Wkano

Hvordan stoppe smak knuse

Det er tøft nok å prøve å forholde seg til kjærlighet når du er ung, men hva hvis du ønsker å slutte å like den personen du har vært besatt over? Det er tøft å trekke bort fra den følelsen du har, men alt er ikke tapt. Hvis du føler deg hjelpeløs, her er noen prøvde og sanne metoder for å komme over din knuse.

Trinn

Hvordan stoppe smak knuse. Stopp kontakt med knuse din.
Hvordan stoppe smak knuse. Stopp kontakt med knuse din.
 1. 1
  Stopp kontakt med knuse din. De sier fravær gjør at hjertet vokser Fonder. Det de ikke nevner er at for mye fravær gjør at hjertet vokser kaldt. Det er rart, men sant: Hvis du klarer å stoppe all kontakt med den tidligere spesielle personen, ganske snart vil justere. Tankene dine vil bli vant til sitt nye normal, og forhåpentligvis vil han eller hun ikke vil være en del av det.
  • Unngå å slette / unfollowing dem på Facebook, Twitter, etc. fordi du gjør dine følelser litt for opplagt. Hva du kan gjøre er å melde deg til dem på Facebook, slik at du fortsatt er venner, men ikke får noen av sine oppdateringer. Nå trenger du ikke å lytte til sine kjedelige historier om unyttig familiegjenforeninger som faktisk fikk deg sjøsyk (men du ville ikke innrømme var kvalmende).
  • Dessverre, på Twitter, kan du ikke slutte å følge noen uten egentlig å slutte å følge noen. Ikke ennå, i hvert fall. Så stødig selv litt fra grusomhet i verden, og bare venne seg til tanken på å sjekke Twitter mindre og mindre. Hvis du er helt avhengige av, og kan ikke forestille meg å forlate over lengre tid, så du kan sikkert slette den personen. Hvis de spør deg hvorfor du slettet dem, bare mumler du gjør.
  • Henge med din mann / kjærester mer. Problemet for så mange mennesker som prøver å komme over knuse deres er at de ender opp med å henge ut med dem! Den enkle løsningen på dette problemet er... ikke henge ut din forelsket, eller med folk som henger ut med knuse din. Dette kan være tøffere i praksis, men. Hvis du er tvunget inn i en situasjon hvor
 2. 2
  mennesker. Møte noen interessant, som vi vil se, er en fin måte å drepe dine følelser for knuse din.
  • Ikke vær i de samme stedene han / hun har en tendens til å være. Dette høres innlysende, men mange mennesker kan ikke få seg til å huske det. Hvis du liker en fyr, og han er alltid på skate park, for pokker ikke gå til skate park. Du vil bli sugd inn til sin fryktelig aura, og alle dine hardt arbeid vil være bortkastet. Hvis du liker en jente og hun alltid går på kino, noen ganger med andre gutter, vel, Timmi Gresshoppe, ikke gå på kino. Det kan vise seg katastrofalt. Komme over knuse din er lettere hvis du ikke trenger å se ham / henne gjør rare og skumle ting. Fortell deg selv at: "S / han gjør rare og skumle ting." Det vil hjelpe.
 3. 3
  Drepe dine minner om ham eller henne. Vel, det høres litt harde, så la oss omformulere spørsmålet: Press minner om ham eller henne til et sted du ikke vil besøke. Ditt sinn er en veldig mektig ting, og det kan gjøre deg hjelpeløs hvis du lar den. Komme over knuse din betyr å lure hjernen din, i hvert fall for øyeblikket, at prins sjarmerende eller jomfru i nød er ikke en del av din fortid eller fremtid, og er ikke engang alle som stor.
  • Når du begynner å huske en god tid du hadde med knuse din, overbevise deg selv om det ikke var så stor ved å huske en mye bedre tid du opplevd med noen andre. Hvis du aldri delt en virkelig flott øyeblikk med knuse din, så fortell deg selv akkurat det: "Jeg har aldri delt en virkelig flott øyeblikk med denne personen, så hvordan vet jeg at de er så stor som jeg tror de er De er nok? ikke så stor. Min hund er sannsynligvis smartere enn de er. "
  • Prøv å tenke på og fokusere på hans / hennes feil. Gjør hva du må slutte å se på dem gjennom rose-farget glass. Skriv en liste over alt som de noensinne har gjort for å irritere deg. Gjøre det så lenge du kan mens du utvide på hver feil. Spare ingen detaljer! Ikke bekymre deg for å skade dem. Husk hvor selvopptatte de er, eller hvordan deres foreldre kuttet foreldrene dine ut på motorveien, eller hvordan de sikle når de svarer på et spørsmål i klassen. Det kan ikke være helt saklig, men når du får over en klem, er det viktig å gjøre hva du kan for å få dem av at pidestallen.
  • Krysse ut eller slette hans / hennes navn hvor du kan ha skrevet det (f.eks din lærebok, telefonen, veggen på soverommet, etc.) Hvis du har hans / hennes navn skriblet over alt, det kommer til å være vanskelig å prøve å glemme dem. Hvis du liker en fyr, og hans navn er "Ben," satt "venuto!" rett ved siden av den, slik at det staver "Benvenuto!" og det gjør deg lykkelig i stedet for trist hver gang du ser den. Egentlig ikke gjør det. Bare krysse hans navn.
  • Husker en gang han / hun gjorde deg sint eller opprørt. Når du har glade tanker din din snart å være tidligere forelsket, tenk på den tiden i stedet. Kanskje hun sølt veldig, veldig varm kaffe på deg ved et uhell og ikke engang slutte å gi deg en serviett. Kanskje han sølt veldig, veldig kald is kaffe på deg med vilje og du overbevist deg selv at det var en ulykke. Husk disse tider når hukommelsen driver i eventyr-land. Det vil hjelpe deg å takle.
 4. 4
  Fokuser på dine andre interesser. Vurdere andre gutter / jenter, og ja, det er andre der ute. Gjør det du elsker og liker å gjøre. Glemme din forelsket handler om å ikke gi deg selv tid til å fiksere på ham eller henne.
  • Begynn å legge merke til andre mennesker. Hvis du er på skolen og din forelskelsen er den søteste fyren eller hotteste jenta, så se etter andre søte / varme mennesker som du kan være inn. Din skole kan virkelig ikke bare ha en søt / hot person, så vær raus med følelsene dine. Hvis du må, bare for moro skyld å komme over knuse din, ta en dukkert i klasse under deg, og det klasse over. Det er ikke uhørt for yngre jenter å date eldre gutter, og for eldre gutta å date yngre jenter.
  • Slå seg løs med noen andre. Du vet at du kan gjøre så mye bedre enn ham / henne. Eller kanskje han / hun er så langt ute av din liga at det er sprøtt å forestille dere to får sammen, og det er problemet (du setter ditt syn for høy). Uansett hva det er, kan du gå ut med en annen person, selv om det bare er for en kort tid. Gå ut på en date, bli kjent med den personen. Hvem vet? Du kan selv falle for dem, og oppdage at den andre personen er ingenting i forhold til din nye kjærlighet. Den viktigste delen er å sette deg der ute, og gi deg selv en ny sjanse med noen andre, i stedet for å stenge deg selv inne og tenke på den personen du ønsker ikke å tenke på.
  • Gjøre de tingene du elsker. Husk at når du pleide å elske å gjøre gymnastikk, eller fotball, eller tuller med vannballonger? Vel, nå som du har så mye ledig tid på hendene, kan du igjen! Distrahere deg selv med ting du liker å gjøre, og ganske snart vil du huske at verden er et stort, vakkert sted hvor nesten alt er mulig. Verden belønner folk som opptrer, ikke de som reagerer. Så få der ute på disse balanse bjelker, knuse det midterste linebacker når han prøver å takle deg, eller kaste de glatte vannballonger på din nestes far og gjemme seg bak buskene. Hvis du gjør deg glad, og det er ansvarlig, gjør det.
 5. 5
  Føl deg trygg og lære. Etter at du innrømme for deg selv at hun / han var ikke slutten av verden - det vil være flere vakre menneskene i livet ditt - du kan begynne å virkelig øke din selvtillit og få optimistisk om deg selv.
  • Gjøre noe som vil gjøre at du føler virkelig trygg. Kanskje du går shopping med kjæresten din og ta deg en helt ny garderobe, eller få den frisyren som vil gjøre deg se smashing. Kanskje du inviterer din nabo for en pickup spill av basketball og knuse ham fordi det gjør at du føler deg bra. Uansett hva det er, sørg for at du er trygg når du gjør det. Tillit hjelper mye i å få deg tilbake til ditt normale selv igjen.
  • Gå til treningsstudio for å trene. Komme i form er en fin måte å være sunn og føle deg bedre om sjansene dine med andre mennesker. Så hoppe på at tredemølle eller løfte de vekter og presse kroppen til å bli bedre og bedre. Komme montør føles veldig bra, og det sikkert hjelper deg å tiltrekke flere folk på din måte.
  • Lær av dine feil. Mesteparten av tiden, ønsker vi å glemme vår knuser fordi vi innså at vi har gjort en feil - de er idioter, har de ikke behandler andre mennesker vel, de gjør ikke den tiden, de er ikke som vi trodde de var. Uansett hva det er, tenk på hvilke feil du gjorde da du knust så hardt i første omgang (eller kanskje etterpå) og arbeide for å korrigere dem. Ingen av oss er perfekte. Vi gjør alle feil. Det er evnen til å lære av våre feil som skiller de som lykkes i kjærlighet og de som ikke er det.

Tips

 • Ikke vær flate ut uhøflig til dem, det er ikke en fin ting å gjøre for alle, og de kan spre ideen om at du ikke er en hyggelig person.
 • Husk, det er OK å gråte hvis du er opprørt. Du vil etter hvert komme over det.
 • Husk det er ikke deres skyld at du liker dem.