Wkano

Hvordan være cyber goth

Cyber ​​Goth er helt motsatt av noen andre gotiske stilarter, som fokuserer på fortiden. Cyber ​​er mer en titt inn i fremtiden, hvor UV, progressive moter, store sko og støvler, vill hair extensions, briller, kybernetikk og kroppsmodifisering er veien videre. Det kan være (dårlig) beskrevet som gotere i fremtiden - i dag. Det er ingen "regler" og det er på ingen måte bare to "typer" av goth - det er ikke, og enten / eller ting eller det ene eller det andre, men vi ser på en bestemt generasjon av det.

Vær oppmerksom på at å bli en Cyber ​​Goth er ikke alltid en enkel fremgang og kan kreve mye penger og forskning. Cyber ​​Goth er en komplisert stil, men hvis det gjøres riktig, kan se helt fantastisk, og ut av denne verden. Det er en relativt ny stil, og er fortsatt under jorden, men nylig har det vunnet popularitet. Ha det gøy med denne stilen, og liker å være misunnelse av goth scene!

Trinn

Hvordan være cyber goth. Selv om mange cyber gotere er kvinner, dette er en unisex stil.
Hvordan være cyber goth. Selv om mange cyber gotere er kvinner, dette er en unisex stil.
 1. 1
  Selv om mange cyber gotere er kvinner, dette er en unisex stil. Føler ikke at fordi du er mann du ikke kan være Cyber ​​Goth. Heller ikke har du å være hvit. Cyber ​​Goth er en multi-etnisk stil, og det er mange, mange svarte, spanske og japanske Cyber ​​goterne.
 2. 2
  Vite forskjellen mellom cyber goth og raver. I Europa og Japan, Cyber ​​goterne synes å lene seg tungt mot Raver, og er vanligvis utrolig fargerik. I Europa og Australia, lener Cyber ​​goterne tungt mot den militære siden, kjent som Rivethead. Edit: Du trenger ikke å kle en bestemt måte i et bestemt land. Hvis du liker den mørkere siden av Cyber ​​Goth og du bor i Japan, som er fine.Likewise, det er mange mennesker i Europa og Australia som kler seg som japansk Cyber ​​goterne
 3. 3
  Start med å komme inn i makeup, ikke gjør noe du ikke ønsker å gjøre, eller du ikke liker eller føler deg komfortabel med, det er ingen regler, derfor bør du føle deg fri til å være deg selv. Mest makeup av cyber gotere er ganske komplisert og er farge koordinert med resten av antrekket sitt. Du bør vie mye trening retning av å bruke din make-up før du tar den ut for en spinn, for å unngå de facepalm øyeblikk.
 4. 4
  Få litt foundation som er noen nyanser lysere enn din vanlige hudfarge. Manic Panic selge den typen Marilyn Manson bruker, ikke gå så over toppen med blekhet til å begynne med, bare gradvis bli blekere.
 5. 5
  Velger å bære sprø fargede leppestifter, enten det er svart, blå eller rosa, bare slitasje hva din komfortabel med.
 6. 6
  Eyeliner er i orden, kan du bruke den som du vil, og noen cyber gotere velger å bære det tunge. Du kan bruke svart øyenskygge, men Cyber ​​goterne tendens til å bære lyse neon farget øyenskygge med et tynt lag med eyeliner og fargerike falske øyevipper blant kvinner. Det spiller ingen rolle, uansett flyter båten.
 7. 7
  Noen ganger kvinnelige cyber gotere barbere øyenbrynene av og deretter trekke dem tilbake på. Dette tillater dem å trekke øyenbrynene sine for å passe deres utrolige øyenskygge. Noen Cyber ​​Goth utgjør ikke ligner dra dronning sminke.
 8. 8
  I europa, noen kvinner slitasje fargerike ansikt edelstener fast rundt øynene. Dette er veldig vanlig i Sverige, Finland og Japan.
 9. 9
  Cyber ​​goth hår er fantastisk. Det er enten farget og stylet ekte hår eller oftere, forseggjorte utvidelser eller parykker enten flettet eller noe som ligner dreadlocks kjent som "frykt faller '. Fall kan være laget av syntetisk hår, tykk plast bånd, garn eller mer eksotiske materialer som computer kabler, skum strimler og rør Crin (kjent som Cyber ​​Lox), som cyber goth moter typisk mål for en kunstig eller tungt stilisert utseende, materialer som er svært åpenbart ikke ekte hår er spesielt vanlig. Dread faller laget av syntetisk hår kan lages i mange stilarter, som sukkerstang swirls (to farger sammen for å se ut som en sukkerstang) og transistor dreads (én farge snu i en annen). Dread utvidelser er også brukt til en mer permanent "Dread Falls" utseende.
 10. 10
  Se deg rundt på nettet for 'Cyberlox' hvis du er interessert, kan de bli kostbar skjønt, men de er et godt alternativ, og de ​​ser veldig bra ut når de er de rette. Prøv å få Cyberlox som er veldig tykk, full og fargerik. UV er enda bedre. Selv om du ikke kan finne Cyberlox som passer ditt budsjett, kan du lett finne billige materialer for Cyberlox som skum, garn, og kenakalon hår som du kan grue deg selv. Når du bærer dem, bære en tykk hodebånd å dekke håret, da dette også trøster trykket av alt som vekt på pannen din.
 11. 11
  Husk at håret kan være multi farget, har en tendens til svart for å være den populære grunnfarge, og de ​​fleste neonfarger er gode. Manic Panic har store neon fargestoffer, men du vil mest sannsynlig trenger å bleke håret først. Noen Cyber ​​goterne bare farge håret regnbue uten et snev av svart i den. Du trenger ikke å gå gjennom bryet med å dø det selv, dette er hva Cyberlox er for:) kan du bruke parykker også.
 12. 12
  Se på nettet for cyber goth klær, kan det være nesten hva som helst lateks, PVC eller Lycra. Fargene er vanligvis en blanding av neon farger og hvitt og / eller svart, fargene vanligvis kontrast også. Klær med reflektor paneler og kretser design er svært populært. Er Neon fargede fiskegarn bæres over ren svart tights populær blant kvinner, og de ​​ser kule. Prøv å finne klær med radioaktivt eller bio-faresymboler også. PVC chokers og armbånd med fargede toppene er populære. De som lyser i mørket er enda bedre. Prøv å finne en anstendig PVC Gas Mask, som de synes å være et populært tilbehør eller annen grunn.
 13. 13
  I england, mange cyber gotere kjøpe fargerike tights og fiskegarn og rive dem opp til å bli ermene, lagdeling forskjellige farger oppå hverandre. Dette er først og fremst lånt fra deathrock, men så lenge det er fargerikt, det er Cyber ​​Goth.
 14. 14
  Aviator beskyttelsesbriller og cybergoggles er svært populært, og er vanligvis bæres på hodet med Cyberlox. Vær oppmerksom på at disse kan skade etter et par timer med slitasje, så et pannebånd vil trøste hodet litt.
 15. 15
  Hvis du er gammel nok, bør du besøke noen industri / cyber goth klubber, så det er der mye av de mer eldre cyber goth er en tendens til å henge ut. Mange Cyber ​​goterne er også sett på anime / tegneserie konvensjoner, samt den årlige Wave Gotik Treffen og m'era luna musikkfestivaler i Tyskland, som tiltrekker seg besøkende fra hele verden.
 16. 16
  Plattform støvler og sko er svært populært igjen, så du bør definitivt se til å kjøpe noen av disse. Transmuter, Kjeft synes Alternative og Demonia å være svært populært. Også, faux fur leggvarmere er populære blant kvinnelige cyber gotere.
 17. 17
  Body modifikasjon er et annet populært interesse blant cyber gotere, piercinger og scarifications. "Tatoveringer er generelt Kanji, eller basert på japanske design." Edit: Godt eksempel på noen som snakker ut av bak deres. Hvis man foretrekker Kanji, får man Kanji. Det er ingen generell tommelfingerregel som følger med cyber goth tatoveringer. Også, kan du ikke føle seg presset til å hogge / farge selv som det ikke er et krav.
 18. 18
  Musikken er tungt elektronisk i naturen, som dekker både alternative elektroniske sjangre som EBM, industriell musikk, futurepop og makt støy og klubb-orienterte dansemusikk stiler som trance og hard dance, og andre elektroniske sjangere, inkludert drum and bass, synthpop, Gabber og intelligent dansemusikk. Det anbefales ikke å gå inn i denne stilen uten å vite minst noen av de mer populære CyberGoth band, som for eksempel VNV Nation og ikon for Coil, ellers vil du bli kalt en posør. Cyber ​​goth musikk er en rekke sjangere. Industrial, EBM (Electronic Body Music), Futurepop, Synthpop, Techno, Noize, Aggrotech er bare noen av dem. Sørg for at du vet forskjellen mellom dem alle, og ja, det er faktisk en forskjell. Noen lener mer mot en Rammstein-esque sound, og noen helle mer mot en rave / klubb lyd.

Tips

 • Ikke gå inn i denne trenden for raskt, eller du vil bli kalt en "poseur"
 • Vær kreativ og lage din egen antrekket. DIY er verdsatt og er mye billigere.
 • Forskning stil og musikk mer dypt før du forplikter deg til det.
 • Det er OK å kjøpe ting fra varehus til og med Wal-mart og sparsommelighet butikker. Hvis du liker det, kjøpe det.
 • Klesmerker som Futurstate og Plastik Wrap i Europa / Canada, Cyberdog, Forbud, en Sektor og Battery Organic i England og Europa, og Takuya Angel i Japan ser ut til å være et godt grunnlag for å starte din stil på.
 • Band som VNV Nation, ikon for Coil, Combichrist, Ayria, Angelspit, nevrotiske Fisk og KMFDM er bra for beginers. (Youtube
 • Neon farger er vanlig, så være så kreativ som du kan med hele antrekket.
 • Gå Europa. Cyber ​​Goth er stort der, spesielt i Tyskland. The Wave Gotik Treffen og M'era Luna musikkfestivaler tiltrekke Cyber ​​goterne fra hele verden.
 • Se i bruktbutikker som du kan finne noen interessante stykker for smuss billige priser. Også prøve eBay som du kan finne elementer som ikke lenger blir produsert.
 • Prøv å henge med noen Cyber ​​goterne og lytte til band de liker, og se på hva slags klær de har på seg.
 • Hvis du trenger å se til andre for stil inspirasjon, prøv å utvikle din egen stil senere uansett.
 • Mange Cyber ​​goterne er ofte høyt utdannet, med mange holder Grader / mastergrader / doktorgrader, men ikke bli skremt, som forskning og studier viser goterne generelt ofte aspirere til middelklassen karrierer og utdanning uansett.

Advarsler

 • Du har kanskje mange emos / Mall goterne stoppe deg å spørre deg hvor du fikk din klær / sko / hår fra, og selv om dette kan virke morsomt, nyheten snart slites av, og det blir irriterende. Dette er bare prisen på utkikk fantastisk.
 • Du kan bli dømt til hvordan du ser / kjole, men så lenge du er fornøyd med deg selv det er alt som teller.
 • Noen Cyber ​​goterne synes å holde en "elitistisk" holdning, spesielt kvinner, og vil mest sannsynlig sette deg ned hvis du er ny på stilen, eller prøver for hardt.
 • Unngå å prøve for hardt eller basere din stil på Marilyn Manson, ellers kan du bli tungt latterliggjort.
 • Denne stilen er dyrt å følge, så det kan være en stund før du får en anstendig haug av antrekk, men du kan finne en måte å gjøre det billigere ved å finne ting på sparsommelighet butikker og gjøre dem selv.
 • Utstrakt bruk (full eller delvis dekning elementer) av mannen gjort stoffer som PVC og Polyester og også skinn klær slitt for lengre perioder med aktivitet og / eller varme kan øke risikoen for overdreven svetting, overdreven kroppslukt, utslett, svimmelhet, og / eller heteslag.

Ting du trenger

 • Platåsko.
 • Lys farget foundation.
 • Fargerik makeup.
 • Neonfarger.
 • Goggles.
 • Radioaktive, bio-fare og binære / krets design.