Wkano

Hvordan være classy, sofistikert og moro på en fest

Denne artikkelen er en trinnvis "How to" guide til å bli en stilig, sofistikert og morsom fest goer som vil ha folk flokker til deg.

Trinn

Hvordan være classy, sofistikert og moro på en fest. Først må du være positivt at du faktisk invitert til denne festen.
Hvordan være classy, sofistikert og moro på en fest. Først må du være positivt at du faktisk invitert til denne festen.
 1. 1
  Først må du være positivt at du faktisk invitert til denne festen. Partiet Crashers er vanligvis ikke velkommen på de fleste partier. (Definisjon av en crasher:. Noen som enten ikke kjenner verten / vertinnen eller noen som ikke er formelt invitert til parten) Hvis du ikke er sikker på om du var invitert, få avklaring. Hvis du vet at du ikke ble invitert, så ikke gå.
 2. 2
  Neste du kommer til å ønske å bestemme hva du skal ha på før hånd. Dette avhenger helt av hvilken type parti som du skal (Se tips for videre råd.) Hvis du er kvinne ditt hår og makeup bør også være planlagt før.
 3. 3
  Ok, så du er nå nesten klar til å dra ut, riktig? Bra. Nå må noen få ting å sette i lommen eller vesken. Ting du kanskje ikke tenker på, men vil mest sannsynlig behov inkluderer: En kompakt speil, makeup for touch-ups, en liten kam / børste, bilnøkler, penger til en taxi (i tilfelle du ønsker å drikke), kamera (tilleggsutstyr), celle telefon, taxi servicenumrene, venner tall, familier tall, penn og papir (for å skrive telefonnumrene til nye funnet venner) og muligens noe hyggelig å gi til vert / vertinne.
 4. 4
  Så nå, enten du kjører eller ikke, må du transport til parten. Ikke stol på venner ikke å drikke, alltid ha en back up plan.
 5. 5
  Så nå som du har kommet på festen bør du først si hei til vert / vertinne. Da er det på tide å blande. Få en drink hvis du vil, det gjør du virker mer fornøyelig og imøtekommende.
 6. 6
  Mens mingling du må huske å være høflig og hyggelig. Ikke utelukke noen fra å snakke med deg. Og ikke glem å snakke med andre mennesker enn vennekretsen.
 7. 7
  Hvis du er litt sjenert, prøv å bruke litt tid på egen hånd. Hvis du er på ditt eget folk blir mer tvunget til å nærme deg.
 8. 8
  Så nå du har vært på fest for en stund, her er noen grunnleggende tips om hvordan å være sofistikert.
  • Du bør snakke i en roligere stemme, høyt nok for de personene du snakker med, men rolig nok til at du ikke blir ytterst ubehagelig og uhøflig ved å la alle høre deg.
  • Du bør også nippe til en drink, alkoholiker eller ikke. Tøffer er frekk og gjør at du ser usivilisert.
  • Smil og lytter intenst når folk snakker til deg. Ikke vær en oppmerksomhet hog, hvis du er classy og sofistikert folk vil ønske å ta hensyn til deg.
 9. 9
  Her er noen tips for å være klassisk, men likevel morsomt. Hvis det er dans på denne festen ikke vær redd for å danse, men danser ikke pinlig, provoserende, eller suggestively. Det vil gjøre deg virke krass.
 10. 10
  Også være konstant oppmerksom på dine omgivelser. Det kan være noen som venter på å bli bedt om å danse og du kan være den personen å spørre dem.
 11. 11
  Ler mye, har humor.
 12. 12
  Foreslå for andre folk noe som de skulle gjøre med deg, som dans eller synge. Karaoke er sterkt overvurdert, men det bare kan være en ice breaker avhengig av partiet og partiet goers.
 13. 13
  Etter møte nye mennesker foreslår at du bør møtes igjen, vil dette gjøre deg virke ekte og oppriktig, selv om du ikke er det.
 14. 14
  Si farvel til folk høflig med en "jeg håper å se deg igjen en gang" eller en "la oss gjøre dette igjen, det var morsomt."
 15. 15
  Alltid si takk til vert / vertinne. Ofte folk som har minst mulig moro på en fest er den personen kaster den.
 16. 16
  Hvis du er edru, være sikker på å tilby å kjøre folk som ikke er hjemme.

Tips

 • Ikke bli full. De fleste mennesker blir ytterst ubehagelig og uhøflig under påvirkning av alkohol. Noen mennesker selv bli voldelig. Du kan si eller gjøre mange ting som du senere vil angre når du er full fordi din dømmekraft er svekket.
 • Drikking party-For både menn og kvinner omtrent alt går, men for å være sofistikert, bør du ha noe beskjeden, lett å bevege seg i, og komfortabel.
 • Typer partier og riktig antrekk (Merk: Det finnes mange forskjellige typer partier, har jeg bare listet opp de tre mest vanlige og bred.):
 • Alltid være høflig.
 • Danse med folk. Ikke vent med å bli spurt fordi det ikke kan skje.
 • Hvis noen du snakker med virker sjenert ikke spør dem en rekke spørsmål før de virker mer komfortabel, setter dem på flekken kan føre dem til å få panikk.
 • Drikke noe sofistikert, men gjør det med måte.
 • Dance Party-Menn bør ha noe uformelle jeans og en skjorte. Kvinner kan bære enten et skjørt eller bukser med en semi formell toppen. Høye hæler er valgfritt.
 • Le og smile eufori vil være smittsom.
 • Middagsselskap-hvis du er mann en fin par nøytrale slacks og en knapp opp skjorta vil ofte være nok. Hvis du er kvinne prøve en blyant skjørt (Som er veldig allsidig) og en rik farget bluse.

Advarsler

 • Hold på fest hookups på ned lav, trenger ikke å gi alle en oppdatering. Jeg vil foreslå for å unngå disse hookups på alle kostnader, gjør de synes du enkelt.
 • Ikke over eller under kjole for en fest. I tilfelle du er bekymret for antrekket ditt, spør vert / vertinne om passende klær. Dressing smakfullt er alltid stilig.
 • Ikke bli full, til enhver type fest. Det er uhøflig og usmakelig.