Wkano

Hvordan være alene

Å være alene betyr isolere seg fra andre mennesker eller distraksjoner, eller kanskje til og med å takle tapet av en kjær. Kanskje du er alene fordi du ønsker å være, kanskje du er alene og du ikke ønsker å være. Uansett hva det er, det er styrke å finne i uavhengighet, og det er på fingertuppene, klar for å ta. Denne artikkelen vil forklare deg flere forskjellige måter å takle å være alene - enten det er på grunn av et samlivsbrudd, en plutselig mangel på venner, eller fordi du har bestemt deg for å være uavhengig.

Trinn

Hvordan være alene. Ta lager av hva du har.
Hvordan være alene. Ta lager av hva du har.

Metode en: å være alene etter en romantisk breakup

 1. 1
  Ta lager av hva du har. Etter at du har slått opp med eksen, er det lett å føle seg deprimert. Personen du ville delt livet med ikke lenger er ved din side. De tingene som var konstant i livet ditt ikke lenger føler meg så trygg. Det er derfor det er viktig å ta lager av hva du har.
  • Tenk om eller lage en liste over alle de tingene som du har. Vi ofte mister oversikten over disse tingene etter et samlivsbrudd. Fokus på immaterielle eiendeler, spesielt:
   • Familie. De elsker deg betingelsesløst, ikke for hvem de ønsker å være, men for hvem du er.
   • Venner. De har evnen til å muntre deg opp i løpet av de mørkeste tider. Tilbyr ekte perspektiv, og er folk du virkelig kan snakke med.
   • Opplevelser. Du har gjort mange ting i livet ditt. Feire dine prestasjoner og risikotagning, det er det som holder deg gående.
   • Helse. Forhåpentligvis du er frisk, selv om du er midlertidig ensom. Er noen av dine venner eller kjære-seg ikke sunt? Ta lager av hvor heldig du er å være sunn.
 2. 2
  Fjern eventuelle smertefulle minner. Disse bildene av din ex du hengt opp? Ta dem ned og sette dem i lagring. De kjærlighetsbrev han / hun skrev du? Skrinlegge dem i en boks. Mudring opp gamle minner vil bare gjøre den helbredende prosessen vanskeligere, dessverre. Gjøre det harde ting og sette bort noen smertefulle minner.
  • Det kan virke forfriskende, men å ødelegge disse minner sannsynligvis ikke er en god idé. I varmen av øyeblikk, ta litt tid til å kjøle seg ned og tenke på det. Det er irreversible. Du kan senere oppdage at å holde på disse minnene ville ha vært smartere ting å gjøre. Vær 100% sikker på at de minner er en dårlig innflytelse på livet ditt før du ødelegge dem.
 3. 3
  Gjør noe du alltid har ønsket å gjøre, men aldri hatt tid til. Et forhold kan være mye arbeid. Det er derfor det er viktig å belønne deg selv når du ikke har tid til. Du har sannsynligvis ofret mye for å hjelpe forholdet vokse. Nå er det tid for å gi deg selv litt:
  • Adventure. Reise et sted du alltid har ønsket å reise. Kanskje det er Calcutta, eller kanskje det er Charleston. Uansett hvor det er, vil du finne at å utforske en annen del av verden er rett og slett exhilirating.
  • Spenning. Kanskje du vil sette pris på å ta et selvforsvar klasse, eller fallskjermhopp, eller registrere seg for en lokal halvmaraton. Sett litt spenning i skrittet ditt ved å få gjøre noe spennende eller uventet.
  • Oppfyllelse. Det trenger ikke å være "åndelig", men det bør oppfylle. Mange mennesker får en masse lykke og tilfredsstillelse ved å gi tilbake til folket mindre privilegerte enn dem selv.
 4. 4
  Gå for en kveld ute med venner. Vennene dine vet sikkert din situasjon, som vil gi dem en enda større grunn til å vise deg en flott tid. Kanskje du og resten av jentene bo i for en filmkveld og gi hverandre mani / pedis. Kanskje du og resten av guttene dine gå ut for en kveld på byen. Å være med vennene dine vil hjelpe deg naturligvis komme over bruddet i stedet for å tvinge deg til å føle deg bra med det helt alene.
 5. 5
  Fortell deg selv sannheten: Det vil være andre der ute. Etter et samlivsbrudd, er det fristende å tenke at du aldri vil finne noen like bra / søt / søt som den personen du nå ringe din ex. Dette er en feil. Ikke bare er det en god sjanse for at du vil finne noen andre som er bra, søt og søt, men det er også en sjanse for at den neste personen du får kontakt med er en forbedring over din ex. Det er personlig vekst, akkurat der.
  • Begynne å lære av dine feil. Tenk om de feilene som du eller din ex gjort i det siste forholdet. Løse for å lære av dem, å vokse til en person som ikke gjør den samme feilen to ganger. Å gjøre en feil er tilgivelig, nekter å lære av dem er det ikke.
 6. 6
  Hvis du var i en sårende forhold med eksen, motstå trangen til å se dem. Utsett ikke deg selv i en situasjon der du er sannsynlig å se ham / henne. Det er nok best å gjøre en ren pause, og se den andre personen bare forstørrer muligheten for en rotete forviklinger. Det gjør vondt nå, men det vil føle deg mye bedre en måned fra nå.
 7. 7
  Vær tålmodig. Ikke forvent å finne noen en uke etter at du bare brøt opp. Relasjoner ta tid. Akkurat som det er urimelig å miste 20 pounds i en måned, er det urimelig å forvente at du vil finne en annen person til å begynne å elske med en gang. Ting du kan gjøre hvis din ensomhet begynner å bli for deg:
  • Være sosial. Ingen har noensinne fått en kjæreste ved å sitte rundt i sitt rom alene, lytter til Celine Dion eller Kenny G. For å finne din neste partner, må du sette deg selv i sosiale situasjoner. Det er der du er sannsynlig å ha mest suksess.
  • Stol på dine venner. Spør vennene dine om de kjenner noen som er kvalifisert, eller noen som kan sette deg opp. Det virker gammeldags, men det fungerer noen ganger. Plus, kan tiggere ikke choosers.
  • Ikke la tilbakeslag sette deg tilbake permanent. Alle har en dårlig date eller blir avvist. Hvis du aldri har hatt en dårlig date eller fått avslag, er du sannsynligvis litt for kresen. Børste av deg selv når den andre personen er ikke riktig og sette deg rett tilbake der ute.

Metode to: å være alene, uten venner

 1. 1
  Elsk deg selv. Det høres cheesy å si, men ingen vil elske deg hvis du ikke først elske deg selv. Gi deg selv tillatelse til å elske deg selv, hvis du ikke allerede har. Du vil føle deg bedre om det faktum at du er alene og om dine sjanser til slutt knuse din ensomhet.
  • Si noe oppmuntrende til deg selv hver dag. Ikke bli for stolt, men kompliment selv om noe du gjør godt. Hvis du ikke kan finne en grunn til å kompliment selv, si noe sånt som "Jeg elsker meg selv helt for meg selv", og virkelig tro det. Det kan være ganske oppløftende.
 2. 2
  Drøm deg bort i dine hobbyer. Uansett hva dine hobbyer er, fortape seg i dem. De gir deg varig lykke og glede. Så lenge de ikke er ulovlig og ikke såre folk, de er helt akseptabelt. Å ha en sosial hobby gir deg en mulighet til å møte nye mennesker, så vel. Gripe enhver mulighet du får til å gjøre hobby til en sosial anledning.
 3. 3
  Fokusere på å bli en bedre person. Dette er en lærdom som gjelder for hver enkelt person, men det er sant her spesielt. Og det er ikke sant at du ikke har venner fordi du er en dårlig person. Det betyr bare at du sannsynligvis har mer tid på hendene, noe som betyr at du har muligheten til å bruke den tiden produktivt:
  • Unn kroppen din godt. Ta lange turer, helst i naturen. Løpe og svømme og sykle til dine destinasjoner. Bli en egenutført idrettslag, slik at du kan være konkurransedyktig og bygge litt muskler mens du er i gang.
  • Tenk om å utvikle en ny ferdighet. Dette er rent for deg selv, ikke for å imponere andre. Kanskje du vet C + + og du ønsker å lære Java, kanskje du er et ess på balanse bjelker og fortsatt trenger å mestre bøylehest, kanskje du vet hvordan man spiller gitar, men fortsatt kunne lære banjo. Verden er din østers!
 4. 4
  Lær av dine sosiale interaksjoner. Det er en sjanse din mangel på venner er rent omstendigheter eller dårlig mangel. I så fall, vil du sannsynligvis ende opp med venner på et blunk flat. Men det er også en sjanse din mangel på venner er fordi du ikke har blitt plukket opp på sosiale signaler, og kunne lære litt i den avdelingen.
  • Ta hensyn til:
   • Folks kroppsspråk. Vil smiler slå inn smirks? Forårsaker komme for nær en annen person dem til å ta et par skritt tilbake? Dine ord og kroppen din vil ha en synlig effekt på andres kropper, hvis du lærer å se.
   • Hva folk forteller deg uten egentlig å si det. "I går gikk jeg til Coachella" er egentlig bare en invitasjon for deg å spørre dem hvor fantastisk det var.
   • Ikke dominere samtalen. La andre folk snakker en gang i blant, på den annen side ikke være en stum. Lær å stille spørsmål til folk og frivillig informasjon slik at du holde samtalen gående.
 5. 5
  Gå på nettet for folk som kan dele dine interesser og lidenskaper. Internett samfunn er gode steder for deg å finne personer som kan være uvanlig sjenert i person, men som er uvanlig kommende online. Kanskje det høres rart for deg, men prøv den ut. Du kan finne en skattekiste av likesinnede individer som er morsomt og spennende å være rundt.
 6. 6
  Ta sosiale sjanser. Ingenting er en sikker vinner, men livet belønner folk som belønner seg selv. Hvis du aldri setter deg selv i situasjoner hvor du kan mislykkes sosialt, er du sannsynligvis være for sjenert. Gå og snakk med en vennlig utseende person. Inviter en gammel venn over til te. Introduser deg selv til en gruppe fremmede og be en provoserende spørsmål. Fortune favoriserer bold.

Metode tre: bestemmer seg for å være alene og uavhengig

 1. 1
  Bestem dine omgivelser. Hvis det ikke er mulig å være alene i dine omgivelser og deretter forlate området og finne et rolig sted uforstyrret av andre organismer. Slike steder inkluderer skogen, ditt eget rom, eller en rolig utendørs park.
 2. 2
  Fri deg fra distraksjoner, som elektroniske kommunikasjonsenheter. (Mobiltelefon, etc.) Du kan ønske å beholde en iPod eller annen musikk-enhet med deg for å stenge ute støy Hvis du ikke kan finne en rolig nok område.
 3. 3
  Start aktivitet. Enten du har valgt å være alene for å ha tid til deg selv å tenke eller til slutt å lese en roman, er dette det perfekte tidspunktet å få det gjort.
 4. 4
  Minn deg selv om betydningen av uavhengighet. Lære å være uavhengig er en ferdighet. Uavhengighet betyr at du ikke trenger å stole på andre mennesker for å få hjelp. Uavhengighet innebærer at du bestemmer utfallet av dine handlinger, ikke noen andre. Når du tenker på fordelene med uavhengighet i stedet for sine ulemper, vil du finne deg selv en mye lykkeligere.
  • Hvis du trenger litt inspirasjon, tenke på disse sitater om uavhengighet som kan hjelpe deg å justere til å være alene:
   • "Jeg er ingen fugl, og ingen netto ensnares meg: Jeg er en fri menneske med en selvstendig vilje." - Charlotte Brontë, Jane Eyre
   • "Freedom (n.): Å spørre ingenting å forvente noe å avhenge av ingenting..." - Ayn Rand, The Fountainhead
   • "For å finne deg selv, tenke selv." - Sokrates
 5. 5
  Drøm deg bort i aktiviteten. Sette ditt hjerte og sjel inn i hva du gjør. På den måten vil du ikke tenke på å være alene - du vil distrahere deg fra å bli distrahert. Mennesker er naturlig sosiale vesener: vi krever oppmerksomhet fra andre mennesker, og anerkjennelse fra våre jevnaldrende. Hvis du mister deg selv i aktivitet, vil du være mye mindre sannsynlig å bry seg om at ting.
 6. 6
  Balansere ut din tid alene med tid brukt å være sammen med andre mennesker. Så mye som du kanskje tror at det å være alene er alt du trenger, er det sannsynligvis ikke sunt. Faktisk vil være sammen med andre mennesker fra tid til annen hjelpe deg å være alene.
  • Tenk på det slik: Vi trenger å lade visse batterier. Når vi er slitne, vi trenger å sove. Når vi er sultne, vi trenger å spise. Når vi er ensomme, må vi være rundt andre mennesker. Å være rundt andre mennesker vil hjelpe deg å "lade batteriet", forhåpentligvis nok slik at du får mer energi av og begeistret for tanken på å være alene igjen.

Tips

 • Dette er en god måte å slappe av, så slitasje komfortable klær og ikke prøve å imponere noen. Det vil ikke være noen til å imponere!

Advarsler

 • Sørg for at området du skal er trygt. Det er best å gjennomføre denne strategien ut på dagtid.
 • Hvis du ikke føler deg komfortabel sikkerhetsmessige grunner uten din mobiltelefon eller annet kommunikasjonsutstyr, ta den, men la den i lommen og på lydløs eller av hvis det er mulig.
 • Ikke bo alene for lenge. Vi trenger alle mennesker. Hvis det er noen aktivitet trenger du å være alene for lenge, er det best å informere dine venner om det. Du kan ikke forsvinne plutselig, komme ut av blå senere og tror folk vil kaste armene rundt deg.