Wkano

Hvordan ta en dusj i gym klassen

Noen mennesker føler ubehag å ta en dusj i gym klassen. Men slapp av... det er lett å komfortabelt ta en dusj i gym klassen. Her er noen retningslinjer for å ta en under enhver omstendighet...

Trinn

Hvordan ta en dusj i gym klassen. Ta med toalettsaker, håndkle, og sko-slitasje.
Hvordan ta en dusj i gym klassen. Ta med toalettsaker, håndkle, og sko-slitasje.

Grei naken metode

 1. 1
  Bare få i dusjen. Dusjing etter gym klassen er den enkleste og sunn tilnærming, og vil holde deg ut av trøbbel med gymlærer. Andre metoder, mens nyttig, kan ta verdifull tid når du kan være i en tid knase før neste klasse.
 2. 2
  Ta med toalettsaker, håndkle, og sko-slitasje. Selvsagt trenger du ting å rengjøre selv i dusjen, beskytte deg mot foten sopp som fotsopp, kosmetikk, deodorant, og et håndkle.
 3. 3
  Ha litt selvtillit! Hvis folk har et problem med deg dusjing i naken, er det deres problem, ikke ditt. I virkeligheten er de fleste av oss er ikke modeller, og det er greit. Å kunne være naken foran andre kan gjøre underverker for selvtilliten din, unngå det for enhver pris kan gi deg en hang-up du ikke trenger.
 4. 4
  Fjerne stinkende treningsklær eller badedrakt og lagre hvor de ikke vil stinke opp rene klær eller gjøre dem fuktig.
 5. 5
  Ta på dusjing sko, for eksempel flip-flops, for å hindre foten infeksjoner.
 6. 6
  Ta inn håndkleet, vikle den rundt overkroppen (kvinner) eller midje (hanner,) eller ikke. Fortsett til dusj-området.
 7. 7
  Fjern håndkle hvis du valgte å sette den på. Andre måter bortkastet tid og bare gjøre ting vanskelig når du sannsynligvis racing til neste klasse snart..
 8. 8
  Vask alle av kroppen din, slik at det er rent.
 9. 9
  Avslutt våt dusj området.
 10. 10
  Tørke deg selv med rent, tørt håndkle. Vikle håndkle rundt kroppen din igjen, om ønskelig, når du går tilbake til skapet ditt eller Cubby.
 11. 11
  Sette på klærne du hadde før gymtimen.
 12. 12
  Låse skapet ditt. Tyveri er et problem på mange skoler. Pass på å sikre dine klær, sko og lignende.
 13. 13
  Stelle deg selv. Husk deodorant. Børst håret. Kvinner kan ønske å søke på nytt kosmetikk.

Med dusjforheng

 1. 1
  Hvis skolen din har individuelle boder, men ingen dører, ta med egen dusjforheng og gardin ringer. De er tilgjengelige på dollaren butikken.
 2. 2
  Pakk gymtøy på forhånd. Sørg for å inkludere et håndkle og toalettsaker.
 3. 3
  Når du dusjer, sette opp teppet, noe som gjør at den går fra vegg til vegg.
 4. 4
  Dusj så fort du kan. Husk, det er andre barn som trenger å dusje også. Dette vil også kutte ned på de ubehagelige følelsene, spesielt siden du tok så mye tid på å sette opp og ta ned din spesielle dusjforheng.

Med badedrakt

 1. 1
  Pakk gymtøy natten før. Inkludere et håndkle, toalettsaker, badedrakt, og en stor plastpose.
 2. 2
  Før du dusjer, gå inn på badet og skifter til badetøy.
 3. 3
  Komme inn i dusjer med badedrakt på og vaske deg selv som du normalt ville. Du vil få fin og ren uten å være naken, med unntak av området dekket av badedrakten. Men vil du re-gjøre det i din egen dusj etter skolen. Men vær sikker på at du gjør det, ellers er det en sjanse for at du kan kontrakten hudinfeksjoner som "jock kløe".
 4. 4
  Når du kommer ut, ta med badetøy og tørke selv av, helst i en dusjhjørner eller private skiftende området.
 5. 5
  Plasser badedrakt i håndkle, og legge bunten i plastpose. Det bidrar til å holde gym bag fra å bli søkkvåt.
 6. 6
  Når du kommer hjem, henge opp eller hvitvaske håndkle og badedrakt. Våte elementer vil føre til en enorm stank flere dager senere hvis glemt i vesken!

Uten å være naken

 1. 1
  Får ikke helt avkledd - holde undertøy og undertrøye / BH på.
 2. 2
  Sprute vann på armhulene, halsen, og ethvert annet sted hvor du kan ha fått svett. Såpe er valgfritt. Tørk av med håndkle eller tørkepapir.
 3. 3
  Spray dekket områder av huden din med avlusningshelgene agenten som klær som du hadde på seg under dusjen forhindret disse områdene fra rengjøres og kan lide av "jock kløe" i løpet av kort tid.
 4. 4
  Sørg for å dusje skikkelig hjemme.

Dusjing naken

 1. 1
  Ta med toalettsaker, håndkle, og sko-slitasje. Selvsagt trenger du ting å rengjøre selv i dusjen, beskytte deg mot foten sopp som fotsopp, kosmetikk, deodorant, og et håndkle.
 2. 2
  Bare få i dusjen, allerede! Dusjing etter gym klassen er den enkleste og sunn tilnærming, og vil holde deg ut av trøbbel med gymlærer. Andre måter bortkastet tid og bare gjøre ting vanskelig når du sannsynligvis racing til neste klasse snart.
 3. 3
  Ha litt selvtillit! Hvis folk har et problem med deg dusjing i naken, det er deres problem, ikke ditt. I virkeligheten er de fleste av oss er ikke modeller, og det er OK. Å kunne være naken foran andre kan gjøre underverker for selvtilliten din, unngå det for enhver pris kan gi deg en hang-up du ikke trenger.

Tips

 • Forhindre utøvernes foten og andre sykdommer. Bruk rene sokker, sko, tresko eller flip-flops på føttene. Sko som flip flops, sandaler, og gummi tresko kan brukes i dusjen.
 • Forstå at å ta en naken dusj med andre av samme kjønn gjør deg ikke en homoseksuell.
 • Være respektfull og snill med andre dusjing jevnaldrende. Alle føler litt sårbar dusjing foran alle andre.
 • Du kan også bruke "Shower-In-A-håndkle" alternativer, som er tilgjengelig hos forhandlere, narkotika butikker, og jakt forsyne butikkene. De er i utgangspunktet svært store versjoner av hånd kluter. Du kan bruke disse i et privat rom, som et toalett stall. De er ganske dyre, og noen av dem heller tungt parfymert, imidlertid.
 • Endring i rene, tørre klær etter trening om du dusjer eller ikke. Unngå å ha oppbevaringsboks området lukter dårlig fra tilsølte klær. Bare husk at hvis du ikke dusj kroppen din er fortsatt stinkende, så klærne vil stinke ganske snart også.
 • Hvis du blir ertet, trakassert, mobbet andre i dusjen, eller utenfor, varsle læreren og / eller administratorer på skolen din. Du har juridiske rettigheter til å bli behandlet med respekt.
 • Unngå dousing selv med parfymer, body spray, eller parfyme i stedet for en dusj. Lukter som svette og parfyme er ikke noe bedre enn bare å lukte litt. Enda verre, kan det hende at svette forsterke lukten av de cologne eller parfyme til det punktet du tiltrekke deg oppmerksomhet på en dårlig måte og irritere andre.
 • Ikke bekymre deg for ikke rengjøring riktig, kan du alltid rense bedre hjemme!
 • Du vil føle deg bedre etter din første gang akkurat som alt det tar å bli vant til.

Advarsler

 • Ikke le, peke eller stirre på andre mennesker (noensinne!). Ikke gjør kommentarer, enten i garderoben eller ut. Det er høyst upassende og en faux pas.