Wkano

Hvordan være en god kjæreste som en tenåring

Det er vanskelig nok å lære hvordan å være en god kjæreste, men når du er en tenåring er det enda vanskeligere fordi hormonene raser, og du har ikke mye praksis.

Trinn

Hvordan være en god kjæreste som en tenåring. Lytt til hennes grenser.
Hvordan være en god kjæreste som en tenåring. Lytt til hennes grenser.

Ha respekt

 1. 1
  Lytt til hennes grenser. Hvis hun sier hun ikke liker PDA (vise kjærlighet offentlig), bør du respektere det.
 2. 2
  Ikke la dine venner plukke på henne. Feste seg for henne, selv om de bare tuller! Hun vil gjenspeile deres oppførsel på deg.
 3. 3
  Når en jente ber deg om å slutte å berøre dem eller gjøre narr av dem, gjør det. Hvis du ikke gjør det, vil det gjøre henne veldig sint.
 4. 4
  Alltid fortelle sannheten. Ingen liker å bli løyet til. Du vet hva de sier, er ærlighet den beste politikken. Selv om du tror du er sparsom hennes følelser, er det bedre å komme fra en god plass i første omgang så blir skreket til for å lyve senere.
  • Vær ærlig om dine følelser. Selv om du ikke er offisielt et par, må du være ærlig med henne. Å være ærlig med hverandre er det første trinnet i et vellykket forhold.
 5. 5
  Aldri jukse på henne. Noensinne. For hvis du gjør det, og hun har respekt for seg selv, vil hun slå opp med deg for en fyr som vil behandle henne godt. Hvis du gjør det, får forberedt på en dask.
 6. 6
  Ikke bli kontrollerende, men ikke være hennes tispe. Dere bør begge være å gjøre valg i forholdet. Å gjøre ting for henne er alltid hyggelig, og hun vil mest sannsynlig returnere de favoriserer.
 7. 7
  Respekterer det faktum at jenter liker å gå ut med sine venner. Ta den tiden å ha noen "guy-time" av dine egne. Så mens hun shopper og ser på chick-flicks, kan du se kampen.
 8. 8
  Lytt til henne snakke, selv om temaet er kjedelig. Etter en litt forsiktig endre faget. Ellers vil hun føle som om du egentlig ikke bryr seg, og hun vil etter hvert ønske å slutte å snakke til deg.
 9. 9
  Ikke dytt for fort for et fysisk forhold. Slett ikke alltid no. Selv når du tror det ikke. Hvis hun ikke er klar for sex, er hun ikke klar for sex og det er det. Ikke snakk om det etter at hun sier nei. Hvis hun ønsker å snakke om det, eller hvis hun ønsker å gjøre det, vil hun gi deg beskjed.
 10. 10
  Ikke la henne presse deg for langt heller. Mens det kan virke usannsynlig noen jenter ønsker sex før fyren i forholdet. Hvis dette er deg så ikke gjør det bare fordi din "skal", eller du føler at du vil bli gjort narr av, i det lange løp, det er ikke verdt det.
 11. 11
  Husk at hun kan ha fyr venner også, respektere det og la henne tilbringe tid med dem, ikke være sjalu på dem. Hvis du føler at hun tilbringer mye tid med dem, og deretter prøve å tilbringe mer tid med henne.

Være eventyr

 1. 1
  Kyss henne på pannen og på toppen av hodet, spesielt når hun føler seg ned (men merk, bør du alltid gjøre dette, er det ikke like morsomt hvor mye jenter elsker dette). Alltid si en enkel "Jeg elsker deg" hvis du mener det. Det vil gjøre henne lykkelig. Ikke glem å klemme henne også. Hvis du nærmer deg en jente du vet, legger armene rundt henne, holder henne fast og bare tilfeldig erkjenner den nevnte jenta. Det vil gjøre henne føle seg spesiell!
 2. 2
  Alltid være villig og klar til å kose med henne og holde henne. Hvis dere sitter sammen åpne armene og trekke henne inn forsiktig. Det vil gjøre henne føle seg veldig elsket. Kyss henne på toppen av hodet hennes når hun er i armene dine. Rock henne lett hvis du tror hun vil like det.
 3. 3
  Hvis du legger ut under stjernene sørge for at du holder henne i hånden. Og hvis hun sier noe sånt som: "Jeg er kald," må du flytte nærmere henne, eller tilby din jakke. Enda bedre, kan du gi henne en stor stor klem hvis hun er kjølig.
 4. 4
  Når du ser på en film, sørg for at du sitter med henne, spesielt hvis det er en skummel film! Det er en perfekt tid å holde henne.
 5. 5
  Ikke vær redd for å kysse henne i offentligheten hvis hun vil. De fleste par holde hender og kysse i det offentlige. Det er naturlig.
 6. 6
  Gjøre det første trekket. Jenter vanligvis forventer fyren å nærme seg dem.
 7. 7
  Det er greit å være lovey-dovey med henne rundt vennene dine. Ikke overdriv det selv, og ikke gjør noe du ikke ville gjøre hvis vennene dine ikke var der. (Merk: ikke briljere.) Holder henne i hånden er en hyggelig gest, som er å si "jeg elsker og respekterer deg" uten at det ser ut som hun er et trofé eller noe.
 8. 8
  Skriv ut "Jeg elsker deg", ikke "ily." Og si "Jeg elsker deg" til ansiktet hennes. Hvis du sender tekst og du skriver "ILY," det er alt fint og bra, men det er så mye søtere (og viser mer seriøsitet og respekt) hvis du tar deg tid til å skrive de faktisk ord. Det betyr mye mer for dere begge. Også, si det til ansiktet hennes første gang - ikke bruk tekst. Se i øynene hennes, ta hendene hennes og si "Jeg elsker deg." Når du sier "Jeg elsker deg" det betyr, ikke bare si det fordi du tror hun forventer at du skal.

Være gratis

 1. 1
  Gi henne en søt kjælenavn. Det er alltid en god idé. Hvis hun ikke liker det, slipp den umiddelbart og tenke ut en annen. Hvis hun ikke liker kjælenavn hun vil gi deg beskjed.
 2. 2
  Legg merke til de små endringer i utseendet hennes, fordi hun sannsynligvis gjorde det for deg. Kompliment eller uformelt kommentere de gode endringer om henne. For eksempel kan du si "Hei, det nye topp ser søt på deg." Hun mest sannsynlig bekymringer om ser henne aller beste for deg.
 3. 3
  Berolige henne når hun føler seg usikre. Aldri bare si "Håret ditt ser fint!" Si "Håret ditt er perfekt / vakker."
 4. 4
  Fortell henne at hun ser vakker når hun har tydelig gjort en innsats. Spesielt for spesielle funksjoner som skoleball eller datoer dere begge har gledet meg til.
  .
 5. 5
  Legg merke til de små detaljene om henne, hvis hun nevner at hun likte noe, og deretter tre uker senere husker hun vil elske det.
 6. 6
  Hvis hun at hun lekent fornærmelser seg selv, fortelle henne at det ikke er sant. Hvis hun bare spøkefullt sier noe sånt som "Jeg skulle ønske jeg var pen", fortelle henne at hun er mer enn bare pen, eller "Jeg kan ikke tro at jeg spiste det hele kakestykke! Jeg er så feit" fortelle henne at hun er definitivt ikke feit, og at hun er svært attraktiv.
 7. 7
  Ikke vær "falske". Men ikke overdriv det og gi henne cheesy svar, de fleste jenter føler at du blir "falske".

Være oppmerksomme

 1. 1
  Ikke overse henne! Det vil gjøre henne føler at du ikke er i henne lenger.
 2. 2
  Vær snill og respekt for henne alltid. Men ikke klamre seg til henne. Gi henne litt plass fra tid til annen.
 3. 3
  Gjøre henne føle seg viktig for deg. La henne vite at du tenker på henne, og du savner henne. Og hvis hun ser flott ut, fortell henne!
 4. 4
  Hold dører for henne. Ridderlighet er ikke død! Trekk stolen ute på en restaurant, åpne bilen hennes dør, la henne inn steder først. Hun vil elske dette fordi det viser at du ikke bare tenker på deg selv, og du virkelig ta vare på henne.
 5. 5
  Ring henne hjemme om hun er syk. Sørg for at hun vet at du tenker på henne. Og siden hun er syk, spør henne om det er noe du kan gjøre for henne. Hvis hun er seriøs om skolearbeidet du kan ta et ekstra sett med notater for henne og bringe dem til henne hvis du vil. Fortell henne til å føle seg bedre, og at du håper hun kommer tilbake snart.
 6. 6
  Fortell henne når du tenker på henne. Jenter elsker dette så mye. En enkel tekst som sier at du bryr deg eller tenker om henne er søt. Hun vet at hun ikke har noe å bekymre seg for, og at du virkelig liker / elsker henne.
 7. 7
  Prøver å muntre henne opp når hun er trist om småting. For følelser som sorg, er det best å bare være der for henne, ønsker hun sympati, ikke en løsning. Være hennes skulder å gråte på. Hun vil ha det og trenger du å være der for henne.
 8. 8
  Alltid betale for datoer de første par ganger, selv om hun insisterer. Etter det bør du likevel alltid betale mindre hun insisterer på eller du ikke føler deg komfortabel for henne å betale for hele tidspunkt enn foreslå å gå nederlandsk eller splitting sjekken.
 9. 9
  Gjøre aktiviteter dere begge elsker sammen, og prøve nye ting sammen. Hvis din til en bestemt idrett som skateboarding ta henne med til en skate park. Hvis hun liker laging eller kunst ta henne med til en swap shop med små fancy ting på salg.
 10. 10
  Gjøre henne noe. Et papir blomst, en fancy hjerte, noe kreativt som gjenspeiler din personlighet, så når hun ser på det hun vil tenke på deg og smiler.
 11. 11
  Ikke glem hennes bursdag. Og sørg for at du får noe gjennomtenkt og søt.
 12. 12
  Les hennes kroppsspråk. Hvis hun ser ubehagelig eller munn "hjelp" til en venn mens du har hånden på låret hennes, flytte den. Du trenger ikke å si noe, bare flytte den.
 13. 13
  Ring henne uten grunn. Bare for å snakke med henne, så hun vet at du bryr deg og er alltid tenker på henne.
 14. 14
  Overrask henne! (Men ikke på en irriterende måte, har det å være søt og kjærlig som en liten gave eller sende henne noe i innlegget.)
 15. 15
  Ring henne om natten bare for å ønske henne søte drømmer.

Gjøre fine ting for henne

 1. 1
  Skrive dikt eller sanger for henne. Skrive en poesi eller en sang til kjæresten din er ekstremt søt. Hvem bryr seg om du feilstaver noe, gjenta et ord i samme setning eller la ut et komma? En jente vil alltid være smigret over at du bryr deg nok til å gjøre noe sånt for henne. Bare ikke skriv henne noe å sexy. Skriv et dikt om øynene hennes eller måten hun smiler. Skriv om henne til å le eller hvor mye hun betyr for deg. Hvis du føler at du bare ikke kan skrive dikt, finne noen øm, romantisk poesi og kopiere de beste, legger forfatterens navn og under at "Dette er hvordan du gjør meg til å føle."
 2. 2
  Være dumt! Jenter elsker morsomme karer (med mindre de har et hjerte av stein). Være morsom og dum. Spill spillet Truth med henne og spørre dumme spørsmål. Din kjæreste / venninne skal også være din beste venn... og folk flest tabbe av med sine beste venner! Du bør ikke føle at du må imponere hverandre. Noensinne.
 3. 3
  Ta henne å se filmene hun ønsker å se. Ikke alltid ta henne til skrekkfilmer. Det ser ut som du bare prøver å få litt action. Prøv å se en romantisk komedie gang (det vil helt sikkert føre til et kyss på slutten), eller et drama, tragedie, pokker selv et barn film er gøy noen ganger!
 4. 4
  La henne lekent treffer deg. Når en jente lett slår deg på skulderen eller låret latter sammen med henne og fortelle henne at hun er søt, aldri truffet henne tilbake, selv lett, jenter liker å tro deres sterkere enn deg, pluss, det er galt å treffe en jente. Hvis hun holder dytter i deg, spille sammen med det gjøre det til et lite spill, ha det gøy med henne.

Vær oppmerksom på hvordan du ser

 1. 1
  Lukter og ser rent og pent. Ha et godt utseende, jenter plukke opp på den. Få håret klippet når det trengs. Ikke slakk av å sette på deodorant eller vaske håret, kropp, ansikt, etc. Samtidig ikke over gjør det. Du ønsker ikke kjæresten din til å bli frastøtt av din billig parfyme.

Ikke vær negativ på noen måte

 1. 1
  Hvis du har en dårlig dag, uansett hva du gjør, ikke ta det ut på henne! Enten det er med vilje eller utilsiktet, bare ikke gjøre det. Det gjør bare henne til å føle som om du ikke bryr deg om hennes følelser. Hvis du har en dårlig dag, bare snakke med henne om det. Tross alt, er hun kjæresten din. Det er det hun er der for.

Tips

 • Når hun er venting om noe (enten det handler om hennes liv eller om forholdet deres,) ikke snu det til noe om deg. Hun bare fortelle deg hennes følelser. Fortelle henne dine følelser på et annet tidspunkt.
 • Gjør en innsats for å komme sammen med vennene sine. Vær vennlig, men ikke flørte med dem. Din kjæreste kan lett bli skadet av dette. Gjør ditt beste for ikke å argumentere med dem. Gjør en god forbindelse med dem siden de kjenner henne best og kan påvirke hennes tanker om deg.
 • Være omsorgsfull, hyggelig og morsomt! Jenter alltid vil ha en liten latter.
 • Motsetninger tiltrekker hverandre. Du kan liker forskjellige ting. Selv om du har mye til felles, kan du fortsatt liker forskjellige ting, og har et sterkt forhold.
 • La henne leke med håret ditt, selv om hun får det opp. Ikke gjør en big deal om det fordi hun vil føle seg dårlig om det. Hun vil også føle at hun ikke kan røre deg lenger, eller ikke kan være komfortabel rundt deg som du åpenbart ikke vil!
 • Dette kan ikke understrekes nok, når kjæresten din snakker til deg HOLD ØYEKONTAKT! Ikke se bort dette kan bli sett på som du ikke hører, ikke se på henne... du vet... fordi det er respektløst, trenger spesielt ikke se på en jente som går forbi fordi det er bare galt og klisjé, vet ennå ikke klønete stirre på henne.
 • Besvare hennes telefonsamtaler, og ikke klag hvis hun våkner du.
 • Hvis hun tror at du er utro mot henne, eller at du liker noen andre, sørg for at du minner henne hvor mye du elsker henne. Gjør noe søtt, eller veldig fint å minne henne på at hun betyr så mye for deg.
 • Bringe henne blomster fra tid til annen
 • Ikke besette om fortiden hennes. Hun er sammen med deg nå, og det er det som er viktig.
 • Pass på at du ikke sier "jeg elsker deg" for tidlig i et forhold. Du bør alltid vente i det minste et par uker før du forteller henne at, ikke bare fordi du virkelig trenger å bety det, men fordi du må være sikker på at forholdet vil ikke bare starte og stoppe i løpet av kort tid. Det gjør så veldig mye for å bli fortalt at du er elsket og ønsket og bli fortalt det motsatte et par måneder inn i forholdet.
 • Være cheesy. Roser til Valentinsdagen, fortelle henne at hun er vakker når hun har på seg joggebukse, osv. Men ikke over-gjøre det. Det er aldri attraktivt.
 • Ikke prøv for hardt. Jentene synes det er litt merkelig når gutta prøver å imponere dem for mye. Men noen jenter liker når du prøver å imponere dem litt.
 • Pass på at du snakker med henne hver eneste dag. Det spiller ingen rolle om det er en tekst, eller en samtale, eller om det er i person. Sørg for at hun vet at du bryr deg og elsker henne.
 • Varier ordvalg. Ikke alltid kaller henne "vakker" og ikke alltid kalle henne "sexy". Miks det opp. Bedre ennå, kompliment henne på andre ting enn utseende hennes eller på ting unikt attraktive på henne. (For eksempel: hennes bedårende nese, hennes tillit i enhver situasjon, hennes grasiøs hals, måten hun aksepterer alle for hvem de er, etc.)
 • Ikke endre for henne. Hun kommer ut med deg, ikke sant? Det betyr at hun liker deg for den du er.
 • Ikke stirr på brystet når du snakker.
 • Når du gir henne gaver til bursdagen hennes, ikke gi henne penger eller gavekort, gjøre dem virkelige gaver. Det lar henne vite at du bryr deg og at du ikke tenker på henne som prostituert.
 • Lytt til musikken hennes før du bestemmer deg for at du ikke liker det. Selv om det er en sjanger du normalt ikke ta hensyn til. Hvis du etter en tid fortsatt du ikke liker det, prøve og pent fortelle henne at du har andre interesser. Dele musikken din med henne. Ikke fortell henne at det er "gay", som er veldig offensiv.
 • Når du er opprørt, og hun går for å trøste deg, ikke vær redd for å vise følelser, men ikke overdriv! Jenter elsker det når deres mann føler seg komfortabel nok med dem til å felle noen tårer når de er triste eller stresset, eller bare er følelsen litt utilpass. Og husk, det er ikke bra å holde mest private følelser fra jenta du elsker.
 • Ikke bli paranoid. La henne snakke med andre gutter, ikke alltid bekymret for at hun skal slå opp med deg, ikke alltid lurer på om hun er forbanna, osv. Bare elsker henne så mye du kan og behandle henne rett og forhåpentligvis vil alt ordne seg.

Advarsler

 • Ikke fortell henne til å gå av fanget ditt. Hvis beinet sovner har hun endre hennes posisjon litt. Vær forsiktig. Hvis du forteller henne om å gå av, vil hun tror hun er feit eller tung.
 • Ikke vær sjalu på hennes ekser. Hun er sammen med deg, ikke med dem. På samme måte, ikke gjøre henne sjalu på dine ekser. Holde samtaler om dem til et absolutt minimum.
 • Ikke fortell henne at du tror andre jenter varmt, selv om hun spør din mening. Dette kan være svært skadelig. Du ønsker ikke å høre om hvor mye hun liker Taylor Lautner. Det er det samme med henne. Hun ønsker ikke å høre deg snakke om Megan Fox. Det er verst for jenter siden de er ekstra usikker.
 • Husk at uansett hvem, uansett når, enhver mann har en sjanse til å feie enhver kvinne av hennes føtter. Ingen kvinne våkner opp og sa: "Gud, jeg håper jeg ikke får feid av føttene mine i dag!" Du trenger bare å komme på rett vei.
 • Hvis du ikke føler det samme om henne, fortell henne. Dens ødeleggende å være i et forhold, uten å kjenne andres følelser
 • ALDRI be om nakenbilder. Hvis hun vil at du skal se henne naken, vil hun gjøre det for deg personlig.
 • Ikke prøv å gjøre henne sjalu, eller foreslå at hun kan være sjalu. Men hvis du gjør antar hun er sjalu, gi henne litt ekstra kjærlighet.
 • Hvis hun har fyr venner, ikke bli sjalu. Det er irriterende og utrolig klengete. Bare fortell henne subtilt at den slags plager deg at hun bruker så mye av sin tid med dem. Aldri over det.