Wkano

Hvordan spør en gutt ut i ungdomsskolen

Gutter i noen grad / år kan bli bedt ut, og det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Så lenge du har mot til å gå opp til plate, kan du gjøre det. Hvis du vil lære hvordan du gjør det, bare følg trinnene nedenfor!

Trinn

Hvordan spør en gutt ut i ungdomsskolen. Henge med ham, men sørg for at både venner og hans er rundt.
Hvordan spør en gutt ut i ungdomsskolen. Henge med ham, men sørg for at både venner og hans er rundt.
 1. 1
  Vær hyggelig mot ham. Han vil være uinteressert hvis du bare erte ham hele tiden. Hvis du erte ham på feil måte, vil det ikke hjelpe. Ikke gjør narr av ting som hans utseende, stemme, etc. være flørtende mens erting, så han vil vite at du bare tuller rundt. Og husk å smile og se i øynene hans.
 2. 2
  Snakk med ham ofte. Tilfeldig røre ved ham som om du tappe det. Som vil få hans oppmerksomhet og gjøre ham føler deg komfortabel. Hvis han trekker seg unna, ikke prøv igjen!
 3. 3
  Henge med ham, men sørg for at både venner og hans er rundt. Hvis skapet sitt på skolen er i nærheten av din eller du er i en klasse nær sin tale til ham, og la ham vite at du liker hans company.He vil ønske å gå ut med deg mer hvis han kjenner deg bedre. Small talk er nødvendig i starten, ingenting er for personlig. Noen forslag: "Hva er din homeroom" eller "Hva er noen av klassene dine?" eller "Hvem er din favoritt lærer?". Hvis du er i forskjellige år / karakterer, spør ham hva han mener du har lyst neste år.
 4. 4
  Gi ham hint. Få øyekontakt med ham for en annen, og deretter se bort. Hvis han sitter ved siden av deg i klassen "tilfeldigvis" la foten eller armen berøre hans. Hvis han trekker seg unna, ikke prøv igjen, han kan bare være flau. Eller, stirrer på ham et øyeblikk (ikke så veldig lenge!). Han kan se deg ut av øyekroken og handle som han ikke ser deg. Ikke fortsett hvis han virker ubehagelig på noen måte.
 5. 5
  Bli venner med ham. Snakk med ham i hallen eller gå på kino med en gruppe, eller et annet sted moro. Vær deg selv, gutter liker ikke en forfalskning som prøver å opptre kjølig Prøv og gjør en spøk..
 6. 6
  Gjør 'kill': spørre ham ut. Hvor nøyaktig? Hold det enkelt! Ungdomsskole / tidlig videregående skole spesielt. Å si noe sånt som "Vil du gå for en slurpee over lunsj pause?" er perfekt. Sørge for at hans lunsjer er gratis. Finn noen som tar de samme ekstra-curriculars som ham for å finne ut hans timeplan, eller uformelt være som "Så har du band / årbok / praksis, etc. i dag?". Hvis han sier nei, det er greit. Han har sikkert flau, eller han har ikke bestemt seg. Vær forståelse, og ikke bli defensiv eller handle vondt. Aldri stall eller lage unnskyldninger. Men minst han vet at du liker ham, og han kan begynne å se på deg på en annen måte. Hvis spørre ham ut over tekstmelding, sier noe sånt som: "Mine venner tror vi skal gifte Spring bryllup høres bra ut.?" Forvent en "lol" som et svar. Så etter at han reagerer, sier noe sånt som: "Ja, men jeg virkelig liker deg." Må prøve å bruke hele ord så ofte som mulig, tekstmeldinger ser veldig enkelt> dum i chat snakke!.
 7. 7
  Hvis han sier ja, si "stor" og begynne å planlegge daten din, må du betale, med mindre han insisterer. Elsker noen karer det når jenta betaler, det gjør dem føle seg elsket, andre føler seg skyldig og føler at deres blir gitt sympati.
 8. 8
  Fortell ham at du liker ham og ønsker å være kjæresten hans, hva han kommer til å gjøre? Bite hodet? Nei han vil enten si ja, nei eller jeg skal tenke på det (hvis sistnevnte, ikke la ham forlate deg hengende på ubestemt tid, flytte på). Kun spørre om du virkelig liker ham! Ikke gjør det hvis du bare gjør det opp! Hvis han gir deg noe, prøve å gi ham noe tilbake neste dag.
 9. 9
  Forstår han ikke ønsker å være med deg hele tiden. Han kan være med sine venner oftere enn når han er sammen med deg. Dette er normalt, og en del av et sunt forhold!
 10. 10
  Inviter ham rundt til huset ditt. Hvis han ser at du bryr deg og ønsker å se ham oftere, kan han bli mer forpliktet til forholdet. (Prøv å ha noen aktiviteter i sinnet til å gjøre sammen, som å spille videospill, baking brownies, ser en favoritt show eller film, skyting hoops på nærmeste basketball mål, osv.)
 11. 11
  Kysse ham. Avhengig av hva slags fyr han er, elsker hvis han kommer rundt til huset ditt, finne et behagelig sted og helle i. Boys kyssing! Men hvis du ikke er komfortabel, ikke tving deg selv.
 12. 12
  Ikke virke for desperat. Du ønsker å holde kontakten med ham, men ikke 24/7! Han tenker kanskje du er en gamp, eller at du ikke stoler på ham. Tekst ham en eller to ganger om dagen, hvis han reagerer YAY! Men du kan ikke forvente seg å. Også, hvis du ser ham i gangen bare si hei. Hvis han stopper deg til å snakke, bli der og ha en kort samtale eller fortelle ham at du skal snakke med ham på lunsj.
 13. 13
  Hvis han er mener, grusom, eller uinteresserte "," bare gå videre. "" Han kan være søt eller kul, men det er bare ikke verdt å være mishandlet for å prøve å forfølge ham. Plukk noen nye å like!

Tips

 • Gutter liker jenter med en stor personlighet. Bare vær deg selv.
 • Vær modig, ikke sjenert. Vis at du kan håndtere vanskelige situasjoner.
 • Vær forsiktig med kyssing. Ikke bare løpe opp til ham og gjøre med ham, ta det sakte. Klemme ham, og casually gi ham et lett kyss på kinnet. Finne ut om han føler ubehag eller ikke. Du bør heller ikke kysse ham i offentligheten i begynnelsen, kan han ikke være komfortabel med det.
 • Han vil ikke like det hvis du erte ham for mye. Bare erte ham slik at han vet at du liker ham og ikke la dine venner erte ham. Husk, det er en fin linje mellom erting og være ondskapsfull. Han kan til og med synes det er irriterende.
 • Snakk med ham, hvis du ikke snakker daglig, vil han tro du unngår ham og han vil slå opp med deg.
 • Ikke press den, selv hvis han er sinnsykt søt, vil det gjøre ham til å føle ubehag.
 • Bare spør ham ut om du liker ham ellers er det ingen vits. Du trenger ikke å date noen for å være kul.
 • Hvis han sier nei, så kan det bare være fordi han er usikker, eller ikke er klar til å ha en kjæreste.
 • Hvis han er den typen som er åpen, snakke med ham om hobbyer og hans liker / ikke liker.
 • Hvis han sier ja, vente på ham ved skapet sitt og slip et notat der, gjøre det kort, søt og enkel.
 • Hvis han er ved siden av deg på garderoben din ikke føler seg komfortabel med ham hvis han sier nei når du spør ham ut.
 • Når og hvis du går ut, gjør at han er fornøyd med deg. Ikke vær en pushy kjæreste, vil det ikke fungere.
 • Fortell vennene dine hva du føler for ham. Hvis du starter dating skjønt, trenger du ikke å fortelle dem hver detalj av ditt kjærlighetsliv. Hold noe mellom deg og kjæresten din.
 • Hvis han spør deg ut på grunn av synd, si nei.
 • Hvis han er slitsom og betyr for deg rundt hans venner, bør du sikkerhetskopiere av. Hvis vennene hans begynne å si mener ting om deg, bryte opp (hvis du spurte, og han sa ja).
 • Hvis du har vært venner med den gutten du har likt en stund og deretter gå videre og være ærlig med ham.
 • Hvis han sier nei så når han prøver å snakke med deg eller ta kontakt, opptrer tilfeldig, som om ingenting har skjedd. Ikke prøv å gjøre ham føle seg skyldig. Du ønsker ikke ham til å be deg ut av medlidenhet.
 • Hvis du venter til siste minutt, han sannsynligvis ville ha funnet en kjæreste da. Så spør så snart som mulig.
 • Hvis du har en tid-sensitive spørsmål, kan det være lurt å prøve å spørre den andre steder på internett, ikke på en diskusjonsside til denne artikkelen. Det er mange spørsmål der ute som har forblitt ubesvart i årevis. Yahoo Answers har alltid folk rundt for å gi meninger og råd.
 • Aldri bare kommer rett ut og si at du ønsker å gå ut med ham. La ham føle seg komfortabel rundt deg og begge dine venner.
 • Hvis han har en kjæreste allerede, aldri gå opp til kjæresten sin og si at du liker ham. Det er hele hans valg, og det er opp til ham om han bestemmer seg for å bo hos sin nåværende kjæreste, eller hvis han bestemmer seg for å date deg i stedet.
 • Bare spør ham ut.

Advarsler

 • Hvis du virkelig liker ham, så vær deg selv, ikke prøv å gjøre noe du ikke!
 • Sørg for at du ser ham hver gang på en stund
 • Rett og slett bare være snill av en flørt, handle søt til ham og sørge for at han vet at du eksisterer!
 • Ikke flørt med vennene sine, spesielt hvis disse vennene dine er også!
 • Aldri spørre ham ut om din beste venn liker ham. Spør henne først, hvis du kan. Hvis hun sier nei, kanskje gå opp til ham sammen.
 • Noen ganger, hvis en gutt føles vanskelig eller virker ubehagelig, kan det være fordi han liker deg, men han vet bare ikke hva jeg skal gjøre. Ikke la dette kaste deg av.
 • Ikke bli venner med noen han hater!
 • Før du spør noen ut, være sikker på at han er den ene. Prøv å bli kjent med ham mer før du bestemmer deg for at du er forelsket. Lag en liste over negativer og positiver om ham, og deretter bestemme.
 • ALDRI la en fyr til å behandle deg dårlig, selv om han synes å være å prøve å imponere sine venner. Du kan ikke forandre ham, og du vil ikke være fornøyd med ham.
  • Ikke spør ham ut rundt hans venner. Han kan føle han har å si ja eller nei avhengig av gruppen. Plus, kan det fornærme deg hvis han sier nei. Gjør det personlig.
 • Hvis han har et rykte for å være en spiller, tar det i betraktning.
 • Ikke overbevise selv man liker noen mer enn du gjør.
 • Hvis han sier nei, bare smile og si "OK". Ikke gjør en stor avtale om. Husk det er en million andre gutter der ute.
 • Sørg for at han ikke er homofil.
 • Prøv å ikke være rundt hele time.he vil tro at du ikke stole på ham så han vil positivt dumpe deg.
 • Hvis du er i 6. klasse, og ønsker deg en kjæreste ta det med ro. Mest sjette klassinger er egentlig ikke "dating". Så hvis du leter etter et forhold på 6. trinn, er det ikke som "Jeg ser deg på filmer", fordi foreldrene ikke liker gutter på huset deres. Bli kjent med ham mer, starte på nytt. Når du vet du virkelig han liker så gå for det, men ikke sette ham under press, og ikke være for flørtende med ham.
 • Ikke vær frekk mot ham i et forsøk på å skjule dine følelser for ham. Etter hvert vil din sanne følelser show og på grunn av din tidligere oppførsel, det er en 95% sjanse for at du vil bli avvist (Med mindre han liker deg tilbake).
 • Ikke flørte med ham mens hans venner er rundt. Som vil gjøre ham og hans venner føles rart, muligens flau, og det bare gir hans venner noe mer å erte ham (og deg) om!
 • Hvis han sier nei, som han kan, ikke opptre hjerte knust og ødelagt. Prøve å holde oppførsel normal. Fungerende melodramatisk vil gjøre ham ønsker å unngå deg.
 • Ikke la dine venner overbevise deg om at du liker noen. Spør dem ut fordi du vil.
 • Hvis han sier nei handle litt skuffet over å vise dine følelser for ham, men ikke gjør ham føle seg dårlig for deg. Ikke lat som om du ikke bryr enten så vil det se ut som du ikke liker ham hele tatt eller var det bare en tapt veddemål.
 • Også før du ber noen ut, ta litt tid til å bedre forstå din egen motivasjon for å ha en kjæreste eller gå ut. Hvor stor en faktor er hver av de følgende for deg: ønsker vennskap / kameratskap og noen å henge med, som ønsker å ha noen andre interessert i velvære og lytte til dine bekymringer og gleder, ønsker hengivenhet (klemmer, berøring og nonphysical hengivenhet, romantikk, osv.), som ønsker å bli akseptert og kult og ikke sett på som en einstøing med skolekamerater.. hvilke av disse er dine viktigste motivasjonsfaktorer? Jo bedre du forstår dine egne behov og motiver, jo bedre beslutninger og valg vil være om man skal be en gutt ut, og i så fall til hvem som spør, og hvordan du gjør det. Tar tid å introspect og forstå deg selv bedre er en livslang prosess viktig for voksne så vel som for ungdomsskole elever.
 • «Ikke spør ham ut mer enn én gang. Spør ham ut en gang, hvis han avviser, prøver å redigere selv litt. Ikke endre slik at ikke den samme personen lenger.
 • Får ikke til obbsessed over ham! Gutter ikke liker det hvis en jente ikke vil la ham få alene tid med sine venner!
 • Avslag kan skje hvis du ikke håndtere situasjonen riktig, eller hvis du tar det for fort.
 • Snakk aldri om en hot fyr rundt ham, men har ikke noe imot om han nevner en stjerne. Gutter er vanskelig å forstå.
 • Sørg for at han ikke har en kjæreste!
 • Ikke over gjør det. Være enkel og casual.