Wkano

Hvordan takle lærere som hater din guts

Hvis du føler at det er en lærer som "hater deg", her er noen ting du kan gjøre for å snu situasjonen og oppfordrer læreren din til å like deg i stedet.

Trinn

Hvordan takle lærere som hater din guts. La læreren merke til deg i så mange gode måter som du kan muligens gjøre.
Hvordan takle lærere som hater din guts. La læreren merke til deg i så mange gode måter som du kan muligens gjøre.
 1. 1
  La læreren merke til deg i så mange gode måter som du kan muligens gjøre.
 2. 2
  Alltid være på tide. Lærere elsker det!
 3. 3
  Holde stille. Lærere har en hard tid med høy klasse.
 4. 4
  Hjelp læreren med hva han / hun trenger for eksempel frakte materialer til klassen hennes
 5. 5
  Har alle de du trenger med deg for hver klasse periode.
 6. 6
  Aldri glemmer. Lærere hater studenter som alltid gjør en unnskyldning og aldri bringe sin. Så sørg for at den er i vesken din når du er ferdig på natten før.
 7. 7
  Slå alltid i alle oppdrag på gang. Som sagt på trinn 6, lærere hater studenter som aldri bringer sine oppgaver eller lekser eller er sent å snu dem opp.
 8. 8
  Adressere læreren respekt som sir eller frue ("yes, sir.")
 9. 9
  Betaler nær oppmerksomhet til læreren, mens andre studenter som kan distrahere deg. For å vise din oppmerksomhet, deltar mye og alltid heve hånden når læreren har et spørsmål.
 10. 10
  Hvis alt annet mislykkes deretter sitte nær baksiden av klassen. Minst dette vil sette en viss avstand mellom dere begge.
 11. 11
  Spør læreren om en liste over hans / hennes favoritt bøker hun / han leste i din alder.
 12. 12
  Gjør dem et kort og bare la den på pulten sin. Fortell dem at du setter pris på at de er læreren din.
 13. 13
  De fleste "mener" lærere er ulykkelige mennesker. Noen ganger har det ingenting å gjøre med deg. De kan føle at ingen av studentene bryr seg om dem så prøv å være hyggelig.

Tips

 • Fortell foreldrene dine eller rektor hvis noen lærer noensinne treffer, kaller du navngir eller kaster ting. Det er ikke akseptabel oppførsel. Hvis ingen gjør noe, ringe skolestyret i ditt område. De har ikke lov til å misbruke eller ta deg!
 • Gjøre jobben, levere oppgaver på tid, og ikke gi læreren noen sjanse til å finne en feil i deg.
 • En god bok om dette er "The onsdag Wars" av Gary D. Schmidt. Det handler om en gutt som heter Holling Hoodhood som må forholde seg til en lærer som hater ham på grunn av hans religion. Han må overleve hele året med ham. Det er morsomt, velskrevet, og lærer noen gode leksjoner.
 • Opptre som om du nyter klassen.
 • Ikke vær på nettsteder som du ikke er ment til hvis du er i en datamaskin klasse.
 • Ikke spill bærbare spill i klassen - det er et lite irritasjonsmoment for de fleste lærere.
 • Alltid være i uniform (hvis du er ment å være).
 • Til slutt, bare husk at du ikke vil ha denne læreren alltid. Hvis du har gjort ditt beste for å gjøre dem som deg og det ikke fungerer, bite tennene og prøver å overleve før kurset er ferdig. Når du er ferdig med kurset, bør du snakke med rektor for å sørge for at du ikke vil ha denne læreren igjen.
 • Ikke lat som om du vet bedre enn dem.
 • Prøv for en kursendring.
 • Prøv å være påståelig i klassen
 • Vise takknemlighet. Slippe noen komplimenter som "Jeg liker dine pedagogiske teknikker, de er så nyttig å forstå!" Uansett hvor humørsyk læreren din er, vil han / hun fortsatt setter pris på din omtanke.
 • Husk at lærerens synspunkter vanligvis har ingenting å gjøre med deg som person.
 • Gjøre eller gjøre noe hyggelig for læreren din

Advarsler

 • Gjør aldri noe galt i den klassen eller læreren din vil huske det og være mindre tilbøyelig til å like deg for resten av året. Selv om du kanskje tror at det kan være bare for et år, må du huske at læreren snakker om hans / hennes elever til andre lærere, slik som de du kan få neste år. Dette vil føre til en annen lærer å hate deg selv om de kanskje ikke har sett deg før.
 • Hvis problemet blir for ut av hånden, og han / hun blir helt betyr for deg og bryte lærer kode, snakke med rektor og foreldre om det.