Wkano

Hvordan slutte å være usynlig for andre mennesker

Til tider kan vi alle føler som om en viss noen, eller at samfunnet som helhet, har tatt på seg å gjøre oss usynlige. Dette kan være på grunn av våre egne sosiale handlinger (eller mangel på sådan), eller kanskje en enkel misforståelse som på tips en person faller når de legger merke til deg. Følgende trinn kan bidra til å sikre din sosiale synlighet.

Trinn

Hvordan slutte å være usynlig for andre mennesker. Tillit er navnet på spillet.
Hvordan slutte å være usynlig for andre mennesker. Tillit er navnet på spillet.
 1. 1
  Utforsk problemet. Har du problemer med å få folk til å legge merke til deg fordi du har problemer med å snakke med dem. Er du klarer å snakke med folk, men å ha en vanskelig tid å forlate et inntrykk? For å løse problemet, må du først forstå det.
 2. 2
  Få resultater. Kanskje en enkel boost av selvtillit er nødvendig for å få ballen til å rulle på veien til sosial synlighet. Gjøre noe sprøtt, sprø, og utgående å få litt oppmerksomhet med folk du vil sannsynligvis aldri se igjen. Kjefte på en overfylt buss eller high five en tilfeldig person på gaten. Ved å gjøre dette, vil du har sikret din synlighet i minst en dag. Disse menneskene vil mest sannsynlig gå hjem og fortelle om sine erfaringer med deg. Du vil finne det mye lettere å ha en normal samtale med andre etter at du har gått utover de sosiale normene.
 3. 3
  Tillit er navnet på spillet. Folk har en tendens til å legge merke til noen som holder hodet høyt, og avgir en aura av selvtillit. De kan føle at denne personen har egenverd, som er å bli respektert. Gjør noe for deg selv! Kjøp en ny kjole med matchende sko, eller nye jeans. Når du føler deg godt om deg selv, andre vil legge merke til og bli fanget opp i den sprudlende følelsen sammen med deg.
 4. 4
  Godta det faktum at du bare er et menneske, sammen med alle andre. Du er ikke bedre enn den personen du prøver å vekke interesse, og de er ikke bedre enn deg. De har styrke, skjønnhet, svakhet, og et behov for å bli akseptert, akkurat som du gjør. Det er en allment akseptert teori tittelen "Maslows behovspyramide", som sier at det er en pyramide av menneskelige behov der de høyere behov kan bare oppfylles når behovene under det ha blitt tatt vare på. At pyramiden, fra bunnen opp, er som følger: de fysiologiske behov (mat, vann), behov for trygghet og sikkerhet (tak over hodet), behovet for kjærlighet og tilhørighet, behov for aktelse, og behovet for å aktualisere selvet. Hvis du tar deg tid til å sette pris på denne teorien, vil du innse at du er på samme bølgelengde som alle andre mennesker på denne jord, og med denne forståelsen vil du ha en mye lettere tid å forlate et inntrykk.

Tips

 • Det er viktig å føle godt om deg selv. Din holdning må være positive.
 • Fortell deg selv hvor trygg du er. Du kan ikke tro dette i utgangspunktet, men jo mer du forteller deg selv "Jeg er en selvsikker person", jo lettere vil det bli å føle seg trygg. Din underbevissthet vil tro du er sikker på om det blir fortalt ofte nok.
 • Forstår at folk ikke kommer til å skrike jeg merker du når du oppnå synlighet. Det er subtile tegn folk avgir når du har utløst sin interesse. Se etter disse, og engasjere seg i samtale med personen når du ser dem.
 • Det motsatte kjønn er ikke de eneste menneskene der ute. Folk noen ganger komme inn i tankegangen at hele deres sosiale liv må være rettet mot jakten på en make. Utvide gruppe av bekjente som er strengt "venn-only" kan være lettere og kan være en god måte å lette deg inn i din nye livsstil av synlighet.
 • Når du føler deg trygg på at du ikke lenger vil være usynlig. Du vil være i stand til å snakke din snakke og bli hørt.