Wkano

Hvordan ta vare på huden din som en fyr

Kvinner er ikke de eneste som bryr seg om hvordan de ser ut. Guys: god hud er et direkte resultat av tre ting: din diett, det genetiske lotteriet, og personlig hygiene. Du kan påvirke to av de tre!

Trinn

Hvordan ta vare på huden din som en fyr. Spise grønne blader, og ta vitaminer.
Hvordan ta vare på huden din som en fyr. Spise grønne blader, og ta vitaminer.
 1. 1
  Spise grønne blader, og ta vitaminer. Nok sagt her: vitamin C, B, A, D og K er alt som er nødvendig for å opprettholde sunn hud og hår.
 2. 2
  Vask ansiktet. Bruk en hypo-allergifremkallende, olje-fri ansikt vask. Men se på etikettene - alkohol tørker ut huden din, spørre produksjon av enda flere oljer!
 3. 3
  Utøve. Ingenting gir deg den samme type effekt som et dampbad som en lang varm dusj, eller trene og bygge opp en svette. Tips: trene, deretter dusj, betaler spesiell oppmerksomhet til å vaske ansiktet med et ansikt vask.
 4. 4
  Ikke gni huden din rå. Avstå fra poking, prodding, popping, eller altfor skrubbe ansiktet. Dette irriterer huden, forårsaker rødhet, smerte og kviser, og driver smuss og skitt videre inn i ansiktet ditt. Gni huden av kinnene eller i pannen er også utrolig smertefullt. Ikke prøv det.
 5. 5
  Bruk spot-behandlere. Fikk en ekkel kvise? Bruk en salicylic syre spot-treater. De er tilgjengelige i små rør i de fleste dagligvarebutikker. Gjelder bare for akne i omtale, ikke hele ansiktet.
 6. 6
  Vær trygg på deg selv. Selv om du har en dårlig hud dagen, ikke bekymre deg. Mens noen kan være mer overfladisk enn andre, er huden ikke det eneste en potensiell kompis ser på. Masse mennesker har datert menn med acne, kysset menn med acne, ikke bat et øye om akne deres. Hvis du gjør en innsats for å kontrollere det, det er bare kroppen din oppfører seg merkelig, og din personlighet outshines huden din, vil du bli bra.

Tips

 • Alltid moisturise. Det hjelper.
 • Gni halvparten kuttet tomater for en flekk fri hud.
 • Tar en multivitamin er bra idé!
 • Snakk med hudlege uansett. Han / hun kan alltid peke deg i riktig retning mer enn en online artikkel kan.
 • Hvis akne er langsiktig og arrdannelse, snakke med en hudlege. Det finnes måter å behandle alvorlig eller arrete akne.
 • Du trenger ikke å bruke mye på kremer, men bære en sol skjerm i dag. Det hindrer huden mot solskader, som fører til aldring. Du kan også se etter en som har fuktighetsgivende egenskaper.

Advarsler

 • Forskning allergier og produkt innhold. Ikke risikere en forsinket åpenbaring om at "jeg er allergisk mot dette?".