Wkano

Hvordan unngå noen

Lyst til å være ute av noens måte? Les dette, og du kan unngå at personen for godt!

Trinn

Hvordan unngå noen. Finne ut hvorfor du prøver å unngå den personen.
Hvordan unngå noen. Finne ut hvorfor du prøver å unngå den personen.
 1. 1
  Finne ut hvorfor du prøver å unngå den personen. Irritere de deg? Mener de er for deg? Kontroller at du har en god grunn, og du er ikke bare å unngå person for ingenting.
 2. 2
  Tenk på hvor denne personen er mest sannsynlig å være. Hvor de henger ut? Hvor bor de? Hvilke områder er de mest sannsynlig til å være i? Hvis de er på skolen din, hvor de henger ut på pausene? Hvor er deres klasser? Jo mer du vet om personens oppholdssted, jo bedre du kan holde seg borte fra dem.
 3. 3
  Ikke få øyekontakt med denne personen. Dette kan gjøre dem ønsker å komme bort og snakke med deg. Det vil se veldig rart hvis du unngår den personen, men hver gang du ser dem stirrer du på dem.
 4. 4
  Fortell noen som kjenner personen du unngå. Vær forsiktig, så du ikke kan stole på alle, spesielt hvis de er personens venn. Fortell dem å subtilt fortelle den personen at du ikke ønsker å se dem lenger. Dette er kanskje ikke det beste valget fordi det kan snus rundt og kastet tilbake i ansiktet ditt, har dette skjedd før.
 5. 5
  Når du ser personen, slå tilbake på dem. Det kan virke mener, men de vil få bildet til slutt.
 6. 6
  Vær forsiktig så du ikke skader personens følelser. Prøv å være høflig som om han / hun kommer og snakker til deg. Ikke holde utkikk bort eller ser på uret eller sukk. Ikke prøv å fornærme personen, eller du kan ende opp i en kamp eller oppskakende personen.
 7. 7
  Ikke si forferdelige ting om personen til folk. De vil bare tror du mener, og hvis deres venner begynner å stikke opp for den personen, kan du ende opp med massevis av fiender eller / og i kamper.
 8. 8
  En mobiltelefon trick. Når du velger en ringetone, spiller mobiltelefonen din, ikke sant? Vel, hvis fienden kommer opp til deg, utløse ringetonen, og later til å være på telefonen. Ikke gjør dette hvis du er på skolen eller et annet sted du ikke har lov til å ha en mobiltelefon.
 9. 9
  Aldri noensinne fortelle sin venn eller noen nær en som du unngår ham / henne før du vil ha det på denne måten. Kanskje han / hun er på samme arbeidsplass, og du trenger hans / hennes hjelp ofte.

Tips

 • Prøv å gjøre personen innser at du ikke ønsker å snakke med dem. Hvis de snakker til deg si noe sånt som "Beklager, jeg må møte Sally på treningsstudio i fem minutter."
 • Spør en venn til å hjelpe deg, trinn dem har i mellom deg og den personen til å stoppe eventuelle samtaler.
 • hvis de er kontinuerlig plage du forteller dem hvordan du føler og hvorfor du unngår dem... så (forhåpentligvis) du ikke trenger å unngå dem.
 • I ekstremt fiendtlige tilfeller få et juridisk dokument, for eksempel et besøksforbud, vil dette gjøre det klart for den andre personen du ønsker ingen kontakt.

Advarsler

 • Ikke gjør dem tror du unngår dem fordi du liker dem.
 • Igjen, ikke med vilje prøver å fornærme dem eller si forferdelige ting om dem bak ryggen deres. Selv om du unngår dem, ville du ikke ønsker dem til å si ting om deg.