Wkano

Hvordan takle arrogante mennesker

Arrogante mennesker synes å tro at de vet alt, og de ​​kan virkelig gå deg på nervene. Dette er en tilnærming til å håndtere dem effektivt.

Trinn

Hvordan takle arrogante mennesker. Lytt til deres samtale.
Hvordan takle arrogante mennesker. Lytt til deres samtale.
 1. 1
  Skriv inn et møte med en arrogant person med sterk og trygg realisering at du er frisk og sterk. Det er ingenting de kan si eller gjøre som kan undergrave deg. Din følelse av selvtillit og egenverd vil forby deg fra å være utsatt for en arrogant person totale manglende evne til å forholde seg til andre og noen ganger skadelige eller grusom ting som kommer ut av deres munn.
 2. 2
  Vurdere situasjonen. Hvorfor føler du at en person er å være arrogant? Har de blitt nedlatende til deg eller har de aldri snakket til deg? Hvis det ikke har vært en hendelse som viste deg denne personen føler overlegen til deg, ikke anta at han eller hun er arrogant for fort. Du kan være feil ham eller henne.
 3. 3
  Lytt til deres samtale. Er det alltid om dem? De får sint eller irritert hvis sentrum for oppmerksomheten flyttes til noen andre?
 4. 4
  Vet at arrogante mennesker er egentlig ganske usikker. De søker å dominere og kontrollere fordi de er redde for å bli dominert og kontrollert.
 5. 5
  Prøv å ignorere arroganse av den personen du møter. I stedet sondere etter noe du kan nyte om møte din. Kanskje de har noe kunnskap å formidle. Kanskje de kan fortelle en interessant historie. Kanskje er det bare hyggelig å finne humor i sin arroganse.
 6. 6
  Finn humor i sin arroganse. Dette er en stor en. Ofte er arrogant er altfor selvopptatt sentrert å innse at andre gjør narr av dem. Lat som du ikke forstår enkle begreper, og se dem slå inn og prøve å bevise sin overlegenhet.
 7. 7
  Bruk møtet som en mulighet til å forbedre dine lytteferdigheter eller toleranse.
 8. 8
  Prøv å overse alt som de sier eller hvordan de oppfører seg, og de ​​vil trolig slutte å plage deg til slutt.
 9. 9
  Vær ærlig. Hvis dette ikke fungerer, og den arrogante personen fremdeles går deg på nervene, fortell dem at du synes de blir arrogant og virkelig fortelle dem hvordan du føler deg. Ikke rop eller banne eller fornærme dem mer enn nødvendig, fordi da vil du bare se det onde.
 10. 10
  Hvis mulig, ignorere arrogant person helt (ikke bare deres atferd).
  • Hvis du må erkjenne dem, generelt sett, i en gruppe innstillingen kan du komme unna med å ta opp gruppen som helhet heller enn å snakke til arrogant person spesifikt: For eksempel, i stedet for å si: "Hei der, Wendy," sier " Hei, alle sammen. " Også, ikke spør, "Hvor er du?" da dette kan fremkalle en uhøflig svar.
 11. 11
  Hvis du arbeider med en konsekvent frekk og arrogant person, når du ser de kommer, plutselig være utrolig opptatt. Plukk opp telefonen og later til å ha en samtale. Hvis de er spesielt ønsker din oppmerksomhet, holde dem venter så lenge du kan komme unna med det. Har en kolonne med tall hendig å bli lagt opp tre ganger. Når du endelig gjør erkjenne dem, gjør det på en distrahert, livlig, upersonlig måte mens starter enda en oppgave. For eksempel si noe sånt som: "Høyre, hva kan jeg gjøre for deg", som du plukker opp telefonrøret. Denne teknikken fungerer ofte svært vellykket fordi du er i praksis "sette arrogant person i deres sted." Dette er det motsatte av hva de ønsker.

Tips

 • Vanligvis vil arrogante folk ikke lytter til hva du har å si, så noen ganger må du bare smile og nikke, komfortabel i å være sikrere person.
 • Ikke vær redd for å nøye sette foten ned med den personen i forhold til handlinger som du ikke vil tolerere eller godkjenne. Være sløv om å ringe ut sine handlinger slik at de vet hva som er galt og hva som er rett.
 • Fortell dem hvordan du føler deg, når de alltid anta sin om dem!
 • Når noen bare kjører du gal med sin arroganse, kan du spørre dem, veldig høflig, May "jeg spørre hvordan du ble en slik ekspert på dette temaet? Visste du studere? Lærte du dette fra å ha en dårlig opplevelse? Er det noe du vet ingenting om at jeg kanskje kan hjelpe deg med? "
 • Høflig fortelle dem hva de gjør.

Advarsler

 • Prøv å ikke komme inn i noen form for debatt med dem, fordi de aldri vil høre din side av historien, og hvis de gjør det, vil de stadig fortelle deg at du tar feil. Ofte ganger, arrogante mennesker vil prøve å få deg til å føle deg usikker og på feil. Han / hun vil gjøre dette i et forsøk på å utøve kontroll over situasjonen. Hvis dette skjer med deg, ikke bli sint i det hele tatt, det er hva de ønsker fra deg. I stedet bevisst forstå deres nedsettende handlinger og se deres tiltenkte konklusjonen fra deres perspektiv. Handle klokt og i kontroll, men ikke eskalere situasjonen ved å svare på en sint eller fiendtlig måte.
 • Ignorerer en arrogant person kan være effektive i å få dem til å forlate deg alene, men erkjenner at arrogante mennesker har en måte å ta opp luften i et rom. Så selv om de ikke snakker med deg, kan du fortsatt finne dem irriterende å være rundt.