Wkano

Hvordan være en rad stereo kid

OK, la oss alle innse det. blir sjelden, og scenen er døende som vi snakker. men heldigvis er det en ny gryende trend av barna som er like fantastiske såkalte stereo barn. Så her er din guide til å bli nyeste trenden:

En Stereo Kid.

Trinn

Hvordan være en rad stereo kid. Lytt til alle sjangere av rock, og lytte til musikk hele tiden.
Hvordan være en rad stereo kid. Lytt til alle sjangere av rock, og lytte til musikk hele tiden.
 1. 1
  Få gode klær. Du kommer til å trenge å kaste bort alle dine vanlige klær hvis du gjør overgangen fra normal til stereo kid. Hvis du kommer fra scene til stereo, og deretter holde alle klærne. du trenger å bære stramme neon leggings under normale jean shorts, med matchende store perler, Aviator briller, og Converse. Kjøpe masse klær fra trendy butikker, med mange band på dem, og gore ting. Tenk 80-tallet, men mer moderne. slitasje pyramide belter, og lag dem. Du må vite hvordan du skal matche for jobben til en stereo kid. Tettsittende skinny leg jeans, og rive dem og skrive på dem. Hvis foreldrene dine ikke vil la deg, så kjøpe et par og rive dem og skrive på dem før de ser dem. Bruk spaghetti stropp t-skjorter eller band tees. Slitasje masse smykker, og sørg for at du er søt. Tross alt, du er ment å være en stereo gutt ikke sant?
 2. 2
  Lytt til alle sjangere av rock, og lytte til musikk hele tiden. Gjør iPod din beste venn. Lytt til pop-rock, hard rock, heavy metal, screamo, grunge, alternativ, techno, indie, dans, elektronika, emo, og selv vanlig stein. Sørg for at rommet ditt er å pumpe med musikk til alle tider av natten. Få en PureVolume og last.fm og en playlist.com konto.
 3. 3
  Gjør håret. Få masse hakkete lag, og farge det forskjellige farger. THINK SCENE HAIR! Coon striper og leopard skriver alltid fungerer. Stereo hår er det samme som scene, men det bedre fordi dens stereo. Erte den, farge det, stek det, rett det, sette en nike pannebånd rundt det, sette buer i det, børste det til side, del det rare, ha det gøy med det.
 4. 4
  Fiks myspace. Ha en ren layout, med masse lyse farger i bakgrunnen, stereoanlegg over alt, skriving, gore, messing slåsshansker, og sånt. Sette bilder opp av dere som sitter på et stereoanlegg og skrive stereokid fersher for bildeteksten. Det beste med å være stereo, er det er OK å si at du er stereo. Hvis du var scenen og sa det, vil du være en poser. bare sørg for at du ikke si det for ofte.
 5. 5
  Bruk ord som "hella" "rad" "fantastisk" "Jank" "bølle" "fer sure" "f *** n right" "jekket" "straight up" "Jeg er så fryse" "dvs så rave" " vogue "og" rawr ". Overforbruk dem. Liker alvor. Bruk dem så mye som du muligens kan.
 6. 6
  Har den holdningen. Tror du er den mest sexy, mest viktig, og den mest elsket personen i verden. handle som om noen hadde en fest og du ikke var der, ville det suger så ille alle ville forlate fordi de bare ønsket å se deg uansett. Vær sterk, utadvendt, og være redd for noen. men du må også ha det beste, personlighet der ute. har en lys syn på livet, være morsom, være flørtende, og være godt likt. gjøre masse venner, uansett hvem de er, og være modig. Være tilfeldig. med stedet for stereo kid, kan du ha emo venner, SK8R venner, prep venner, nerd venner, rock venner, scene venner, god gutt venner, og slummen venner, alle i samme åndedrag. Bli den ultimate folk person.
 7. 7
  Vet musikk. Være den personen som noen ville gå til hvis de ikke visste musikk. vet teksten til hver sang som du lytter til. Har hundrevis og hundrevis av sanger på din iPod eller MP3. Du går for den "wow jeg ikke kjenner dette bandet, men de er veldig bra. Hvordan fant du dem "reaksjon når folk går gjennom din iPod eller MP3. Få en pandora.com konto. Det er lett å finne ut hvordan du bruker den. Det er en gratis Internett-radio nettsted basert på en favoritt sang eller band som du skriver i, og er en fin måte å oppdage flotte nye band som ligner på de du allerede elsker. Syng på tilfeldige øyeblikk. lett synge et vers til holder favorittsang mens nær dem. Snakk om musikk til mange mennesker.
 8. 8
  Være velstelt. ta dusj ofte, pusser tennene, barbere regelmessig, og ikke engang tenke på å gå til skolen hvis håret ditt er messed opp den dagen og du ikke ser bra ut.
 9. 9
  Danse. Hvis du ikke kan danse, må du ikke forsøke det og gjøre deg selv ser tåpelig. øvelse gjør mester, så hvis du ikke kan danse, deretter øve foran speilet ditt. se masse dans videoer på youtube, og lære å danse. Dette inkluderer hardcore dans, skanke, rave hopping, og alle andre slags dans.
 10. 10
  Hvis du er gammel nok, være på dans klubbscenen. All.the.time. Hvis du ikke er gammel nok, så fest. Mye. Alltid har de raddest partiene som alle ønsker å gå til, og alltid være på partene alle går til. Også, hvis du er mindreårig, kan du prøve å lete etter en kul kaffe-house-hangout-med-live-musikk sorta ting i nærheten av der du bor.
 11. 11
  Ikke gjør narkotika, vil du få ned bildet av oss alle, og du ikke ønsker å gjøre masse stereo barna sinte.
 12. 12
  Være brutal. Ikke vær redd for å komme inn i kamper, og har et rykte for ikke å være en å rote med. stå opp for andre mennesker og stå opp for deg selv. være en total merr ved behov.
 13. 13
  Være en god samtalepartner. Dette vil også hjelpe deg å gjøre flere venner og har ekte stereo personlighet.
 14. 14
  Ikke noen gang være kjedelig eller deprimert. Jada, noen ganger vi alle bli litt blå og føler ikke oss selv, men hvis du er deprimert og negativ hele tiden, du kommer til å gjøre oss alle stereo barna ser emo og ser deg selv som en poser. Jeg forstår også at noen ganger vi alle gå litt blank, men ikke være den mest kjedelige person på denne planeten eller alle stereo barna vil være stereotype denne måten. Hvis du føler deg nedfor, unnskylde deg selv fra mennesker du rundt og gå for å roe ned i det private, og gå tilbake til vennene dine som vanlig cheery selv. Ikke gjør et dårlig inntrykk på en gryende trend!
 15. 15
  Være unik. Har rare, men kule ting om deg selv som du er villig til å fortelle folk, har en annen filosofi om ting, et annet syn på livet, være like interessant som en scene kid, men med mer spenst.
 16. 16
  Bo med stil, lese populære blader, drikke på lokale kaffebarer, og se sikringen non-stop. I tilfelle du ikke vet, er Fuse en musikk-kanal, og du vil sannsynligvis elske det hvis du er en ekte stereo kid.
 17. 17
  Være fantastisk og spre ordet, men ikke la noen posers prøver å være stereo. De vil ødelegge det.
 18. 18
  Bruk solbriller mye. Som innendørs, om natten, i bilder, når du våkner opp, når du bade, når du går ut med venner. Mest stereo barna er kjent for iført Dolce og Gabbana briller og flyvere non-stop. Du kan gå loppemarked eller garasjesalg shopping, eller trykke opp en kul surfe eller skate shop for å finne et perfekt par rockin unike solbriller. Husk at målet er å skille seg ut, og bli den første personen til å komme til noens sinn når de tenker på hva kult er.

Tips

 • Ikke kjør rundt "Jeg er en slik Stereo Kid" hvis du ikke vet hva det fullt betyr enda.
 • Ikke vær falsk for alle.
 • Prøv å ta opp en hobby som fotografering, og lære å spille trommer og elektrisk gitar. Aldri akustisk. Ikke et must, men ville hjelpe.
 • Avslutte alle setninger med en periode.
 • Ikke mist motet hvis folk ikke liker det nye utseendet på først. Bare vær deg, og gjøre alt med stolthet. De vil komme krypende tilbake til slutt;]
 • Piercing hjelp: slangebitt, browrings, navle piercing, nese piercinger, og edderkopp biter arbeid.
 • Jeg hater å måtte foreslå dette, men ikke alle av oss er fotogene, og hvis du har til å redigere noen av dine MySpace bildene, så fint, men ikke gå å fortelle alle om det, eller vil du virke falsk, og det vil se ut som du har lav selvfølelse. Også, ikke gjør det hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det ser ut som du gjorde ikke fotobutikk i det hele tatt.
 • Elsker byen og byens lys!
 • Endres sakte, og ikke tilfeldig gå på skolen normal en dag, deretter stereo neste dag. Gradvis er nøkkelen.

Advarsler

 • Noen mennesker kan avvise deg for å endre. Ikke sky dem, men være snill. Som vi alle vet, folk tross andre mennesker på grunn av deres egen usikkerhet. Blir bety mot dem kan bare gjøre dem føler seg verre om seg selv.
 • Noen mennesker kan ikke akseptere deg i starten, men du vil miste før du begynner å vinne, så bare henge der.
 • Den beste tiden å gjøre dette på er om sommeren.

Ting du trenger

 • klær
 • penger
 • musikk
 • iPod/MP3
 • frisk holdning