Wkano

Hvordan snakke med en jente som du liker om hun har en kjæreste

Dette kan være svært enkelt, eller vanskelig, det avhenger av hvordan du nærmer deg den. Hvis du er fast bestemt på å få jenta, her er noen skritt å ta.

Trinn

Hvordan snakke med en jente som du liker om hun har en kjæreste. Behandle henne med den samme respekten du vil vise til noen annen jente.
Hvordan snakke med en jente som du liker om hun har en kjæreste. Behandle henne med den samme respekten du vil vise til noen annen jente.
 1. 1
  Behandle henne med den samme respekten du vil vise til noen annen jente. Vi kan ikke understreke dette nok. Selv om du ender opp i vennen sone uansett, det er mye bedre enn ikke å være venner i det hele tatt.
 2. 2
  Bli kjent med henne og bli hennes venn. Hvis du kjenner jenta, prøve å se om hun noensinne ønsker å henge ut en gang.
 3. 3
  Se hvordan hun opptrer. Hvis hun "flørter" med deg, kan hun være å gi deg "tegn" for å prøve å fortelle deg at hun liker deg, hvis hun bare fungerer som en venn, kan du prøve å bruke mer tid sammen.
 4. 4
  Vent til du blir kjent med henne godt, eller dere blir bedre venner, og deretter prøve å se om hun noen gang ønsker å gå ut eller noe slikt.
 5. 5
  Kommer til et punkt der du tror hun kanskje liker deg, så prøv å spørre henne uten egentlig å si "jeg liker deg". Hvis du sier det, og hun sier at du og henne er bare nære venner, og deretter slakke av litt og la ting flyte naturlig, hvis du bare ønsker å fortelle henne at hun liker deg, sørge for at hun er ikke typen til å fortelle kjæresten, vil det føre til konflikt og muligens en kamp mellom deg og at kjæresten.

Tips

 • Merk; Sørg hennes kjæreste er ikke rundt når du gjør dette.
 • Snakk med henne, og hvis hun snakker om ting som du kan forholde seg til, så når du snakker og lytter til henne, vil hun begynne å tenke: "Wow, kunne han og jeg virkelig være bra sammen", kunne hun også komme til deg når hun ønsker å snakke om ting hun ikke kan dele med kjæresten sin.
 • Ikke fortell noen at du liker henne, med mindre det er din beste venn, og du kan stole på ham / henne.
 • Hvis du får i god med vennene sine, kunne de muligens fortelle henne fine ting om deg og hun kunne begynne å være interessert i deg.
 • Ikke handle rart rundt henne, bare være kul og regelmessig rundt henne og deretter sin jevn seiling derfra.
 • Ikke prøv å snakke med henne om du kjenner kjæresten årsaken du kan komme i en kamp med ham.

Advarsler

 • Aldri la det faktum at du liker henne hvis du er en amatør, skli ut til noen som har et godt forhold til henne, kunne de fortelle henne eller hennes kjæreste, og det er ikke det største som kan skje.
 • Hvis jenta bare behandler deg som en bror, så det er "kiss of death", og de vil som regel bare ønsker å være din venn da - Men tiden leger alle sår! Det er aldri umulig.
 • Beware: Hvis hun bryter opp med kjæresten sin for å være med deg, er hva du skal stoppe henne fra å bryte opp med deg igjen når en ny fyr kommer sammen?
 • Hvis kjæresten hennes og knuse er sammen, ikke bli involvert, de vil opptre som om du ikke eksisterer. Å være rundt paret kunne være rart med vennskapet med knuse din.
 • Ikke gi henne din AIM eller e-postadresse hvis du er svak-hearted, kunne hun muligens bry deg og knekke deg, hvis det skjer, vil du mest sannsynlig fortelle henne at du liker henne, og som kan utgjøre et problem hvis det blir rundt.

Ting du trenger

 • Godt forhold til jenta (hvis du ikke har et slikt forhold, gjøre en)
 • Godt forhold til jentas venner (prøver å være venner med dem slik at de kan faktisk fortelle henne å være venner med deg)
 • Hvis du allerede har godt forhold til hennes venner du er god til å gjøre ditt neste trekk.