Wkano

Hvordan søke usynlig, men flatterende makeup

Noen gang lurt på hvordan noen kjendiser får det feilfritt utseende uten å se ut som om de er åpenbart seg noen make-up? Vel, tydeligvis, kommer noen airbrushing inn i det, men du kan lage en lignende effekt med din egen make-up program.

Trinn

Hvordan søke usynlig, men flatterende makeup. Velge den perfekte foundation.
Hvordan søke usynlig, men flatterende makeup. Velge den perfekte foundation.
 1. 1
  Velge den perfekte foundation. Noe som ikke vil kake på huden din og la den ser fuktig og nesten duggvåte. Når du har funnet merket, også kjøpe matchende concealer i samme farge (eller en nyanse lysere hvis du har mørke sirkler). For dette ser, anbefaler jeg en av de mange 'Gjenopprett' eller 'Sleep effekt' stiftelser nå tilgjengelig.
 2. 2
  Finn den perfekte fargen. Gni grunnlaget til den lyseste stykke hud viser, som din indre albue og baksiden av hånden din. Gni det inn lett, og hvis den forsvinner, har du fått din match.
 3. 3
  Påfør make-up. Først vaske ansiktet og påfør en rik fuktighetskrem, ikke en lett en, som du ønsker å opprette en duggvåte utstråling om deg. Un-parfymert er best, da det ikke vil svi øynene dine når du svetter.
 4. 4
  Å ha gode øyenbrynene er den perfekte måten å ramme inn ansiktet, de trenger ikke å bli plukket eller vokses. Børst håret oppover med en tannbørste og hold på plass med en skvett av vaselin eller noe lignende.
 5. 5
  DAB en blob av foundation på fingertuppene når fuktighetskrem har dynket i (omtrent en halv time), og sette en skvett av det på hvert sted eller ujevn tone du kan finne på ansiktet ditt. Dette bør ikke være for mye foundation. Nå, med fingertuppene, blander det hele sammen i en sirkulær bevegelse inntil du får enda dekning.
 6. 6
  Se på deg selv i naturlig lys. Dersom eventuelle urenheter eller mørke ringer vise, nå er det på tide å bruke det concealer. Bruk den tynt til de uakseptable områder og la stå i 2 minutter for å suge inn, før du bruker fingertuppene til å klappe den inn i huden. Hvis noen er fortsatt viser, ikke bekymre deg på dette stadiet.
 7. 7
  Ta en stor make-up børste og den minste dryss av talkum. Bruk både klappe og sirkulære bevegelser for å søke på talkum og avslutte blending.
 8. 8
  Påfør en naturlig rouge. Pinks er mer naturlig enn røde. Danne et stort smil, slik at eplene av kinnene hovne opp, og i en sirkulær bevegelse igjen, bruke rouge.
 9. 9
  Forsiktig feie blusher som er igjen på børsten hele pannen, nesen og andre steder for å ta bort det kan noen ganger bli en "spøkelsesaktig" utseende.
 10. 10
  Velg midten brunt eller annen lys farge som utfyller din hudtone for øynene dine. Påfør et tykt fet støvtørking av eye-shadow på din øvre øyelokk. Der huden like under øvre lokket bretter, gjelder samme mengde skygge igjen. Bland det hele sammen med fingrene.
 11. 11
  Velge noen eye liner og prikk den inn på din nedre øyelokk. Feie det over med en bomullspinne helt ut i hjørnene for å skape en subtil, men øynene åpne linje.
 12. 12
  Påfør maskara til øvre vippene som vanlig, spesielt i hjørnene. Som for de nederste vippene, er den beste tingen å gjøre for å tørke av tryllestaven Til det er nesten tørt, og bearbeid resterende mascara forsiktig på hver bunn snert hjelp av tryllestaven tips. Dette ser mindre opplagt.
 13. 13
  Sett på en blek leppestift etterfulgt av en lipgloss, eller bare glansen vil bli bra.
 14. 14
  Ferdige.

Tips

 • Gjelder kun en liten mengde pulver
 • Velg det beste grunnlaget for din hudtype
 • Bruk den beste lys å anvende sminke
 • Sørg for å fukte huden dypt først, og la den suge i

Advarsler

 • Hvis huden blir irritert med rødhet eller overdreven humper IKKE fortsette å bruke den. Dette vil bare gjøre problemet verre
 • Talkum er giftig når svelget eller inhalert. Bruk den veldig nøye, eller erstatte den med en lys-farget pudder.
 • Bruker for mye av en duftende fuktighetskrem kan gjøre øynene dine svi når du svetter senere

Ting du trenger

 • Gjenopprette eller Sleep Effect foundation som passer perfekt til din hudtone
 • Matchende concealer, hvis du har mørke sirkler enten samme nyanse eller en nyanse lysere
 • Talkum
 • Bomullspinner og make-up børster
 • Mascara
 • En brun eller sort kohl eyeliner blyant
 • Naturlige øyenskygger
 • Glans
 • Også en liten mengde foundation til leppen å blande det inn i huden din tone