kan være erter deg fordi de liker deg eller er de bare ikke så inn i deg. I så fall bare gå videre! Det er nok av fisk i havet.