Wkano

Hvordan være en chick magnet

Komme søte jenter å snakke med deg eller som du kan virke vanskelig, men det virkelig tar et par skritt og tillit til å være deg selv. Denne artikkelen vil hjelpe deg med det!

Trinn

Hvordan være en chick magnet. Ha tillit til deg selv - uansett hva situasjonen.
Hvordan være en chick magnet. Ha tillit til deg selv - uansett hva situasjonen.
 1. 1
  Ha tillit til deg selv - uansett hva situasjonen. Tillit topper alt av, og det vil gjøre jenter føler at det er ingenting som kan fase deg. Ikke-trygg gutta har en tendens til å gjøre jenta ikke-trygg og ubehagelig, og den naturlige reaksjonen for jenta ville være å unngå ikke-trygg fyr.
  • Prøver å være noen du ikke er ofte resulterer i jenter hater deg, som ingen liker en bløff! De kan være i stand til å se gjennom forkledningen din, og fortelle at du ikke opptrer som den sanne personen du er.
 2. 2
  Slitasje hva du er komfortabel med. Det er ikke nødvendig å sette på en spazzy eller fancy antrekk som ikke føler som deg i det hele tatt, men prøv å ha anstendig klær som ser og føler deg komfortabel. Jenter vil svinge for å unngå slobs, men de liker ikke altfor kledd eller nerdete utseende gutter.
  • Velg skjorter som passer din figur og hudtone, for ikke å nevne ditt hår og øyenfarge. Dette er svært viktig, fordi det vil få deg til å skille seg ut på en god måte og tiltrekke seg jenter oppmerksomhet.
  • Hvis du er iført en skjorte som er ment å bli gjemt i, putt den i! Leaving skjorte untucked vil gjøre at du ser slurvete og grov, men tucking det i for mye vil gi deg en nerdete utseende. Finne den gode balansen mellom altfor gjemt og untucked - du etterhvert oppdage det!
  • Unngå iført den samme skjorta du allerede hadde på seg et par dager siden, og ikke slitasje farget eller stinkende skjorter. Samme regel gjelder for bukser, selv om jenter har en tendens til å fokusere på den konstante og ikke buksene - likevel, det er bedre å være føre var enn etter snar!
 3. 3
  hver eneste dag. Det vil gjøre at du ser og lukter rent - jenter elsker det. For å sikre at du lukter rent, sette på litt deodorant før du drar på skolen, men ikke sette på for mye! Jenter liker ikke stinkende gutta, men de også holde seg borte fra gutta som oser av deodorant.
 4. 4
  Være imøtekommende. Ofte gutter som er sjenerte turn jenter av, for de vises kjedelig og uinteressant. Plus, de også synes å ha tillit eller selvfølelse, og jentene ønsker å unngå enhver følelse av lav selvfølelse!
  • Noen ganger, når folk har ingen følelser på deres ansikter, har de en tendens til å se bety eller sint. Studer deg selv i speilet og se om du har en av disse negative-dukker ansikter. Hvis du gjør det, prøv å heve øyenbrynene veldig lett. Øynene skal føle seg "våken". Det vil gi deg en "uskyldig", behagelig utseende på ansiktet ditt som tar imot folk til å komme å snakke med deg. Til slutt, vil du bli vant til det, og det vil ikke føles så unaturlig.
 5. 5
  Være festens midtpunkt. Være interessant og ha det gøy. Jenter vil naturlig bevege deg. Det hjelper virkelig hvis du har en sans for humor - svak eller sterk. Å kunne gjøre jenter latter er en utmerket evne, og det vil hjelpe deg i å bryte pinlig stillhet.
 6. 6
  Hvis en jente skyter deg ned, bare le og gå videre. Det er nok av single jenter der ute. Fortsett videre til du finner som fungerer for deg!

Tips

 • Tillit er nøkkelen til å få den rette jenta.

Advarsler

 • Arbeid deg oppover med jenter. Ikke gå ut den første natten og se etter en modell. Bygge litt tillit og deretter flytte deg oppover.