Wkano

Hvordan unngå folk du ikke ønsker å snakke med

Når du har en dårlig dag, trenger du vanligvis ikke ønsker å snakke med folk i det hele tatt.

Trinn

Hvordan unngå folk du ikke ønsker å snakke med. Sørg for at det stedet du er er akseptabelt.
Hvordan unngå folk du ikke ønsker å snakke med. Sørg for at det stedet du er er akseptabelt.
 1. 1
  Sørg for at det stedet du er er akseptabelt. Hvis du bry deg om hva folk rundt deg faktisk tenker om deg, så dette kan ikke være det perfekte stedet å gjøre dette. Denne teknikken innebærer å være bekymringsløse om hvordan andre oppfatter deg. Det er best å enten være alene med denne personen mens du prøver dette, eller med en gruppe venner.
 2. 2
  Stå på bakken. Sørg for at du står på, er fri fra distraksjoner. Avbrudd vil fullstendig ødelegge dette unngår teknikk. For eksempel, hvis folk kjører rundt i nærheten av deg og har muligheten for å komme borti deg, vil denne teknikken være vanskelig å gjennomføre.
 3. 3
  Lås øynene med uønsket selskap. Dette lar dem vite at du mener business. Ikke se på noen eller noe annet i området. Være helt fokusert inn på denne personen.
 4. 4
  Ikke snakke med noen. Ikke snakk med dine venner, personen prøver å snakke med deg eller noen andre. Vær helt stille hele tiden. Hvis du snakker, kan de tror du vil til slutt gi i en tale til dem.
 5. 5
  Gjør det styggeste ansiktet du muligens kan. Det kan være lurt å praktisere dette i et speil før du prøver denne teknikken. For noen vil det ta mer arbeid enn for andre å gjøre dette ansikt. Ideen er å la denne personen vet at de ikke ville nyte å snakke med deg selv om du ikke gjorde dette ansiktet ved å se ubehagelig.
 6. 6
  Ikke le eller smile. Ler eller smiler mens du prøver å gjøre dette vil fullstendig ødelegge alt. Hvis du smile og le, vil personen prøver å snakke med deg tror du var bare fleiper når du har gjort ditt ubehagelig ansikt. Dette kan gjøre dem liker å snakke med deg enda mer, som er det siste du ønsker.
 7. 7
  Hold dette ansiktet gående til dine irriterende selskapets blader. Hvis du kan gjøre dette ansiktet uten å bryte den, vil en person som snakker til deg til slutt forlate deg alene. Jo mer vedvarende din bedrift er, jo lenger du har å gjøre dette ansikt. Du kan også finne ut hvor mye personen ønsker å snakke med deg. Jo lenger de tåler at du gjør dette ansiktet, jo mer desperate de er å snakke med deg. Hvis de tåler din stygge ansikt i over to minutter, hva de har å si være påtrengende, og det kan være lurt å vurdere å lytte og svare på dem.
 8. 8
  Hvis temaet var ikke haster, og selskapet har forlatt, fortsette å gjøre det du gjorde før. Når personen du ble unngått blader, bør du slutte å gjøre ansiktet umiddelbart. Enten du var bare henger ut, eller danse med venner, når du får denne irriterende personen på ryggen, er du fri til å gjøre hva du vil på nytt. Hvis denne teknikken fungerer for deg, som det mer enn sannsynlig alltid vil, kan du bruke det for nesten en anledning, skole, fester, familiesammenkomster, etc.

Tips

 • Ikke le eller smile.
 • Ignorere dem.
 • Bare gjøre et ansikt som du vet du vil være i stand til å holde i lang tid uten å le.
 • Ikke endre ansiktet ditt når du allerede har gjort det.
 • Ikke snakk med noen.
 • Ikke miste øyekontakt med uønsket selskap.

Advarsler

 • Denne personen kan aldri snakke med deg igjen, eller bare vil ikke snakke med deg igjen i lang tid.
 • Virkelig skumle mennesker kan ikke bli faset av din stygge ansikt, så bare gå bort fra dem. Hvis de følger deg, løpe.
 • Hvis noen er rundt deg som kan distrahere deg, kan du ikke være i stand til å gjøre dette.
 • Hvis det er noe som du kommer til å bli distrahert av, som noe skinnende, kan det ikke være ideelt å prøve dette på dette stedet.
 • Hvis du ikke følger disse trinnene riktig, eller lage en stygg nok ansikt, kan denne teknikken ikke fungerer og personen du ønsker å unngå kan fortsette å snakke med deg.