Wkano

Hvordan unngå å bli et tredje hjul


Din beste venn er hodestups hæler for sin nye fangst, og du kunne ikke vært lykkeligere om det. Du fortsatt ønsker å tilbringe tid med vennen din, men du ønsker ikke å komme i veien for forholdet. Hvordan unngår du å bli en tredje hjulet?

Trinn

Hvordan unngå å bli et tredje hjul. Gi din venn noen plass.
Hvordan unngå å bli et tredje hjul. Gi din venn noen plass.
 1. 1
  Gi din venn noen plass. Selv om det kan skade, bør du vurdere situasjonen og innse at din venn trenger litt alene tid med hans eller hennes nye squeeze, spesielt i begynnelsen. Trå lett som din venn finner ut dynamikken i det nye forholdet, men ikke bekymre deg for at du aldri vil se din venn igjen.
  • Kutt ned på din vanlige tekstmeldinger og telefonsamtaler. Din venn kan ikke være i stand til å kommunisere med deg så ofte for å gjøre plass til hans eller hennes nye kjærlighet. Ikke bli fornærmet - dette er bare naturlig.
  • La din venn få mer ut av samtalene. Selv om du kan fortsatt komme ut med et par invitasjoner, la vennen din gjøre mer av det innbydende som hennes forhold utvikler seg.
  • Husk at din venn fremdeles trenger deg. Hvis din venn og hennes nye kjæreste ber deg om å henge ut, bør du bli med dem når det føles riktig, og gjengjelde deres invitasjoner. Et forhold er en toveis gate og din venn vil likevel forvente å høre fra deg.
 2. 2
  Armen ut. Selv om du fortsatt kan henge ut med din venn og hans eller hennes pluss-en, er det flott å ha mer henge ut alternativer slik at du ikke trenger å sitte hjemme på en lørdag kveld mens vennen din er borte på en romantisk helg. Selv om du vil savne din venn, kan du holde opptatt av å forfølge nye aktiviteter eller å få nye venner.
  • Bruk dette som en mulighet til å satse på en ny interesse eller en hobby. Du kan delta i en bowling league eller en bokklubb, og vil ha det gøy å lære noe nytt.
  • Gjør noe din venn vil aldri gjøre med deg. Er din venn livredd for høyder, mens du alltid har ønsket å gå fjellklatring? Er hun vegetarianer, mens du har lyst til å sjekke ut den nye sjømat sted nedover gaten? Dette kan være din sjanse til å utforske en ny interesse.
  • Turn gamle bekjente inn nye vennskap. Har du vært vennlig med jenta i engelsk klassen, men har aldri brukt tid med henne utenfor klasserommet, eller har du nylig støte på noen du kjente i videregående skole som nettopp flyttet til nabolaget ditt? Nå har du en åpning for å tilbringe tid med nye mennesker som kan slå inn nære venner.
  • Alene tid er alltid verdifullt. Hvis du prøver å armen ut, men fortsatt finne deg selv med mye mer fritid nå at din beste venn er MIA, bruke dette som en mulighet for noen gode gamle "meg tid." Du kan lese den lange bok du aldri hatt en sjanse til å fullføre, Unn deg selv en hjemme-pedikyr og manikyr, eller utforske den nye TV-show som din beste venn nektet å se på. Ikke vær lei deg om å være alene - ser det som tid til å vokse som person og forfølge dine interesser.
 3. 3
  Gjør én-mot-én gang for å se din venn. Det er viktig å holde opp solo vennskap med din venn, selv om det nye paret i spørsmålet er festet på hoften. Det vil være lettere å holde dynamikken i vennskap sterk, og å være deg selv, hvis du har tid til å se din venn uten hennes kjæreste.
  • Sett av tid til aktiviteter som du og din venn elsker å gjøre, som kanskje ikke appellerer til den nye signifikante andre, som å se din favoritt klassiske filmen sammen. Dette er et bedre alternativ enn å trenge inn din venns dating tid.
  • Plugg et ukentlig møte i tidsplanene. Det kan være nyttig å sette opp en ny rutine nå at din venn tilbringer så mye tid sammen med hans eller hennes betydelige andre. Du kan planlegge en ukentlig middag eller drinker date, eller en tid til å gjøre en sport eller aktivitet dere begge liker - og hvis din venns uke er litt for opptatt noen ganger, sørg for å i det minste plan for en søndag telefon dato, selv om du 're bare fanger opp.
 4. 4
  Ikke gjør ting vanskelig. Du kan føle litt rart om å være det tredje hjulet, men trekke oppmerksomhet til dette faktum vil bare gjøre ting verre. Hvis din venn og hennes kjæreste blir stadig minnet på at du ikke er en del av et par, så din venn vil være å kalle det en tidlig kveld.
  • Når du henger ut med det nye paret, bør du unngå å nevne at du er "det tredje hjulet" eller "den eneste" - dette vil gjøre dem føle ubehag.
  • Hvis du er singel, kan du sikkert lage vitser om det, men hvis du gjentatte ganger lage kommentarer som "jeg vet at jeg vil aldri finne en kjærlighet som din," det nye paret kan føle seg skyldig og vil være mindre tilbøyelig til å henge ut med deg. Hvis du er for opptatt handle synd på deg selv til å nyte deres selskap, så de kan realisere de er bedre som en duo.
  • Husk at du bør fortsatt være påståelig om det nye paret er konstituert ut av linjen. Hvis de har en hot-and-tung make-out session rett foran deg, så bør du si noe, men ellers er det bedre å bare rulle med slag.
 5. 5
  Henge med den nye par under de rette omstendighetene. Hvis du ønsker å ha det gøy med det nye paret, bør du velge deg-vennlige aktiviteter slik at du ikke føler seg utelatt. Det er en tid og et sted for alt - selv for å være den tredje hjulet.
  • Noe som skriker "romantikk" bør unngås - dette kan være alt fra å ta en spasertur gjennom rosehager eller å ha en levende lys måltid på den nye franske restauranten nedover gaten med det nye paret. Selv om vennen din insisterer på at det vil være fint, bruke skjønn når du godtar visse utflukter.
  • Aktiviteter som kan nytes i en stor gruppe er det tryggeste. Bli din venn og hennes nye kjæreste for å spille beach volleyball med en gruppe venner eller skrive inn ditt team på seks inn i en lokal pub quiz kan være den mest morsomt fordi hver person vil ha noe å bidra med.
  • Henge ut bare hvis din venn virkelig ønsker at du skal være der. Les din venns tone for å se om hun invitere deg ut av plikt eller om hun virkelig ønsker å se deg. Hvis hun invitert deg til å henge med henne og hennes nye kjæreste av medlidenhet, så ingen av dere vil ha en god tid.
 6. 6
  Bruk din venns nye signifikante andre til din fordel. Selv om det nye forholdet kan være en nedtur for deg i starten, ser det som en mulighet til å forbedre din egen romantiske liv. Enten du leter etter en ny kjæreste, kan vennen din nye kjærlighet interesse å finne en spesiell noen av dine egne.
  • Hvis du er på jakt etter en ny kjæreste, så kanskje din beste venns nye dame kan introdusere deg til noen av hennes single venner, eller spille wing kvinne når du går ut.
  • Eller hvis du respekterer din beste venns nye kjæreste, og er på jakt etter en fyr på din egen, kan du spørre sin mening om hva gutta egentlig tenker.
  • Din venns nye forhold kan være en mulighet til å be din siste forelsket å gå ut på et lavt trykk double date. Hvis du er sjenert om å be, kan du bruke par som unnskyldning. Du kan si din venner har en middag for fire eller en ekstra film billett, og se om forelskelsen ønsker å kode sammen.
 7. 7
  Tenk på det som et vennskap test. Husk at hvis din beste venn er egentlig beste venn, hun vil alltid være der for deg på slutten av dagen. Ingen sammenheng bør komme i veien for din utrolige obligasjon.
  • Vær tålmodig - men ikke alltid. Selv om det er greit for din venn å gå inn obsessive-love-modus for en liten stund, hvis antatt beste venn har forlatt deg høyt og tørt etter sin første date, så kanskje hun ikke var din beste venn etter alt.
  • Hvis vennen din forsvinner hver gang han eller hun har en ny kjæreste, så kan dette være et rødt flagg at du bare er en plassholder i hans eller hennes liv.

Tips

 • Ikke overthink det. Sjansene er du kanskje egentlig ikke være en tredje hjulet. Hvis vennen din og hans eller hennes betydelige andre ganger inviterer deg til å henge ut, må de nyte din bedrift.
 • Utvikle et tegn for deg og det nye paret, for å vise at de er i ferd med å krysse en grense.

Advarsler

 • Et forhold kan endre en person. Hvis du ikke liker måten din venn er konstituert rundt hans eller hennes betydelige andre, bør du ha en samtale om det. Hvis vennen din er fremdeles snakker i babyspråk under mesteparten av tiden du tilbringer med henne og hennes nye kjæreste, er du alltid fritt til å forlate.