Wkano

Hvordan unngå folk du misliker

Denne artikkelen er utstyrt for å gi deg informasjon om hvordan du kan unngå folk du ikke liker uten å være for uhøflig.

Trinn

Hvordan unngå folk du misliker. Pass på at du ikke ønsker å være venner med denne personen lenger, er det godt å bryte et vennskap som du ikke verdsetter.
Hvordan unngå folk du misliker. Pass på at du ikke ønsker å være venner med denne personen lenger, er det godt å bryte et vennskap som du ikke verdsetter.
 1. 1
  Pass på at du ikke ønsker å være venner med denne personen lenger, er det godt å bryte et vennskap som du ikke verdsetter.
 2. 2
  Det andre trinnet for å unngå noen er å ikke henge rundt dem for lenge. Når de går opp til deg og starte en samtale, gjøre en unnskyldning som "jeg må bruke toalett" og gå bort fra dem. Ikke se deg tilbake når du går av.
 3. 3
  Ikke få øyekontakt med personen. Hvis de føler at du ignorerer dem de vil til slutt forlate.
 4. 4
  Når de ringer deg, ignorere dem. Og hvis de spør hvorfor du ikke svarer, sier du jobbet eller sover.
 5. 5
  Henge med forskjellige mennesker. Hvis du slutter å henge ut med denne personen, så vil de få hintet ganske fort.
 6. 6
  Unngå de stedene de sannsynligvis til å gå til. Hvis du unngår denne personen for en annen grunn enn at du ikke ønsker å være venner med dem, så unngå steder som du tror de ville gå til. De vil definitivt slutte å snakke til deg når du gjør det.

Tips

 • Ikke gi dem noen grunn til å tro at du ønsker å være deres venn.
 • Aldri innrømme at du hater dem. Uansett hvor mye de irritere deg.
 • Hvis en ex venn viser skumle atferd, ikke vær redd for å ringe ham / henne foran andre, men forbli rolig, kul og kollektiv. For eksempel, i stedet for "Du er så skumle. Stopp stirrer på meg!" si "Er det noe jeg kan hjelpe deg med?" Den andre tilnærmingen vil være å sette personen i en tilstand av sjokk og få ham / henne på ryggen.
 • Prøv å sette opp en situasjon hvor du ikke trenger å se dem ofte, hvis du ikke ser dem ofte til å begynne med, vil du ikke trenger å bruke så mye krefter på å prøve å unngå dem.
 • Henge ut med folk som de ikke kjenner, slik at de føles vanskelig.
 • Snakk med vennene dine. Når personen du liker ikke kommer forbi, gå et annet sted.

Advarsler

 • Ikke unngå for mange mennesker, så vil du bli upopulær.
 • Pass på at du ikke forverre dem til det punktet de prøver å skade deg. Noen ex venner kan være svært skumle og begynner å forfølge deg.
 • KUN unngå folk som ikke er gunstig for deg, som fører deg gjennom dårlige stier, er mot dine prinsipper, overbevisning og, viktigst, som ikke respekterer deg på den måten at du tror du bør respekteres.