Wkano

Hvordan være en kandi kid (jenter)

Kandi Kids eller Candy ravers er trolig den mest elskelige mennesker du sannsynligvis til å møte på en rave. Den "Kandi" refererer til både sukkerholdig behandler disse ravers som til fest på, og smykkene de smykke seg med. Her er en guide til å være en del av de lykkeligste subkultur!

Trinn

Hvordan være en kandi kid (jenter). Vedta kandi holdning.
Hvordan være en kandi kid (jenter). Vedta kandi holdning.
 1. 1
  Vedta kandi holdning. Vær entusiastisk (uansett hvor mye føttene såre fra å danse hele natten), dele ut klemmer som det ikke i morgen (innenfor rimelighetens grenser) og aldri miste troen på æret tradisjon for PLUR (R) (Peace, Love, Unity, Respekt, Ansvar ).
 2. 2
  Komme inn i EDM og lykkelig hardcore. De er ganske mye hver Kandi Kid favoritt type musikk. Dens morsomt, fartsfylt og fargerikt. Det hjelper deg å få glad og gjør deg danse!
 3. 3
  Overhale din garderobe. Candy ravers er berømt for dressing i lyse, punchy, neonfarger. Når fantaserer, prøv å være praktisk og ikke haug på klær fordi det kommer til å bli varmt. Tutu skjørt er et godt alternativ. De er søte og gi ur ben massevis av frihet til å flytte. Cargo bukser (bukser) er en annen rave viktig som de store lommer på dem kan holde flasker med vann, godteri og alt annet du har lyst til å snike i. En fargerike tee og et par skreddersydde jeans er et flott utseende. Detaljer pleier å være fluffy, eller er relatert til barnas tegn, for eksempel Care Bears eller Hello Kitty.
 4. 4
  Fluffies er fabelaktig og enkle å lage. De er tilgjengelige på nettet også.
 5. 5
  En fjær boa gjør et flott tilbehør.
 6. 6
  Bære rundt en ipod for å komme i "rave" humør.
 7. 7
  Hamstre sukker. Candy er en viktig når fantaserer, og Kandi Barna synes å være konstant hyper. Candy kjeder er stor som de oppfyller begge definisjoner av raver godteri. Lollipops (suckers) er en annen viktig.
 8. 8
  KANDI TIME! Gå til en leketøysbutikk eller hobbybutikk og kjøpe en barnebok smykker-making sett (fortrinnsvis en som har massevis av ponni perler i den. Pony perler er et fast innslag i kandi). Lag så mange elasticized armbånd (catagorized som singler - én strand armbånd, dobler - en dobbel strandet armbånd, PHATTIES - trippel strandet armbånd, mansjetter - x basen, ufo, bur, episk, og de som viser bildene er alle subcatagories på mansjetten, etc.) og halskjeder som du kan, og sette dem på før du går ut. En stor prioritet for dem er å gjøre dem i stand til å lage støy når du danser. Prøv å legge bjeller, søte charms, eller leker til dem. Smokker er også vanlig, men vær oppmerksom på at de regnes brukerutstyr som de er ment å hindre tennene sliping mens på x. Ofte er kandi gjort i dag-Glo farger, sammen med andre farger for å gjøre dem pop (ex: baby rosa og grønt på marine blå og baby blå.. rød, cyan og gult på svart og hvitt.. regnbue på hvitt n glo i mørket... osv.). Vær kreativ og ha det gøy med ur perler.
 9. 9
  Endre din makeup litt hvis du vil. Prøv å sette på neon farger og kontrast dem med svart eyeliner.
 10. 10
  Lek litt med håret ditt - Glitter og farge spray er billig og lett å arbeide med, samt gi gode resultater og kommer i en rekke farger! Partiet Pig Superstore har tonnevis av hairsprays, Halloween, og glow-in-the-dark makeup og det er billig.
 11. 11
  På rave, gi bort dine Kandi armbånd og godteri til alle som er fint for deg, eller handel armbånd med en annen kandi kid - Dette er en av de grunnleggende av å være en kandi kid. Dette kalles en kandi handel. Den enkleste og mest vanlige måten å gjøre det på er å interlace fingrene med den andre personen, og skyv den over hånden din og på håndleddet sitt.
 12. 12
  Nyt atmosfæren, og holde rett kant hvis du vil. Tross alt, du har godteri!

Tips

 • Ikke bry deg om hva folk sier. Hvis du er en sann Kandi Kid du vil lære å ignorere dem og gjøre dem til din venn.
  1. PLUR - PLUR er hva mange Kandi barna leve etter. Det står for: Peace (IKKE prøv å starte en kamp eller noe INGEN setter pris på det du vil bli kastet ut...), Love (<3), Unity (Ravers i et område og faktisk over hele verden danner et samfunn) & Respect (Respekter de rundt deg). Noen ganger kan en ekstra R vil bli lagt for Responsibility.
 • Holde seg i form. Det er lettere å bevege seg i overfylte steder når du er tynn.
 • Hver raver trenger en ryggsekk for transport av all sin sukker, vann og annet utstyr rundt. Få et dyr ryggsekk, eller ett designet for et barn. De ser søte og går godt sammen med neon. Sjekk ut Toys-R-Us, de har tonn.
  1. Kandi Trade: Nøyaktig hva det høres ut som. En kandi handel brukes til å minnes gamle vennskap, merke nye, og også til å uttrykke beundring for noens ferdigheter på gulvet.
 • Plass den ut. Ikke bare møter opp til arbeid / skole en dag og være iført en dritt-load av Kandi og skrike "La oss gå til en rave, venner!" Bare møt opp med gradvis lysere og fluoriserende klær og mer og mer Kandi.

Advarsler

 • Ved å gi bort dine Kandi armbånd, være forsiktig så du ikke mister noen som er av sentimental verdi for deg.
 • Alltid, alltid, alltid ha en kompis til å se på ryggen. De fleste er fine, men vær forsiktig.
 • Kandi barn og scene barn er IKKE det samme! Ikke få dem blandet sammen.
 • Så lykkelige som du kan være, ikke gå rundt å tilby alle klemmer. De kan ikke være vennlig.
 • IKKE kjøpe kandi på sted som Hot Topic - ravers vil vite. Og prøver å handle som er en tapt mening og respektløst.
 • Du kan bli gjort narr av eller stirret på.
 • Hvis du får involvert med narkotika, bruke ditt beste skjønn. Sørg for at du vet de umiddelbare og langsiktige effekter, eventuelle risikoer (inkludert ting som kanskje ikke er den opprinnelige stoffet), og hva de skal gjøre i tilfelle av en dårlig tur. Sørg også for at du har en venn å se etter deg. Noen mennesker vil bli irritert og ikke vil ha noe å gjøre med en person som bruker narkotika, men en ekte venn, eller alle som følger den andre R i PLURR, vil sørge for at du er trygg.
 • Prøv å holde deg til én farge ordningen - for mange neons alle sammen gjøre at du ser ut som du prøver for hardt å se ut som en klubkid.
 • Sjekk ecstasydata.org, pillreports.com eller annen pille-testing nettstedet for informasjon om hva din pille kan inneholde. Mange piller du kjøper på gaten i disse dager er utspedd med andre legemidler du kanskje ikke ønsker å ta. Imidlertid er disse nettstedene vanligvis ikke kommer til å ha nøyaktig samme pille du gjør, og den eneste reelle måten å vite hva du putter i kroppen din er ved hjelp av en pille testing kit, for eksempel fra eztest.com. Husk: når du velger å gjøre narkotika, er du alltid tar en risiko!

Ting du trenger

 • Animal ryggsekk
 • Kandi
 • Masse og masse sprø øyesminke
 • Klistremerker
 • Candy: ringpops, tyggis, gummiworms, noe du liker.
 • Neon neglelakk
 • UFO bukser, cargos eller andre fargerike bukser, fluffy skjørt, fluffy leggvarmere
 • Lyse t-skjorter med tegneseriefigurer eller noe som gjør deg glad.
 • En datamaskin er uvurderlig. Du kan undersøke musikken og dansen, kontakt med andre Kandi barn over hele verden, og selv sørge for å handle kandi med folk i andre land i posten.
 • En venn å bruke "fadderordning" med på en rave.
 • Hold deg glad: D