Wkano

Hvordan takle fiender

Fiender og fiender kan være irriterende og deres kommentarer og fornærmelser kan velte deg. Lær hvordan man skal håndtere det...

Trinn

Hvordan takle fiender. Hvis du ikke vet hvorfor de hater deg, spør dem rolig og pent.
Hvordan takle fiender. Hvis du ikke vet hvorfor de hater deg, spør dem rolig og pent.
 1. 1
  Hvis du ikke vet hvorfor de hater deg, spør dem rolig og pent. Men ikke nærmer deg hater, hvis du vet hva de er i stand til noe drastisk eller noe som kan la deg vondt. Eller det kan la deg i forlegenhet. Hvis de er slemme mot deg eller begynne å banne eller være voldelig, gå bort og ikke bry prøver å snakke med dem igjen før de begynner å være sivile. Noen mennesker kan bli gitt andre sjanser til å innse at du er egentlig ikke en dårlig person, og de har ingenting å hate deg for. Men noen mennesker bare ikke vil like deg i livet, så ikke kast bort tiden din fretting om hvorfor de ikke liker deg.
 2. 2
  Ignorer hva de sier. De er trolig bare fornærmende deg fordi de er sjalu. Uansett hva de sier, kan det ikke fornærme deg med mindre du lar den. Bare husk når de sier noe stygt til deg, de vil ha deg til å reagere. Så late som du ikke hørte det. Ikke erkjenne dem eller gi dem noen oppmerksomhet for det. Hvis de fortsetter å fornærme deg eller plager deg på noen måte, gå vekk fra dem. Ikke se på dem eller snakke med dem, bare gå bort. Etter et par ganger i det du gjør dette vil de sannsynligvis gå lei og slutte å plukke på deg.
 3. 3
  Omgi deg med venner og folk som liker deg for den du er. Disse menneskene vil føle deg mer trygg på deg selv, og du bør innse at det ikke spiller noen rolle hva haters si så lenge du har gode venner ved din side.
 4. 4
  Hvis de begynner å bli voldelig mot deg eller fortsette å fornærme deg eller oppskakende deg, og ignorerer dem hjelper ikke, fortell dem at deres atferd er opprørende deg og fortelle dem at de ikke har noen grunn til det. Hvis de fortsatt driver på, må du lære å slutte å bli opprørt av sine kommentarer og innse at det de sier er sannsynligvis en løgn.
 5. 5
  Hvis du vet hvorfor de hater deg, være modne og beklager hvis det var din feil. Bære nag mot mennesker og ikke unnskylde kan noen ganger virke som den fornuftige tingen å gjøre, men til slutt, hvis det er din feil, bare du kan fikse det. Beklager til dem på alvor, og hvis de ikke aksepterer det, er det ikke mye mer du kan gjøre enn å ignorere dem.
 6. 6
  Vis dem respekt som du viser til dine venner, når de trenger hjelp, hjelpe dem. Dette vil vise dem at du er vennlig og snill. Gi dem komplimenter og prøver ikke å høres sårende, ikke dømme dem hvis de sier dårlige ting tilbake. Og hvis disse ting ikke fungerer ut, bare fortell vennene dine, og de kan kjøle deg ned, og ta et dypt pust og prøv igjen. Aldri bli fornærmet, men hvis gjorde, prøv å ikke miste kontrollen. "Control" er viktig, når ting blir søl opp, kontrollere deg selv, eller lage unnskyldninger for å komme ut av situasjonen i stedet for å miste ditt sinn prøver å avgjøre ting.
 7. 7
  Hvis du følger den siste råd med mennesker som er angivelig fiendtlig, du er en tosk og kun bidra til dem å dra nytte av din godhet. Ikke gi fiender en unse av energien din. Ved å hjelpe noen, spesielt fiender, kan du være å gi noe til noen som ikke "fortjener" det. Det beste alternativet er å jorde ut sin energi (returnere den til Jorden / himmelen / Gud / etc) og glemme det. Ikke bekymre deg, de får akkurat det de fortjener den måten.

Advarsler

 • Aldri være redd for dem.
 • Aldri opptre som disse taperne.
 • De er bare fiender og bare gjøre det for å få oppmerksomhet.
 • Når du snakker til dem, tenk før du snakker.
 • Konfrontere dem.
 • Aldri prøve å skade dem når de blir mener.
 • Ikke tilbake snakke med dem.