Wkano

Hvordan trash talk

Har du noen gang ønsket å skremme motstanderen med latterlige ord som kan eller ikke kan være sant? Noen gang ønsket å snakke om din venns mor mens du spiller en omgang Halo? I så fall er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan trash talk. Identifisere situasjonen.
Hvordan trash talk. Identifisere situasjonen.
 1. 1
  Identifisere situasjonen. Hvis du bare fleiper rundt med vennene dine på fotballbanen, er meningsløse morsomheter om hverandres mødre vanligvis den mest effektive veien å gå. På den motsatte enden, hvis du er for tiden engasjert i en slåsskamp og ærlig ønsker å mentalt knuse motstanderen din, og deretter bruke mange vulgarities og komponere en gjennomsnittlig titt på ansiktet ditt.
 2. 2
  Fortsett å snakke om uendelig ferdighet i hvilken aktivitet du er for tiden engasjert i. Selv om disse påstandene er ikke sanne, bruk dem! False trash talk er like effektiv som ekte trash talk (men noen ganger må du sikkerhetskopiere det).
 3. 3
  Gjenta trinnene som nødvendig. Hvis du føler at din trash talking er ineffektiv, er det sannsynligvis en god ide å stoppe. Mange mennesker har bygget en immunitet til papirkurven snakke og derfor er det ikke påvirker dem i det hele tatt. Hvis du kjører over denne type person, er din beste samtalen å bare lukke munnen og eie dem på hva du gjør. Hvis dette skjer er det mye lettere å kaste snakke vedkommende neste gang du utfordre dem på denne hendelsen.
 4. 4
  I tilfelle at du taper, fjerne deg fra situasjonen så snart som mulig. Hvis mange folk hører du snakker søppel og deretter ser du taper, vil ingen respekterer deg. Også, kan motstanderen din gjøre narr av deg. Hvis du føler at du mister, stoppe søppel snakke. Fortsetter vil bare gjøre fall enda verre.
 5. 5
  Utfordre motstanderen til en annen kamp, ​​om du vinner eller ikke. Du må være villig til å sette pengene dine der munnen er, noe som er et uttrykk som betyr å gjøre det du sier du skal til å gjøre, selv når du snakker søppel.

Tips

 • Bruker store ord, som har en god mening bak dem, også fungere. Motstanderen din vil ikke vite hva ordene betyr, derfor blir de tale mindre.
 • Snakke om ting motstanderen ikke kan kontrollere er en god strategi.
 • Være ekstremt høyt. Dette utløser en smerte reseptor i hjernen og dermed kan du faktisk tvinge motstanderen til å føle smerte bare ved å rope på dem.
 • Bare dyppe ut på en utfordring hvis du vet du ikke kan vinne.

Advarsler

 • Vær forsiktig, om du ikke ønsker noen til å gå postnummer på deg bare for å snakke litt søppel. Kjenn din motstanders grenser.

Ting du trenger

 • For å være vellykket på søppel snakker sørge for at du faktisk er god på hva du snakker om.