Wkano

Hvordan takle å miste en god venn

Det er alltid vanskelig å miste en venn. Ved å følge disse instruksjonene, men forhåpentligvis vil du finne litt veiledning for å hjelpe deg gjennom prosessen.

Trinn

Hvordan takle å miste en god venn. Sørg for ikke å lede ditt vennskap til dette punktet, kan du prøve å gjøre det klart mellom dere begge at hvis det er noe urovekkende du om dem ha en samtale som ender opp med en god løsning.
Hvordan takle å miste en god venn. Sørg for ikke å lede ditt vennskap til dette punktet, kan du prøve å gjøre det klart mellom dere begge at hvis det er noe urovekkende du om dem ha en samtale som ender opp med en god løsning.
 1. 1
  Sørg for ikke å lede ditt vennskap til dette punktet, kan du prøve å gjøre det klart mellom dere begge at hvis det er noe urovekkende du om dem ha en samtale som ender opp med en god løsning.
 2. 2
  Akseptere sannheten. Hvis han eller hun snakker om andre bak ryggen, er din venn snakker om deg, også. Det finnes ingen unntak for dette.
 3. 3
  Lag noen andre venner. Dette er vanskelig hvis du er sjenert, men det vil spare deg for mye forlegenhet senere som du trenger noen å sitte med på lunsj og i morgen.
 4. 4
  Distansere deg fra din "beste venn". Tydeligvis han eller hun allerede har gjort det samme til deg eller annet du ikke ville være her.
 5. 5
  Ikke la "breakup" forvandles til en kamp. Din venn vil mest sannsynlig være så sårende som mulig, og viser alle dine feil og noen som mest sannsynlig ikke eksisterer. Ikke begynn å krangle eller peke ut hans eller hennes feil. Ta alt på strak arm, og sier dette om du ikke vet hva du skal si: "Jeg beklager alt slått ut på denne måten, har du gjort det klart hvordan du føler deg, og jeg vil ikke ha plager deg lenger." Deretter la situasjonen.
 6. 6
  Lag en fredsavtale så snart du kan. Din venn vet en masse ting om deg som du ikke ønsker spredt rundt og vice versa. Ikke snu dette til en krig.
 7. 7
  Prøv å ikke tenke på fortiden med denne vennen. Tenke på fortiden vil bare gjøre at du føler deg mer ensom.

Tips

 • Ikke over analysere forholdet etter at den er over.
 • Hvis din tidligere venn prøver å snakke med deg igjen, lytte til hva han eller hun har å si. De kan være virkelig lei meg, men før du gir dem en ny sjanse sørge for at de kan virkelig være en god venn. Bare vær på vakt. Ikke falle i den samme fellen igjen.
 • Hvis du fremdeles føler klosset noen dager etter at du er venner mangler fra livet ditt, ikke bekymre deg, det er helt greit. Det er også greit å ha dem på baksiden av hodet, men bare ikke ta dem frem mye.
 • Hvis du venn ønsker du å forlate ham eller henne alene, så for all del, gjør det.
 • Alt folk sier er ment å utløse en følelsesmessig reaksjon være seg gode eller dårlige. Ikke ta ting på hjertet som er sagt under en "break-up", dette kan permanent arr deg. Bare slappe av og ta det hele på strak arm.
 • Vises så lykkelige som mulig når vennen din kan se deg.
 • Aldri gråte foran ham eller henne. Det gjør det bare vanskeligere for ham eller henne.

Advarsler

 • Hvis du utvikler suicidale tendenser, få hjelp, og dette vil ikke gjøre din ex-bestevenn beklager.