Wkano

Hvordan tiltrekke asiatiske kvinner

Hvordan tiltrekke du en asiatisk kvinne hvis du er en asiatisk eller ikke? Stol på meg, det er alt det samme. Hvis du bruker de strategier og tips jeg vil gi deg nedenfor, blir det kake. Ta det fra en fyr som kan få asiatiske kvinner bare sånn.

Trinn

Hvordan tiltrekke asiatiske kvinner. Hold deg ydmyk i begynnelsen.
Hvordan tiltrekke asiatiske kvinner. Hold deg ydmyk i begynnelsen.
 1. 1
  Hold deg ydmyk i begynnelsen. Du kan være en cocky fyr, eller pokker hvis du ikke er asiatisk og du er naturligvis sånn, hei det er greit. Kvinner elsker alfa menn generelt. Imidlertid kan det være lurt å lære å kalibrere og tone ned den selvsikre i begynnelsen.
 2. 2
  Alltid være opptatt og har kule aktiviteter døgnet rundt. Asiatiske kvinner elsker en travel mann. Det viser at han er flittig og hardtarbeidende. Igjen, dette er noe som faller inn i arketypen av det hun er oppvokst i. Hennes far var en flittig mann, og når hun ser at du alltid er på farten, vil hun synes det er spennende.
 3. 3
  Befriend hennes beta-mann fyr venner. De fleste asiatiske kvinner har asiatiske fyr venner. Noen vil kanskje spille tøff, men egentlig 80% av dem er virkelig ikke. Bli venn med dem, vise dem at du kan være en bro også. Ta deg tid til å vise henne at du kan være en god kamerat til hennes venner og / eller familiemedlemmer.
 4. 4
  Ikke vær pushy eller aggressive. Her er tingen. Med kvinner fra andre raser, de faktisk liker gutter som er vedvarende. Asiatiske kvinner er som katter. Du må bygge intriger og gjøre dem komme til deg. Ikke vær pushy, ikke ringe hele tiden, og ikke være ømfintlig følelse i begynnelsen. Vær trygg og avslappet når du er rundt dem.
 5. 5
  Vær på vakt mot offentlig visning av følelser. Som et tillegg til den nærtagende føler ting, trenger du ikke ønsker å anta at hun vil være helt greit med PDA. Når du flørte med henne kanskje en rask dytt eller 0,8 sekund klem er greit, men det er alt du ønsker å gjøre. Igjen, få henne berøre deg ved å være chill, slappe av, og moro.

Tips

 • Work Out - Kan ikke understreke dette nok. De fleste av konkurrentene er tynn og hengslete, og må gjøre noen push ups. Komme forbi at ved å foreta noen daglige kroppsvekt økter som push-ups, dips, knebøy og pull ups.
 • SMILE - dette synes enkle, men asiatiske kvinner er vant til folk smiler døgnet rundt. Det er grunnlaget for den vennlige asiatisk kultur. Så sørg for at du smiler nå og da når du er rundt asiatiske kvinner.
 • Utseende-messig, vil du ha en skarp kant til ditt utseende, men ikke over-imponerende. Hvis du har en tatovering, ikke sette opp en total ermet og bare ha en på en bestemt del av kroppen din og kanskje noen inne. Du ønsker fortsatt å ha et utseende som fortsatt noe ligner det som er attraktivt for henne, så få noen gode jeans, lære å kle casual-chic, og ikke gå alle ut sprø som iført piggete lær mansjetter eller en rød mohawk.

Advarsler

 • Foreldrekontroll Units - du ikke ønsker å gå på hodet med dette med mindre du har en upåklagelig track record for å gjøre foreldre elsker deg.